Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 1:08 am

rodrigo87 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la: E **** me otac usta retardirani, ja bi sad plako i otiso mu pjevat ispred kuce..........
Hajmo skupa :rofl: :rofl: :rofl:

P.S. Necemo ga zateci u kuci, trenira momak :kafa:
Ajmo se prvo napit dobro u gradu, naci cemo nekog prvotimca, mozemo sjest pa dijeliti "tugu" sa njima :skoljka:
:rofl1: :rofl1: :rofl1:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Neandertalac

pon avg 15, 2016 1:08 am

A gdje nam je onaj drug Slovenac, Venerin brijeg. Igramo visoki presing, brz protok lopte, uigrane akcije.
Njegov drug Viola gledao.

Da i ja roknem smajlija jednog :lol:
Željeznicar za život cijeli!

Qwerty_1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničarg

pon avg 15, 2016 1:09 am

storm_raider je napisao/la:Ovaj grad je mahala, prodjes ga pjesice za 45 minuta. I tako krenes subotom navecer i redom vidjas ovu nasu djecu kako na carsiji cuclaju nargilu, Stanu sa cigarama i pivom na stolu, Bekrica sa Marlborom na stolu, Lendrica u Argeliniju. Curice su oko njih, minici sjevaju, a ti se nerviras. I smuci ti se sve to, okrene ti se stomak, iznerviras se i krenes kroz Vilsonovo da malo na miru smiris glavu i sretnes Miru Stevanovica kako trci. Sam, slusalice u usima, znojav. I onda ti se onaj kurslus u glavi i stomaku nekako poslozi i shvatis neke stvari.
Ovaj post je za uokviriti slika slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Roberto Baggio
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:10 am

Neandertalac je napisao/la:
Roberto Baggio je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ja sam rekao na pocetku. Podrska apsolutna, pet kola znat cemo ko je Kostic i koliko zna.
Rezultat 7 od mogicih 15 bodova i katastrofalna atmosfera u svlacionici pa cak i u klubu.
Tjerati neki inat pa ici dalje ovako, sankcijama na silu nametati disciplinu samo ce dodatno pogorsati stvari.
Nemamo igru ljudi, pa budite realni, pet utakmica iza nas, svi to vidimo.
Spominjemo svi Siroki kao nasu najbolju utakmicu a dobre smo srece i tada imali. U Tuzli pogledali na go nismo. Veceras bas kao razbijena vojska.

Jedini logican potez kojeg mozes napraviti je smjena trenera kako bi razdrmao ekipu. Nista novo i nista strasno. Desava se.
Je li ili nije bojkot ne mozemo znati, ja licno ne vjerujem u to uprkos tome sto znam koliko se `vole`.
Nisam za otkaz, čak i ako zijanimo protiv Zrinjskog, a zreli smo za to, nažalost. Nije se imalo strpljenja za Odovićevu krizu na početku prošle sezone, zato što, bez razloga, postajemo poput pitara od prije par sezona, hoćemo na silu pehar, pa kako god, po koju god cijenu. I ne dobismo na kraju ni Evropu. Samo se bezveze obrukasmo u odnosu prema Čapljiću, ni Mulalić, dugoročno rješenje, ne ostade nakon neuspjeha. I sad Kostića otjerati poslije 5-6 kola... To bi bilo samo srljanje iz greške u grešku.
To je vec druga prica. Cjelokupna situacija je produkt onoga sto sam pricao prije. Nekompetentni ljudi odlučuju o sportskom segmentu.
Plodove njihovog `znanja` mi jedemo.
A gorki pravo.
Pa neka onda svi natoče tog vina i popričaju, što kaže Kostić. :lol:

Nema ništa ni od toga da se sad na silu nameće. Ali valjda se može nešto riješiti ovdje a da nije na silu.

Ne slažem se da nema igre. Naravno, ovo je večeras blamaža, ali u ovih pet kola se moglo štošta vidjeti šta Kostić hoće, da to jeste pokušaj nekakvog sistema, za koji nema razloga da već sad govorimo da ne može uspjeti. Ne znam jeste li gledali Guardiolin City jučer. Jedan od najboljih trenera na svijetu, sa odličnim igračima, a na terenu u mnogim trenucima tim izgleda totalna šega. Niko nikog ne konta. Sagna i Clichy, kao bekovi, stoje u sredini i ne znaju običan pas dodati, jer nisu nikad tako u životu igrali. Treba malo vremena da se to kako treba uhoda, i sa puno boljim igračima od ovih koje mi imamo. Protiv Olimpika, u drugom poluvremenu, kada je pao pritisak zbog gola na kraju prvog, odigrali smo odlično, i tačno se vidjelo da to nije bilo stihijski - očepilo, pa hajmo trpati levate - nego su to bile različite uigrane kombinacije. I protiv Širokog je to djelovalo solidno, sa izuzetkom onih 15-ak minuta. Čak i večeras, prvo poluvrijeme nije bilo toliko loše. Jeste, falilo je tu puno više žara i muda, ali se i tu odigralo ponešto, planski, i to prije svega po lijevoj strani, na kojoj je tad bio Miroslav.

Problem je, međutim, što je ovo sve sad-zasad vrlo krhko. Da nismo dali Olimpiku gol onda na kraju prvog poluvremena, možda bi i tu na kraju odigrali ovako loše drugo poluvrijeme kao večeras. Isto tako, da je ušla neka lopta večeras na vrijeme, možda bi i ovdje... Mora se raditi na tome da ekipa ne potone čim krene naopako. A ako je jedan od razloga tome problemi u svlačionici, rješavati što prije. Mada, ja se bojim da nam se to već sad vraća olako najavljena titula, imperativ, moramo osvojiti. Ne moramo, brate.
FK Željezničar 1921

delinjo
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:13 am

nisam bio na utakmici iz opravdanih razloga pa istu necu komentarisati...ako je Bojkot nek Kostic kaze imenom i prezimenom ko su i koliko ih ima...svima podjeliti papire osim Mici (profesionalcu ne smeta trener,cunjevi i slicno)...Blagojevicu bio u timu bojkota ili ne dati vec ujutru papire i nabiti nogom iz istok "razloga" zbog kojeg je Bogicevic otisao...Vedranu takodjer dati papire zbog svojih komentara an fb svojoj raji i komentara opcenito na klub koji laje sve i svasta i izmedju ostalog na trenera Kostica....papire dati ujutru vec Ugljesi Radinovicu(ako je kurcobolja kao sto Kostic kaze ti u ZELJI ne zasluzujes igrati ...i legenede su se tjerale a ne ti balavac koji si jednu tuakmicu odigrao za nas klub)...papire ujutru dati takodjer Nikolicu (bio ne bio dio klana kvalitet nije za Zeljeznciar i samo zauzima nekome mejsto i prima platu koju ne zasluzuje)...isto vrijedi za dvojac Husic i Bevab...kapitensku traku uzeti Aci i dati je Mici momentalno a Aci takodjer dati papire jer je on covjek koji najvise mahala...provjereno znam to !!! PODRSKA UPRAVI I KOSTICU...ako treba sve igrace otjerati igrati sa juniorima ispasti iz lige necu im zamjeriti ali izbacite ovu mahalu iz Zelje molim vas ...sve do jednog ako treba...MILOS KOSTIC !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:13 am

zlo87 je napisao/la:halalite na upadu jel bio sukob na jugu?
nije
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Whisperer

Re: FK Željezničarg

pon avg 15, 2016 1:14 am

Dr. Kostic je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la: Mirso treba nam dvojica jedno krilo druga 10 imali sta od toga?
ma brate sve sto znam, da je stilic tu, da mu trebaju ponudit pare fine , ja kad sam govorio subic zakaric mnogi su me napadali momci nisu ni demantovali da smo ih trazili, za krilo i ostalo sve znas sam kosta brate razlog sto ne govorim :)
Mirso treba dovest Stilu i ostali nek smetaju svaka čast Jovanu al vazda napravi neku glupost. Sta se dešava sa Husicem i Bevabom. Stana za njih Maradona
Brate sve sto treba rec igracima je kada momci koji su isli u tuzlu i kasnili na tekmu pa cak onako bodrili svoj klub po onakoj kisi i nevremenu iz grla svog koliko god mogu , mogu i oni moraju da ginu na terent, zeljo nije mal klub brate najveci najrofejniji tako se moraju da ponasaju .. :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:16 am

Izgleda da sam ja jedini kome Blagojević nije bilo loš, samo je us.ro sa crvenim. Doduše ne mogu ni ovih komentara kako je ekipu ostavio na cjedilu... KOJU EKIPU? Večeras nije bilo ekipe.

Ko je kriv?
Ničije maslo nije za ramazana. Kostić mora pokušati nešto drugačije kad vidi da ne ide ova 442. Bilo šta drugo, 451,352,343...
Večeras pored ne prepoznativog Lendrića imali smo igrača manje u napadu u Nikoliću. Bolje da je igrao vezanjak. Husić opet kažem po meni ne tako loš u prvom, u drugom već druga priča. Siniša tu i tamo. Memija, od danas on više nema moju podršku. Nema to više veze sa pozicijom koju igraš ili ne igraš, MORAŠ BAR JEDNOM U TOKU MEČA UBACITI LOPTU PRED GOL ILI NEKOG PROĆI, pa da si i golman a trener te stavio u polje.
Šećerović onako, niti smrdi niti miriše.
Štoperi, Aco opet tanak a talijan malo bolji. Imao je i on ispada.
Sve u svemu, rješenje se mora pronaći. Ovako teško na dobro.
Moraju se igrači očito kazniti, i tako natjerati da zarade ono što dobiju.
Uprava bi trebala razmisliti da onima koji imaju karte od večeras, protiv Zrinjskog prepolove cijene karte, još od Slobode da bude džabe. Jer ipak dobro A. Z. reče, ovi navijači su Željo.
Pokazali smo da smo uz klub kad je to traženo od nas a ovako kako su nam vratili ne zaslužujemo.

VOLIM TE ŽELJO...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Charlie Sheen
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:17 am

Podrska Kosticu ali nelogicne stvari radi skroz,kad si vidio na poluvremenu da kroz sredinu ne mozes nista napraviti,sta je problem prebaciti se na 451 ili 352 ili 433 to mi ne ide nikako u glavu ili bilo sta da se promijeni kad vidis da ne ide,onda izmjena bevab husic ti nista ne moze donjeti ganjas rezultat ne odgovara ti 0 0,igra ti se svodi na nabijanje logicno uvodis pozdera umjesto nikolica,ta je rotacija mnogo doprinjela nasoj igri proztiv olimpika nakon loseg prvog poluvremena.Ko sto smo rekli ova formacija zahtjeva trke i agrsivnosti toga nije bilo zato su i rezultati kakvi i jesu,vaditi se protiv zrinjskog kako god znaju i umiju,one poteze ala Blagojevic izbit im iz glave nije vam ovo pofalicki.Nadam se da ce nasi kolektivno sjesti i popricati i sa igracima i strucnim stabom sumirati ovih 5 kola i vidjeti gdje je problem i kako dalje...Volim te Zeljo

Minhi
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:18 am

Ja sam Ivan Lendrić i za kratko vrijeme sam 'kupio' navijače Želje, koji već pjevaju o meni. Kod nas kad zabiješ tri gola u tri kola više ne moraš ni igrati, jer ostale golove će zabijati protivnički igrači sami sebi kad ugledaju mene. Nek dalje zabija tamo neki Koljić iz Krupe, jer ja sad mogu piti i biti u kafani u 01:00h na dan utakmice. Ja sam legenda!
Ja sam Siniša Stevanović. Bitno je samo na početku dokazati navijačima Želje da si spreman, a nakon toga slobodno mogu svoje vrijeme provoditi sa svojom lijepom djevojkom u koju sam ludo zaljubljen. Najviše energije ću trošiti na svoju djevojku, a to što nakon sat vremena igre jedva mogu doći do naše polovice igrališta, a kamoli pomisliti da krenem do protivničkog gola, to više nije bitno, jer kod navijača Želje sam siguran na desnom bočnom.
Ovu dvojicu sam posebno naveo na 'ovaj način' jer su bezobrazni.
Sinoć smo izgubili i to nam je bila dobra i jaka šamarčina, koju smo primili 'na vrijeme'.
Sad malo o tekmi i generalno o igri:
1.) Mićo lijevo, Kerim desno nije bila loša opcija. Najbolja šansa je i bila kad je Memija uletio sa desne strane na vrh šesnaesterca i na tanjir dao loptu Stevi Nikoliću, koji puca kao neki prepadnuti 15-to godišnjak. Miroslav je bio naš najopasniji igrač i sa te po nas famozne lijeve strane. Probijao je, centrirao, vraćao se, dodavao... Kostić nije trebao praviti izmjenu Beganović-Memija, jer je Memija bio solidan. Ipak mora proći više vremena da vidiš može li nešto biti od tvoje ideje, a ne mijenjati tako brzo kao da se igra samo jedno poluvrijeme.
2.) Samir Bekrić ispade toliki krivac za poraz u Tuzli, tako da je kažnjen na način da sinoć uopće nije igrao. To nije OK! On je morao odigrati drugo poluvrijeme.
3.) Stevo Nikolić se već toliko naigrao kod nas i vjerujem da ni on sam nije očekivao ovoliku minutažu. Sinoć je morao biti zamjenjen sa npr. Pozderom. Stevo je dobar igrač, al' nije za cijele tekme.
4.) Zoran Kokot je morao ostati kod nas i igrati po nekih pola sata, jer to je veoma iskusan igrač, koji nije bio skup i riješio bi nam bruku utakmica kući tipa Vitez, Krupa, Radnik, Mladost... Olako smo ga izgubili.
5.) Srđan Stanić je bolji lijevi bek i od Bevaba i od Husuća. Čak je i Kramariću bolje izgledao od ove dvojice.
6.) Zadnja linija nam se previše uvlači prema našem golu. Sinoć ih Kokot vezao dvojicu k'o zadnje levate. Pa **** te, nije Ronaldo, slobodno izađi na centar kad je naš napad. Ne može ti moj Kosoriću valjda Kokot pobjeći.
7.) Šećerović je solidno odigrao, ali se boji priključiti do kraja napadu. Previše je povučen i bezopasan naprijed. Mora malo rizikovati i krenuti više prema golu protivnika.
8.) Joj nam lijevih bekova?!?! Ispade Mladenović solidan naspram ove dvojice.
ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG

Whisperer

pon avg 15, 2016 1:20 am

delinjo je napisao/la:nisam bio na utakmici iz opravdanih razloga pa istu necu komentarisati...ako je Bojkot nek Kostic kaze imenom i prezimenom ko su i koliko ih ima...svima podjeliti papire osim Mici (profesionalcu ne smeta trener,cunjevi i slicno)...Blagojevicu bio u timu bojkota ili ne dati vec ujutru papire i nabiti nogom iz istok "razloga" zbog kojeg je Bogicevic otisao...Vedranu takodjer dati papire zbog svojih komentara an fb svojoj raji i komentara opcenito na klub koji laje sve i svasta i izmedju ostalog na trenera Kostica....papire dati ujutru vec Ugljesi Radinovicu(ako je kurcobolja kao sto Kostic kaze ti u ZELJI ne zasluzujes igrati ...i legenede su se tjerale a ne ti balavac koji si jednu tuakmicu odigrao za nas klub)...papire ujutru dati takodjer Nikolicu (bio ne bio dio klana kvalitet nije za Zeljeznciar i samo zauzima nekome mejsto i prima platu koju ne zasluzuje)...isto vrijedi za dvojac Husic i Bevab...kapitensku traku uzeti Aci i dati je Mici momentalno a Aci takodjer dati papire jer je on covjek koji najvise mahala...provjereno znam to !!! PODRSKA UPRAVI I KOSTICU...ako treba sve igrace otjerati igrati sa juniorima ispasti iz lige necu im zamjeriti ali izbacite ovu mahalu iz Zelje molim vas ...sve do jednog ako treba...MILOS KOSTIC !!!
Delinho brate alal ti vjeraa na postu , toje ono stosi men reko za acu slazio bi se sa tobom sa vecinom ovde stosu rekla .. Brate ako moze raja da kasni u tuzlu na tekmu da po nakoj kisi i nevremenu , da kasne pritom jos navijaju za svoj klub trebaju i oni neka se pojedini igraci u pitaju neka se skontaju neka svate vise koje zeljo sta je zeljoo. Pod hitno sankcije uvest po dzepu opalit sto je amar radio , sem bosketa kome kapa do poda :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 1:20 am

storm_raider je napisao/la:Podrska Kosticu. Ove nase manekene malo preslusati na treninzima.

Sto se Sjevera tice, mene je sramota sa kim dijelim ovaj zrak i nemam vise snage da se borim sa iskompleksiranim mentalitetom.
Ostali su neki i dali aplauz i to su oni pravi ostale mozemo nabiti na neku stvar i mene je stid kad sam sve cuo

Sent from my C5303 using Tapatalk

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:21 am

Neymar 11 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: ma brate sve sto znam, da je stilic tu, da mu trebaju ponudit pare fine , ja kad sam govorio subic zakaric mnogi su me napadali momci nisu ni demantovali da smo ih trazili, za krilo i ostalo sve znas sam kosta brate razlog sto ne govorim :)
Mirso treba dovest Stilu i ostali nek smetaju svaka čast Jovanu al vazda napravi neku glupost. Sta se dešava sa Husicem i Bevabom. Stana za njih Maradona
Brate sve sto treba rec igracima je kada momci koji su isli u tuzlu i kasnili na tekmu pa cak onako bodrili svoj klub po onakoj kisi i nevremenu iz grla svog koliko god mogu , mogu i oni moraju da ginu na terent, zeljo nije mal klub brate najveci najrofejniji tako se moraju da ponasaju .. :palacgore:
Boli njih qurac primaju platu a ništa ne rade
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 1:23 am

MrRiccoli je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Podrska Kosticu. Ove nase manekene malo preslusati na treninzima.

Sto se Sjevera tice, mene je sramota sa kim dijelim ovaj zrak i nemam vise snage da se borim sa iskompleksiranim mentalitetom.
Ostali su neki i dali aplauz i to su oni pravi ostale mozemo nabiti na neku stvar i mene je stid kad sam sve cuo

Nabijete li na ***** one koji su izašli u 90+ i koji ne mogu gledati igru bez igre, ali ipak nisu psovali kostiću i sl?

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 1:25 am

LARS1921 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:

Nabijete li na ***** one koji su izašli u 90+ i koji ne mogu gledati igru bez igre, ali ipak nisu psovali kostiću i sl?
Mislio sam na psovace da se razumijemo pogotovo one koji su Kosticu psovali sve i svasta, a ko je kad izasao njegova je stvar.

ž'21
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:26 am

Ja sinoc spav'o šest sati, bio umoran drama, dos'o kuci sa utakmice, umro sam, ali ne mogu da spavam. Stoko jedna sta ste mi priredili.

Leon_Professional
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:27 am

Uprava nek sjede s Milosem i vidi u cemu je problem. Ako je rijec o bojkotu i mahalanju, onda bi najbolje bilo ovako nesto uraditi.
Javno izadju s tim, da Kostic ima punu njihovu podrsku!
Mislim da bi rijesili pola posla samo tom izjavom.

Virtu4L

pon avg 15, 2016 1:28 am

larsone pravi stream za tv vogošća
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Brkoo
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:28 am

storm_raider je napisao/la:Ovaj grad je mahala, prodjes ga pjesice za 45 minuta. I tako krenes subotom navecer i redom vidjas ovu nasu djecu kako na carsiji cuclaju nargilu, Stanu sa cigarama i pivom na stolu, Bekrica sa Marlborom na stolu, Lendrica u Argeliniju. Curice su oko njih, minici sjevaju, a ti se nerviras. I smuci ti se sve to, okrene ti se stomak, iznerviras se i krenes kroz Vilsonovo da malo na miru smiris glavu i sretnes Miru Stevanovica kako trci. Sam, slusalice u usima, ūznojav. I onda ti se onaj kurslus u glavi i stomaku nekako poslozi i shvatis neke stvari.
Ovaj post treba na svakoj stranici da stoji..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 1:29 am

Virtu4L je napisao/la:larsone pravi stream za tv vogošća
https://www.youtube.com/watch?v=V4_B9pMTHSI" target="_blank

napravio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava