Ma ne puši Stana bacio cigare 100℅shzna je napisao/la:Normalno da je fotošop. Čuj Stana ovako malo alkohola da ima na stolu, a još samo 1 kutija cigara.Grbavica je napisao/la:ovo je fotošop!
Ma ne puši Stana bacio cigare 100℅shzna je napisao/la:Normalno da je fotošop. Čuj Stana ovako malo alkohola da ima na stolu, a još samo 1 kutija cigara.Grbavica je napisao/la:ovo je fotošop!
Kako ste zlobni. Fanovi ga zvali da se slikaju.exbabilon je napisao/la:
Vracaj se Stana, tanki smo s promilima.
Jer TI SI ŽELJO!Kapiten je napisao/la:opet sms od kluba
Nije meni, mozda ih nisu pustili sve odjednom nego po datumu, mozda.cikazubo je napisao/la:Ima li jos neko da mu nije stigla ona zahvalnica ?
Moguce, samo sam htio provjerit jesu svima juce dosle ali okej ako nisu, vjerovatno ce u narednim danima, vec je spreman ram i mjesto na zidu..exbabilon je napisao/la:Nije meni, mozda ih nisu pustili sve odjednom nego po datumu, mozda.cikazubo je napisao/la:Ima li jos neko da mu nije stigla ona zahvalnica ?
flux je napisao/la:Veceras lijevo Husic i Miro, desno sinisa i memija, Secer umjesto Bekrica i idemo po tri bobe! Naprijed Zeljoo!
Vjerujem da ce Halvadzic uci u drugom, Miro preci desno. Valjalo bi to vidjeti isto.. Volio bih Toskasa vidjeti, ipak je Zabar na posudbi, a Aco mozda i ode. Pa eto malo Toskasa dozirati, mogao bi zatrebati.sajo10 je napisao/la:flux je napisao/la:Veceras lijevo Husic i Miro, desno sinisa i memija, Secer umjesto Bekrica i idemo po tri bobe! Naprijed Zeljoo!![]()
Secer ili Ugi uvjek moraju igrati u prvoj postavi dok pokazuje da imaju kvaliteta za istu. Volio bi vidjeti Halvadzica od pocetka ali eto i ovo je prihvatljivo
![]()