Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 12:24 am

Laički rečeno fali nam bezobrazluka. I naprijed i nazad.
Da svak radi svoj posao, da zadnji vezni "udara", da desetka pravi akcije, da sidraš u napadu spušta lopte, da štoper čisti pred svojim golom, da krilo zavrne bar 3 ekstra lopte po meču. To je nekih 5 igrača, uz golmana 6. Ostali kakvi god da su, da su najveći levati pored gore nabrojanih bi izgledali igračine.

Kod nas svi igraju sve a ustvari niko nije toliko kvalitet pa da baš odskače kad igra ono što mu jeste primarna zadaća. Ili kako kad.
Bekrić mora graditi akcije i tu davati 80% sebe a na defanzivu 20%, a ne recimo 50:50. Tako isto i ostali, on je samo primjer. Recimo šećerović 30:70 i sl.
Nekako kod nas mi se čini kad ovi daju 50% u onome što ne znaju, ustvari samo gubimo ih tamo gdje znaju a ne dobijamo mnogo u drugom pravcu. Jer jbg treba biti realan i skontati da su oni iako su naši pa ih gledamo sa simpatijama, ipak igrači za pl (neki mali jače) i da imaju dosta tih mahana te da treba gledati da im koristimo prednosti a "krijemo" mahane.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:24 am

Ili dovesti lijevo krilo, ili gurati malog Halvadzica. Ne moze Beganovic biti tu. Kostic ima muda i bistar je, a koliko je bistar vidjecemo po tome da li je tvrdoglav.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:27 am

Sta je sa tim Husicem?
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:27 am

storm_raider je napisao/la:Ili dovesti lijevo krilo, ili gurati malog Halvadzica. Ne moze Beganovic biti tu. Kostic ima muda i bistar je, a koliko je bistar vidjecemo po tome da li je tvrdoglav.
Istina je negdje u sredini :shisha:

storm_raider
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:30 am

Vidjet cemo. Znam samo da je ljut, sto je dobar znak.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 12:30 am

storm_raider je napisao/la:Ili dovesti lijevo krilo, ili gurati malog Halvadzica. Ne moze Beganovic biti tu. Kostic ima muda i bistar je, a koliko je bistar vidjecemo po tome da li je tvrdoglav.
Ma ima i Lazic tu. Meni ova Sloboda nije ostavila dojam da su nešto bas jaki. Jesu nas pobijedili ali cisto zbog Milosevih grešaka. Ja sam mislio da je u subotu odmarao ugija i secera jer ih je cuvao za srijedu ali to nisu bile istine te sam odmah prije početka utakmice bio ljut na Kostića, poslije ce se ispostaviti sasvim opravdano. Ok izgubili smo bitku ali nismo rat ako nas mudonja ne bude tvrdoglav. Ako hoce da mu igra Bekric ne moze Blagojević ali to je opet jedna druga vrsta ubistva jer je Blagi bolji igrac pet puta.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Simply Blue
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:31 am

Ako se već trebao desiti poraz, bolje da se je desio danas, pa da znamo na vrijeme na čemu smo, kako mi navijači tako i onaj ko je zadužen za igru.
Ljudi se jednostavno bolje kreću od nas, ništa se nije promjenilo od prošle godine, a ono što je Model pričao da smo igrali na pripremama(brzina, kretanja, pritisak) to još nismo vidjeli kako treba, a da bi pobjedili danas treba nam tako nešto bar u fragmentima. Džaba ti klasni pojedinci, njihova brzina i driblinzi kada nema kohezije, imao je Van Gall u Bayernu i Robberya i Lahma pa ga je Klopp redovno tukao, Juppa isto tako dok mu nije došlo iz guzice u glavu, pa primjenio isto to.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

exbabilon
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:32 am

Ma ljudi moji, subjektivni ste. Hejbet boljih lijevih krila od Beganovica. Hejbet boljih lijevih bekova od Bevaba. Kreativaca boljih od Bekrica ima sigurno. Nikolic? Ima boljih napadaca u drugim klubovima sigurno. Stoperi? Nisu losi, ali ne vidim neku prednost u odnosu na Djidica, Kostica, Pandzu, Graovca.. Je li Sinisa najbolji desni bek u ligi? Nije los, ali vjerujem da nije i najbolji. Imas Blagojevica, Stevanovica i Lendrica koji su ipak klasa za sebe, bez daljnjeg, ali ima klasa i u drugim klubovima. Helem, kad poredas jednog po jednog, prednost nasih igraca sigurno nije veca od 5% u odnosu na konkurente, i opet je sve do trenera.

fk1921

čet avg 11, 2016 12:32 am

bablaz je napisao/la:I jos nesto: Husic je svoje odigro.
ne kontam? raskid ugovora sa njim?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:34 am

Vidjelo se na terenu kad su ušli Mirza i Ugi od tog trenutka smo ih pojeli.
Cuva Bog Zelju svog!

storm_raider
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:34 am

Specificna utakmica je bila, nije tu moglo i biti tog presinga, zbog one kise. Na granici regularnost, ali hajde i njima je isto bilo. Protiv Sirokog je to bolje izgledalo, ali ni blizu optimalnog.

Od Lazica ocekujem mnogo, zaista mnogo. Na pripremnoj protiv Olimpica je bio najbolji. Brzo, okomito napada na gol, lako prebacuje stranu. Moderno lijevo krilo.

GoodisonPark
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:35 am

Koliko se dobro sjećam da je Model odmah po njegovom izboru za trenera pisao da je tvrdoglav ko mazga.

E sad ja ipak vjerujem da nije glup i da je njemu jasno da ovo danas nije bilo dobro nikako. Podbacili su svi a nije ni sloboda bila toliko dobra koliko smo mi loše odigrali.

Po meni nije ni Halvadžić rješenje na toj poziciji, nama treba polivalentan igrač koji zna fino odigrati i kao vezni a uz to je brz da može probijati i kroz sredinu i po krilu, odbrana je također tu jako bitna da nam ne bi svaki lijevi bek izgledao kao amater jer konstantno na njega idu po dva igrača.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:35 am

Po današnjem sastavu kojeg je izveo ja nisam siguran da je 100% bistar.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

1987
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:36 am

zna li neko sta je sa husicem? je li poceo trenirati,da li ce biti spreman za nedelju?

ž'21
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:36 am

I jos nešto ako je istina za ovog Husica nimalo mi nije zao jer je lik kreten. Seljak pravi. Nije dobar s mozgom. Na prvu sam mislio da smo pokupili igraca Slobodi ali evo i mi sad vidimo zasto je ocigledno da ga Husref nije ostavio. Kad sam vec kod njega, njemu Bjelica pokazao put vani a on u drugom slavio golove Slobode. Zna li neko sta je tu bilo?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:37 am

Grbavica je napisao/la:Ja bih Veselinovica sad doveo i dao mu Hervasovu platu odmah.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedini tip igraca iz Premijer lige koji ovom Zelji treba . Da se razumijemo, ne kazem da je najbolji igrac u ligi, nego jednostavno jedino rijesenje nasem Klubu za poziciju lijevog krila.

bianco blu
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:38 am

za oni 35 minuta tekme što sam gledao, jbg možda nisam ni najbolje vidio, ali mi nije jasno kako Bekrić igra prije Uglješe? Bekrić mi je strašno drag igrač, ali je Uglješa trenutno bolji. I ovaj Bevab. Nemam riječi. Vratite nam Mladenovića, samo da ovog ne gledam. Ne bih ga ni na termin zvao

1987
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:39 am

ž'21 je napisao/la:I jos nešto ako je istina za ovog Husica nimalo mi nije zao jer je lik kreten. Seljak pravi. Nije dobar s mozgom. Na prvu sam mislio da smo pokupili igraca Slobodi ali evo i mi sad vidimo zasto je ocigledno da ga Husref nije ostavio. Kad sam vec kod njega, njemu Bjelica pokazao put vani a on u drugom slavio golove Slobode. Zna li neko sta je tu bilo?

sta se to desilo,nisam upratio to ako mozes da objasnis ? :r :r

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 12:40 am

1987 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:I jos nešto ako je istina za ovog Husica nimalo mi nije zao jer je lik kreten. Seljak pravi. Nije dobar s mozgom. Na prvu sam mislio da smo pokupili igraca Slobodi ali evo i mi sad vidimo zasto je ocigledno da ga Husref nije ostavio. Kad sam vec kod njega, njemu Bjelica pokazao put vani a on u drugom slavio golove Slobode. Zna li neko sta je tu bilo?

Ma sta ja znam, pisu ovdje neki da je odigrao svoje i neka je. Zajebo nas je na derbiju pravo.

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 11, 2016 12:40 am

1987 je napisao/la:

Sad nam treba Stana i još dva ljevaka
Cuva Bog Zelju svog!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava