Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 9:57 pm

Jahiću prestani lajkovati sebi statuse :rofl:

Funk
Kontakt:

sri avg 10, 2016 9:59 pm

Kosta nestao u akciji...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

manwhosoldtheworld
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:02 pm

Crespo1921 je napisao/la:Teska tekma... odvratan je osjecaj kad izgledas ovako inferioran na terenu. Krivo mi jeste, al aBd znam da cu protiv Viteza biti na svom standardnom mjestu. Kosticu zamjeram sto su Secer i Ugi na klupi bili al jbg on je sef nisam ja.
Veca-nije kriv za golove, sve u svemu dobar, par puta me presjeklo kada i on i igrac Slobode idu klizeci, malo je falilo da po glavi dobije u duelu sa Ordagicem.
Sinisa-u odnosu na tekmu sa Sirokim, katastrofa, ali ipak vise volim kad igra on nego Memija
Bevab-decko je izgubljen
Aco i Boka-solidni, mnostvo dugih lopti koje je Dzidic pokupio
Blagoje-dobar, uz Bosketa i Ivana nas najbolji igrac
Bekric-ovakav teren jednostavno nije za njega, ovdje su morali ili Ugljesa ili Adnan igrati, Tuce jedna ogromna nula.
M. Stevanovic-dobar standardno, trudi se trci
Beganovic-bori se on, srcan je al nece on karijeru samo zbog toga napraviti, nije on za krilo
Lendric i Nikolic-odlicno zatvoreni, maestralna igra njihovih stopera.
Ugljesa-dobar je bio, mnogo sigurniji od Bekrica
Halvadzic-nista specijalno
Mujagic-ne znam sta ga drzi u prvom timu, decko niti je jak, niti okretan, on u juniorima vise nije dominantan.

VOLIM TE ZELJO
Sinisa nije nista bolji od Memije, samo sto memija nije imao sreće kod edisa koji ga je vozao na pozicijama kao ni sad kod kostića. Inače momak je zvjer na svojoj poziciji. I nakon ovakvih komentara gdje ti o beganoviću mujagiću i memiji ovako pišeš kao da nisu u zelji nekih 12-13 godina i kad cujes na tribinama kako se njihove majke najviše spominju zazelis djeci srecu sto dalje od zelje . Ne znaju ljudi da cjene to a kad nikog nije bilo kad su igrali memija beganović dado baja amir to je bilo dizanje u zvijezde . A sad kad imas bruku igrača sa strane koji ne znaju sta je zeljo niti ce kad znati niti ce kad vise voljeti zelju nego nasa djeca, po toj istoj djeci se pljuje.

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:04 pm

Boli ovaj poraz pravo. Sve ove seljačke ekipe u niži rang pa kad napraviš stadion možeš igrat taman igrali mi pitari čelik široki i Zrinjski. Je*em ti državu kad nas hadalji pobjede. A bolji smo za dvije klase sigurno.
Cuva Bog Zelju svog!

sajo10
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:07 pm

Ne smijem ni pomisliti sta bi ovdje bilo da smo naletili na bombu kao Hajduk veceras, i to kod kuce... naravno nepravim paralele izmedju Slobode i Dinama vec onaki opcenito kazem.

Neznam jeli ko pisao ali kakav je Mirza bio danas? Nadam se da ce pocet mec protiv Viteza! :)

@Kostic

Grijesis. Niti smo bolji a pogotovo ne za dvije klase. Znam da nam je tesko priznati ovakve poraze i uvijek trazimo neko opravdanje ali realnost je takva.

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:08 pm

I onda kada dodju losi rezultati , budala ova nece prestat da te prati , sta drugi kazu nije vazno ko ih jebe, jer tebe Zeljo volim vise nego sebe !
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

damirfile
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:08 pm

Jedina svijetla tacka danas, igra katastrofa.
slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:11 pm

Plavi orkestar je napisao/la:Ja napisah poslije Sirokog na racun naše igre koju su mnogi nazvali fantasticnom:..ništa spektakularno...i da ce nam iole bolja ekipa napraviti problem sa ovakvom igrom...a da cemo poslije Slobode vidjeti gdje smo i koliko mozemo.Nisam ocekivao ovakav ishod danas jer sam ih gledao protiv Sirokog i Viteza i po meni nisu pokazali da nas danas mogu ovako uzeti i ostaviti bez šuta u okvir gola.Pa šta bi Kostic da je imao igrace Olimpika i Viteza danas uradio?Primio 7 komada?Mislim da godinama kuburimo sa strucnim štabom i da i danas imamo taj problem.Drugi problem su igraci.Da iko od njih srcem voli Zelju nebi se desilo da za 90 minuta ne odšutaš loptu prema golu.Sramotno.Neki spominju posjete na Grbavici u kontestu slijedece utakmice sa Vitezom i vec kritikuju unaprijed smanjenu posjetu i ko znam ja nas...samo cu reci da je u sezoni 77-78 kada smo bili drugoligaš Grbavica bila puna.Zašto?Zato što su raja imala šta i koga vidjeti.Nije do navijaca.Do igraca je.Ove danas samo visina transfera interesuje i ništa drugo.Nekad su naše legende igrale srcem i dušom za našeg Zelju,bilo je i kod njih poraza ali nikad bez ispaljenog metka.
Pretjerujes sada. Sloboda igra sa 120% zelje, ginu protiv nas i Sarajeva. Valjda bi to trebao znati. Pa sta smo istom tom Olimpicu uradili, i to u gostima?
A to sto za igrace kazes, jbg, donekle je tacno, ali Mico, Blagoje, Dzenis, Lendric, ginuli su svi redom danas. Mora i trener malo postaviti igru i taktiku da bi doslo do izrazaja. A i tadasnja generacija sto je igrala u drugoj ligi, pa bila je veoma veoma kvalitetna. Zaredaj 5-6 godina zadnjih, da smo zadrzali sve najbolje igrace i skontaj koja bi to ekipica bila. Malo su bila drugacija vremena, a i sada je jos vrijeme modernog fudbala...
Ali definitivno ima igraca koju daju maksimum za nas dres. Igra je sad drugo. Nije danas nista stimalo, a zna se zasto, zbog sredine terena. Ne moze se jednostavno staviti Beganovic lijevo, a od Bekrica ima puno boljih rjesenja za najteze gostovanje u ligi. Mora se igrati malo defanzivno.
A apsolutno nisam za ponovno prizivanje 4-5-1 formacije, jer s Mulalicem isto nismo imali sredinu. Bitno je koga stavis u 4-4-2 i sta od njih trazis. Ne mozemo isto igrati protiv Slobode u gostima i npr protiv Sirokog kuci. A Siroki, osim sto je druga tipa ekipa, je i slabiji od Slobode.

Uglavnom, nista jos ne mozemo zakljuciti, trebamo vidjeti sta ce Kostic uraditi u sljedecim utakmicama i hoce li izvuci pouku ili ce i dalje biti tvrdoglav...

Pa jbt, podere nas proslu sezonu Sloboda, i nas i kone, i dodje im Siroki kuci i siluje ih bukvlano. Zato sto protiv ekipa iz Sarajeva igraju, ginu, jer im je to najveci uspjeh. A jos Husref ima kompleks, pa zabaci u petu brzinu..Zato se moras znati postaviti protiv takvih
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

addyno1
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:12 pm

moze li mi neko reci kad smo zadnji put dali go sa 20+ metara od gola?

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:13 pm

Treba ovog Kobiljara ili Lelica nafatat kako

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:15 pm

Ljubav prema tebi sve jača je!
1987

fcz
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:16 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Boli ovaj poraz pravo. Sve ove seljačke ekipe u niži rang pa kad napraviš stadion možeš igrat taman igrali mi pitari čelik široki i Zrinjski. Je*em ti državu kad nas hadalji pobjede. A bolji smo za dvije klase sigurno.
Da smo bolji za dvije klase valjda bi to pokazali u jednoj od cetiri utakmice koje smo s njima igrali u zadnjih pola godine.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:17 pm

petrović je u finalu kupa sve pokazao kako treba protiv ove slobode. trpaj sredinu, ako oni igra 4-5-1 sa pet dobrih veznjaka ti igra 4-6-0.
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

sri avg 10, 2016 10:18 pm

Plava Porodica je napisao/la:Treba ovog Kobiljara ili Lelica nafatat kako

Bas to hoću reći i treba ih pratit kroz sezonu. Dva mlada igrača s niskim tezistem okretna brza i solidni tehničari.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:19 pm

Raja znam da je veliko razocarenje nakon danasnje utakmice, al ekipa je jos uvijek u fazi upoznavanja nadoci cemo mi ne brinem se.
Bitno je samo da Kostic i strucni stab iz ovog poraza izvuku pouke i uvide neke greske u igri da poprave.
Znam samo da sam u nedjelju protiv Viteza na grbavici uz Zelju kao i uvijek.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:19 pm

Al brate koliko su Manijaci dominatni, to nisu istine ...
Željezničar ante portas !

bablaz
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:22 pm

Idemo dalje. Ocekujem 27 bodova u sljedecih 9 utakmica. Ozbiljan sam. Imamo problem sa lijevom stranom i evidentno napadacima. Mislim u igri da me neko pogresno ne shvati. Sloboda je dobro popunjena na svim pozicijama. I konkurenti su nam za ligu 6. Danas smo slabo trcali, Ocajna je bila lijeva strana i napadaci.. idemo dalje. ..

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:23 pm

Mirza igrao koliko mu teren dopuštao pa čovjek nemoze da vjeruje u kakvim smo uslovima igrali uglavnom bolji od beganovica. Onakav teren je njima isao u korist pa navikli seljaci igrati po livadama i neravnim terenu. Je*at ćemo ih na grbavici ABd jedva čekam mamu im seljačku.
Cuva Bog Zelju svog!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 10:23 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Treba ovog Kobiljara ili Lelica nafatat kako

Bas to hoću reći i treba ih pratit kroz sezonu. Dva mlada igrača s niskim tezistem okretna brza i solidni tehničari.
I jos igraju na pozicijama gdje nam trebaju igraci. Imaju ugovore do kraja godine, ako budu nastavili s dobrim igrama, ugrabit ih ako je ikako moguce.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

fk1921

sri avg 10, 2016 10:24 pm

Ima li gdje Kosticeva izjava nakon utakmice?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava