Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

iggy2377
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 7:41 pm

Izlija je napisao/la:Ja koristim ovu priliku da se još jednom sjetim cuke prokletog Hervasa koji nas je zavalio i ostavio na cjedilu. Da imamo uigranog čovjeka na toj poziciji plakala bi Sloboda sada a ne mi.
Drug bio sam u SLO 65 min se Kostic derao na njega (Bekrica) kad je Hervas usao to je bila druga prica,Zelim ti reci da do danasnjeg dana on jos nije skontao Kostica i igru od Kostica

zeljeznicka21

sri avg 10, 2016 7:41 pm

Ne mogu da vjerujem da svi toliko kudite Bevaba, a s druge strane Siniša ubjedljivo nas najlosiji igrac danas, pa jedan penal je napravio 100%, a jos jedan ima upitan, Veselinovic pravio budalu od njega cijelu utakmicu po njihovoj lijevoj strani i na kraju dao go jer ga je Siniša ostavio samog (ruku na srce nakon greske Bevaba). A najgore od svega sto Memija sjedi na klupi koji je ako nista nas i koji bi danas pogino, a siguran sam i bolje odigrao od Siniše.

O Bekriću i Beganoviću je uzaludno vise trositi rijeci, ako Kostic sada nije vidio da nisu za prvih 11 onda bi se mi stvarno trebali malo zapitat, sa Ugljesom i Halvadzicem zadnjih pola sata smo duplo bolje igrali i mogli do gola.

:zeljeznicar1:
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

fcz
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:42 pm

Kakvo bolno spustanje na zemlju nakon Sirokog. Nazalost, moramo prihvatiti da nama treba jos puno pure da zavladamo ovom ligom. U ovom trenutku se stvarno ne mogu usuditi ni misliti o bilo cemu drugom osim izlasku u Evropu jer ocito je da nismo bas tako jaki kako su mnogi od nas mozda pomislili nakon Sirokog.

Planirao sam da ako veceras dobijem na Bingu da kupim Zelji Lamaha ili Stilu, ali sad imam jos mocniji plan - otkupio bih Bekrica.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

fcz
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:43 pm

fcz je napisao/la:Kakvo bolno spustanje na zemlju nakon Sirokog. Nazalost, moramo prihvatiti da nama treba jos puno pure da zavladamo ovom ligom. U ovom trenutku se stvarno ne mogu usuditi ni misliti o bilo cemu drugom osim izlasku u Evropu jer ocito je da nismo bas tako jaki kako su mnogi od nas mozda pomislili nakon Sirokog.

Planirao sam da ako veceras dobijem na Bingu kupim Zelji Lamaha ili Stilu, ali sad imam jos mocniji plan - otkupio bih Bekrica.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:43 pm

jedinu pravu akciju opet bekrić napravio. stoga - ono kako je ušao protiv olimpica, ono je mjera...

ni ja ne vidim što ste se svi okomili na bevaba u utakmici gdje niko ništa nije odigrao osim blagojevića. danas manje loš po meni od siniše (a koji je prošle dvije bio puno bolji i jedan od najboljih generalno).
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:44 pm

Gore mi je bilo poslije remija sa Zrinjskim.

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:44 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ajmo sad pozitive... imali smo los dan, sloboda je bila za nijansu bolja, ali su ipak zasluzeno slavili. igrali smo lose, i to se naravno desava u sklopu prvenstva. ne mozes igrati 32 utakmice na isto visokom nivou. na kraju je bolje da izgubis ovako na pocetku prvenstva pa naucis nesto iz toga nego da izgubis nesretno u posljednjem kolu za titulu. ja zamjeram igracima sto se nisu trudili onako kako znaju, ali prihvatam poraz kao dio ove igre. ne treba sad paniciti, nego se odma koncentrirati na sljedeci mec. ja sam vec u mislima kod viteza. dugo je prvenstvo i ja sam i dalje siguran da cemo biti prvaci!!!
:palacgore:

sajo10
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:45 pm

Yebo mater i poraz, to je sastavni dio sporta..ali boli u Tuzli vise nego ista mescini haha.. Pogotovo jer evo vec nekoliko utakmica mi nemozemo meda protiv njih. Sto je nama Olimpic, postajemo mi njima. Tri cista boda. Boli to reci. Haj budi pametan... 6 bodova u sljedeca dva domaca meca i zaboravit cu ovaj poraz ko nista.

Hervase, daBogda ti Brisbain Roar bio zadnji klub gdje si imao koliku toliku minutazu... :guz: :guz:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sri avg 10, 2016 7:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:46 pm

ChWilla je napisao/la:jedinu pravu akciju opet bekrić napravio. stoga - ono kako je ušao protiv olimpica, ono je mjera...

ni ja ne vidim što ste se svi okomili na bevaba u utakmici gdje niko ništa nije odigrao osim blagojevića. danas manje loš po meni od siniše (a koji je prošle dvije bio puno bolji i jedan od najboljih generalno).
Ok u ovoj niko nije odigrao. Šta je sa prethodnih 19 utakmica, kada je bilo dosta njih koji su igrali, jel on igrao?

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:46 pm

LARS1921 je napisao/la:Gore mi je bilo poslije remija sa Zrinjskim.
vjerovatno naša najbolja utakmica u drugoj polusezoni ako se gleda i kvalitet protivnika. nismo je pobijedili a 8 prije nje jesmo...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:47 pm

sajo10 je napisao/la:Yebo mater i poraz, to je sastavni dio sporta..ali boli u Tuzli vise nego ista mescini haha.. Pogotovo jer evo vec nekoliko utakmica mi nemozemo meda protiv njih. Sto je nama Olimpic, postajemo mi njima. Tri cista boda. Boli to reci. Haj budi pametan... 6 bodova u sljedeca dva domaca meca i zaboravit cu ovaj poraz ko nista.
de sajo, malo objektivnosti... bas ti je poredjenje lose... mi smo prije ove tekme zadnje tri u tuzli u prvenstvu uzeli... znaci znamo igrati protiv njih... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:48 pm

LARS1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:jedinu pravu akciju opet bekrić napravio. stoga - ono kako je ušao protiv olimpica, ono je mjera...

Ok u ovoj niko nije odigrao. Šta je sa prethodnih 19 utakmica, kada je bilo dosta njih koji su igrali, jel on igrao?
uglavnom nije i tu se svi slažemo. pa ja i kažem da je za njega idealno 20-25 minuta, košarkaška minutaža i to umjerenija :ganja:

fk1921

sri avg 10, 2016 7:49 pm

a sad sto me najvise irita jeste na gg.ba naslov :D pa mame im se najebem, daBogda se ugasili :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:49 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Yebo mater i poraz, to je sastavni dio sporta..ali boli u Tuzli vise nego ista mescini haha.. Pogotovo jer evo vec nekoliko utakmica mi nemozemo meda protiv njih. Sto je nama Olimpic, postajemo mi njima. Tri cista boda. Boli to reci. Haj budi pametan... 6 bodova u sljedeca dva domaca meca i zaboravit cu ovaj poraz ko nista.
de sajo, malo objektivnosti... bas ti je poredjenje lose... mi smo prije ove tekme zadnje tri u tuzli u prvenstvu uzeli... znaci znamo igrati protiv njih... :zeljeznicar1:
Naravno da znamo, ali da je neugodno gostovanje jeste. Zna te krenuti pa i pobijediš ali Boga mi kad stane cijelu ekipu ne gine ti gore poraz kao što je u ovome slučaju. Čvrsta ekipa Slobode, borba na sredini terena i uvijek te nijanse neke odluče.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:50 pm

fk1921 je napisao/la:a sad sto me najvise irita jeste na gg.ba naslov :D pa mame im se najebem, daBogda se ugasili :D
Bolje da su napisali da smo im se naguzili :rofl:

storm_raider
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:50 pm

Milose, samo izvuci pouku i bice sve u redu. Uprava ti je dala odrijesene ruke, svaka ti je zelja ispunjena, navijaci su ti skandirali ime, samo nemoj biti tvrdoglav. Izvuci pouku i sve ce biti ok.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:51 pm

Ah yebiga, iscrpi te ovakav mec za cijeli dan. Nemozes nista pametno reci. Naravno da sam pretjerao u toj recenici ali stvarno u zadnjim utakmicama sa njima nista nemozemo. Onu pobjedu u ligi prosle sezone neznamo ni mi kako smo uzeli. Na kraju su nas dva puta u kupu..da ne kazem sta. Haj idemo dalje. Opet kazem s pobjedama protiv Viteza i Zrinjskog bi zaboravio ovaj poraz ko nista. Ali do tad..

:zeljeznicar1:

Kakav je bio Halvadzic (I Ugi) zadnjih pola sata?
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sri avg 10, 2016 7:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:52 pm

Treba spustiti apetite i ocekivanja,lakse ce biti svima nama.Licni sud o Kosticu cu davati poslije Zrinjskog,Mulalicu je krenulo nizbrdo sve poslije Slobodanke jer je tjerao svoje nadam se da ce Kostic pametnije a djeluje ko pametan ciko a danas je imao mnogo gresaka.

Roberto Baggio
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:52 pm

Nevrijeme je sje.balo prvo poluvrijeme, tu fudbala haman da nije ni bilo, ni mi ni oni skoro ništa nismo napravili. Ali onda malo bolji uslovi u drugom, i bukvalno za deset minuta nas ljudi malo stisnuše i završiše posao. Poslije toga teško bi se iko vratio, pogotovo na onakvom terenu. Tu su veće šanse da baš doživiš potop, što smo eto ipak nekako izbjegli. Prije svega se treba analizirati šta se desilo u tih 10-ak minuta gdje primismo dva gola, šta je uopće Kostić od njih tražio u svlačionici, ko je tu sve zakazao.

Na ovim snimcima golova se može primijetiti par zanimljivih detalja.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=pDY2xy2tN6s[/video]

Kod prvog, ispada lako Bevab, a Beganović prati igrača koji je prošao, ali i pored klizećeg ne uspijeva izblokirati centaršut. U sredini su tri naša i dva Slobodina igrača, ali naši slabo pokrivaju. Jedino Kosorić čuva igrača, Boccaccini stoji sam, a Siniša je, čini mi se, glavni krivac: korak-dva prema naprijed, a njegov igrač mu se izvlači iza leđa i zabija.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=_SY78U6u0ZA[/video]

Drugi je golčina, ali definitivno je naša velika greška što je igrač ostao skroz sam. Gledam više puta ovaj snimak, i čini mi se da nije tu Bekrić pogriješio nego Blagojević, zato što je istrčao na Merzića da napravi pritisak, a onda ostao prazan prostor za Stjepanovića, što Bekrić nije nikako mogao stići zatvoriti.
Zadnja izmjena: Roberto Baggio, dana/u sri avg 10, 2016 7:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 1921

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 7:53 pm

Hurmasica je napisao/la:
Naravno da znamo, ali da je neugodno gostovanje jeste. Zna te krenuti pa i pobijediš ali Boga mi kad stane cijelu ekipu ne gine ti gore poraz kao što je u ovome slučaju. Čvrsta ekipa Slobode, borba na sredini terena i uvijek te nijanse neke odluče.
ovo je samo los dan bio, nista vise... sloboda je jak tim, a prvenstvo se uzima na malim timovima... znaci ako izgubimo protiv slobode, sirokog, zrinjskog... nije nista strasno, bitno je da ne gubimo protiv krupe, mladosti, viteza itd...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava