Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 8:55 pm

Momci nemojte se djaba nadati, pa se opet razocarati. Mi smo svoje odigrali sto se tice ove sezone, zavrsavamo 5, Sloboda osvaja da nam bude jos veca muka, a evropske utakmice preskacemo. Trebamo se rijesiti ovih bezveze par igraca i probati dovesti joa 2,3 pojacanja na mjestima gdje to fali.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

ž'21
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:56 pm

A fino sam govorio da se ne smijemo pitarima jer ni mi nismo izborili jos Evropu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

LARSSONN
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:57 pm

Prle ko si , za koga radis?? :D

smurf_
Kontakt:

U svoj ovoj muci mi naumpade da mozemo pjevat onu od dubioze
Necemo u Evropu, nek ona dodje nama :roll:

Hurmasica
Kontakt:

Ma neću se ja razočarati, davno sam napisao sve i oko evrope i oko ove ekipe, stručnog štaba itd. ali bezveze da crnjačimo 2 kola prije kraja. Odraditi ovo do kraja maksimalno, pobijediti 2 utakmice pa onda na kraju vidjeti gdje smo, analizirati igru, stručni štab, igrače. :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:eto široki kiksa sljedeće kolo. i zamisli mi moramo dobiti slaviju koja igra za opstanak? kakve bi kvote postavili nakon današnje utakmice? :lol:
Sanse da Siroki kiksa sljedece kolo skoro da i ne postoje. Ljudi ce ako treba i kupiti tekmu samo da odu u evropu. Musa je puno puta kiksao protiv manjih ekipa ali ovaj put nece..
Ono sto me raduje je to sto imamo jaku upravu, sto ce se Dzekson prodati, to je isto kao da smo igrali evropu sto se tice novca i sto ako dovedemo kvalitetne igrace onda mozemo odmah na pocetku sljedece sezone napraviti bodovnu razliku i odvojit se na vrhu tabele..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:58 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Momci nemojte se djaba nadati, pa se opet razocarati. Mi smo svoje odigrali sto se tice ove sezone, zavrsavamo 5, Sloboda osvaja da nam bude jos veca muka, a evropske utakmice preskacemo. Trebamo se rijesiti ovih bezveze par igraca i probati dovesti joa 2,3 pojacanja na mjestima gdje to fali.

Ali se postavlja pitanje da li se sada mogu dovesti "jaci" igraci kad znaju da nece igrati Evropu !?

black64
Kontakt:

djeca nam se smiju moj reufe

AMARE VRATI SE MOLIM TE

Ivicahuljev
Kontakt:

mirsadmekic je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Široki ide Drini i dočekuje Radnik. Sloboda dočekuje Sarajevo i ide Zrinjskom. Kone imaju Slobodu u gostima i Olimpic kući.. hm...
jel vi sebe cujete sta pricate prihvatitee realnostt da evropee nemamo ... pitari ce kraja dobit kao siroki
Da sve bude ovako dzaba kad ovaj pristup nece donijeti bodove iz Lukavice

sofronije
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:59 pm

Ma drugi tim izvest a prvi sa Manijacima u kop :)
:zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

delinjo je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Haj mirso ne rise vise boga ti. Imamo pravo da kazemo da postoji sansa da idemo u Evropu, ne bjeze nam 10 bodova, nit nam trebaju da kiksaju sve do kraja. Jedan kiks sirokog i opet smo tu. Ako cete pesimizam siriti ovdje, nemojte nista pisati i unistavati temu.
brate imaju dva kola do kraja...znas to ? :D ti pricas ko da ima 10 utakmica haha :ganja:
2 boda se nadoknade u jednoj utakmici, ti kao da pricas o 10 bodova a ne 2..

SWRA_1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Leon_Professional je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Momci nemojte se djaba nadati, pa se opet razocarati. Mi smo svoje odigrali sto se tice ove sezone, zavrsavamo 5, Sloboda osvaja da nam bude jos veca muka, a evropske utakmice preskacemo. Trebamo se rijesiti ovih bezveze par igraca i probati dovesti joa 2,3 pojacanja na mjestima gdje to fali.

Ali se postavlja pitanje da li se sada mogu dovesti "jaci" igraci kad znaju da nece igrati Evropu !?
Koju Evropu, pa nismo Real, samo ti ponudi najbolju lovu, vise od konkurenata i eto svakog od njih. Motiv je liga 12 i najbolja ekipa za osvajanje titule...

ChWilla
Kontakt:

kostur ekipe po meni nema razloga dirati jer niko u ligi nema bolje na papiru. ovo može 200% bolje s ovim igračima. tačno je da je bilo kratko vrijeme, ali i to kad se uzme u obzir moglo je jedno 50-100% bolje...a već su dovedena dva igrača koja bi trebala biti dobra do odlična za našu ligu.
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:00 pm

eto na govnetu ba iz zapisnika potvrdjeno, samo udaraj veca

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:01 pm

ChWilla je napisao/la:kostur ekipe po meni nema razloga dirati jer niko u ligi nema bolje na papiru. ovo može 200% bolje s ovim igračima. tačno je da je bilo kratko vrijeme, ali i to kad se uzme u obzir moglo je jedno 50-100% bolje...a već su dovedena dva igrača koja bi trebala biti dobra do odlična za našu ligu.
i još dovesti dvojicu, najviše trojicu i to bi trebalo biti to, naravno uz neke odlaske :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

hardwell
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:02 pm

Pa kad su Lendrić, Stevanović i Zahirović došli na minus 10 zašto novi ne bi došli u ovoj situaciji. Ne trebamo mi mnogo njih dovoditi. Trenera i možda još 3-4 igrača.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

cikazubo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:03 pm

hardwell je napisao/la:Pa kad su Lendrić, Stevanović i Zahirović došli na minus 10 zašto novi ne bi došli u ovoj situaciji. Ne trebamo mi mnogo njih dovoditi. Trenera i možda još 3-4 igrača.
Ipak samo 3-4 igraca.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:03 pm

ChWilla je napisao/la:kostur ekipe po meni nema razloga dirati jer niko u ligi nema bolje na papiru. ovo može 200% bolje s ovim igračima. tačno je da je bilo kratko vrijeme, ali i to kad se uzme u obzir moglo je jedno 50-100% bolje...a već su dovedena dva igrača koja bi trebala biti dobra do odlična za našu ligu.
Upravo to Chwilla, isto sto smo prije pricali sta nam škripi to nam i sad škripi, to pojacati ali jos i strucni stab pojacati i novog trenera!

SWRA_1921, ma ima toga sto ti kazes, ali opet nemas cime vratiti te pare jer ne igramo Evropu, mozda sam ja lose napisao u prvom postu.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri maj 04, 2016 9:05 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:04 pm

nije to realno problem ako imaš da platiš, plati i doći će. kakve je igrače široki ljetos doveo za naše uslove, a nije igrao evropu. i oni očajno igraju kakve igrače imaju.
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:04 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Što li u kini igraju, sigurno da se pokazu u azijskoj ligi prvaka ili koji su vec kontinent

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava