Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 17, 2016 1:52 pm

Radio sam ja u scc. Cim je lose vrijeme ima milion dusa. Tako da danasnje vrijeme nam ide u prilog. Sto se tice derbija njima u odbrani puse sa svih strana nemaju stopera i mislim da uzimamo 100 % a i za titulu smo sigurno 1 favoriti :zeljeznicar1:
Cuva Bog Zelju svog!

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:53 pm

Ta njihova prečka (možda i stativa nisam vidio) je bila plod naše greške, Fejzić odbrani, Bevab krenuo da mu spusti loptu u ruke glavom, a lopta se odbi Fejziću od noge i dođe do njihovog igrača.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sergejevic

ned jul 17, 2016 1:55 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Radio sam ja u scc. Cim je lose vrijeme ima milion dusa. Tako da danasnje vrijeme nam ide u prilog. Sto se tice derbija njima u odbrani puse sa svih strana nemaju stopera i mislim da uzimamo 100 % a i za titulu smo sigurno 1 favoriti :zeljeznicar1:
Postoje li neki argumenti za tvrdnju da smo prvi favoriti ?

Ajzea
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:56 pm

Misljenja sam da smo na jucerasnjoj utakmici, bar zbog znacaja utakmice, morali otvoriti sve karte skautima komsijskog kluba.

Cuj 100% cemo osvojiti titulu. Kod nas sa sigurnoscu ne mozes tvrditi da ces boda u prvih pet kola osvojiti, a ne da ces titulu osvojiti.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned jul 17, 2016 1:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vedad87
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:56 pm

Ja sam se davno registrovao (onda kad smo prešli sa gg.ba ovdje) ali ne pišem, samo čitam :)

Htio sam danas da obnovim člansku (došli mi na mail da mi je istekla) i da uzmem godišnju, da li neko zna da li se sad može otići i uzeti?

Hvala

Vedad87
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:57 pm

Vedad87 je napisao/la:Ja sam se davno registrovao (onda kad smo prešli sa gg.ba ovdje) ali ne pišem, samo čitam :)

Htio sam danas da obnovim člansku (došli mi na mail da mi je istekla) i da uzmem godišnju, da li neko zna da li se sad može otići i uzeti?

Pozdrav za manijake. Imate odličnih postova i diskusija ;)

Hvala
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u ned jul 17, 2016 1:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:57 pm

Vedad87 je napisao/la:Ja sam se davno registrovao (onda kad smo prešli sa gg.ba ovdje) ali ne pišem, samo čitam :)

Hvala
Godišnje karte možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom od 10 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boju dao si nebu...
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:58 pm

Lazic je dobio udarac (dva dana pauze), u utorak se vraca na trening. Halvadzic istegnuce misica, nemam pojma koliko ce pauzirati.
Sutra imaju slobodan dan, u utorak dva treninga...o utakmici, formaciji, pojedinacnom ucinku mozda neki drugi put.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Vedad87
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:59 pm

Hurmasica je napisao/la:

Hvala
Godišnje karte možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom od 10 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.
Hvala :)

Vrag

ned jul 17, 2016 2:00 pm

Hurmasica je napisao/la:Ta njihova prečka (možda i stativa nisam vidio) je bila plod naše greške, Fejzić odbrani, Bevab krenuo da mu spusti loptu u ruke glavom, a lopta se odbi Fejziću od noge i dođe do njihovog igrača.
Bilo je dosta greski u ciscenju. Valjda Kostic trazi dodavanje blizem, a ne izbijanje. Nekoliko lopti su prodali u nasem 16

LARSSON
Kontakt:

Ajzea nije rekao da osvajamo titulu 100% nego da dobijamo kitare 100%

Simply Blue
Kontakt:

Dunning-Krugerov efekt je sklonost prema kojoj ljudi ispodprosječne inteligencije smatraju da su inteligentniji nego što to jesu u stvarnosti i istodobno podcjenjuju inteligenciju ljudi koji im stoje nasuprot.
Kod nas očito hara epidemija ovog sindroma, a njaviše tome je doprinijeo jbn. fejsbuk, gdje ti svaka šuša može iznositi svoje nakaradne stavove. Pa samo neku noć za vrijeme onog u Turskoj, pola države se pretvorilo u stručnjake za vanjsku politiku.

Kad vidim komentare sinoć na stranici nakon utakmice, ljudi postavljaju ultimatume, prijete. Primjetio sam da dosta ljudi zamjera Kostiću to što je slovenac. Jer po tim ljudima mi smo najpametniji, najsnalažljiviji nema koga mi ne možemo preveslati a ustvari duplo golo.

Maloprije sam gledao početak sezone 11-12, kako smo loše ušli u sezonu, tada protiv Zvijezde zabija Ramić nakon prekida a na Koševu nas spašava Vernes a to su bile kineke muke. Sve do Borca, tada je nešto kliknulo i do prekida smo igrali predobro a znamo kako smo loše prolazili kod njih. Sve poslije toga je historija.
Ne želim ni da zamišljam kako bi bilo Kostiću da tako otvori sezonu, pa hijene bi ga raskomdale...Samo se nadam da će uprava biti strpljiva a i Miloš i da neće popustiti
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 17, 2016 2:01 pm

Vrag je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ta njihova prečka (možda i stativa nisam vidio) je bila plod naše greške, Fejzić odbrani, Bevab krenuo da mu spusti loptu u ruke glavom, a lopta se odbi Fejziću od noge i dođe do njihovog igrača.
Bilo je dosta greski u ciscenju. Valjda Kostic trazi dodavanje blizem, a ne izbijanje. Nekoliko lopti su prodali u nasem 16
Ma sve je to stvar vježbe i uigravanja. Biće to, kako prvenstvo bude odmicalo, sve bolje i bolje :)

Elegant
Kontakt:

ned jul 17, 2016 2:02 pm

Nadam se da su povrede Lazica i Mirze lakse prirode.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

ned jul 17, 2016 2:04 pm

Simply Blue je napisao/la:
Dunning-Krugerov efekt je sklonost prema kojoj ljudi ispodprosječne inteligencije smatraju da su inteligentniji nego što to jesu u stvarnosti i istodobno podcjenjuju inteligenciju ljudi koji im stoje nasuprot.
Kod nas očito hara epidemija ovog sindroma, a njaviše tome je doprinijeo jbn. fejsbuk, gdje ti svaka šuša može iznositi svoje nakaradne stavove. Pa samo neku noć za vrijeme onog u Turskoj, pola države se pretvorilo u stručnjake za vanjsku politiku.

Kad vidim komentare sinoć na stranici nakon utakmice, ljudi postavljaju ultimatume, prijete. Primjetio sam da dosta ljudi zamjera Kostiću to što je slovenac. Jer po tim ljudima mi smo najpametniji, najsnalažljiviji nema koga mi ne možemo preveslati a ustvari duplo golo.

Maloprije sam gledao početak sezone 11-12, kako smo loše ušli u sezonu, tada protiv Zvijezde zabija Ramić nakon prekida a na Koševu nas spašava Vernes a to su bile kineke muke. Sve do Borca, tada je nešto kliknulo i do prekida smo igrali predobro a znamo kako smo loše prolazili kod njih. Sve poslije toga je historija.
Ne želim ni da zamišljam kako bi bilo Kostiću da tako otvori sezonu, pa hijene bi ga raskomdale...Samo se nadam da će uprava biti strpljiva a i Miloš i da neće popustiti
da nije ušla vernesova frljoka protiv olimpica na koševu, klima je bila potpuno spremna da se tjera i amar. očajne prve utakmice, 6-0 u tel avivu, adilović krampa i promašaj...
gradi željo boli te *****

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 17, 2016 2:05 pm

Upravo tako, Bevab je nije trebao dirati jer je Fejza već krenuo na nju. Ljudi su nam samo jednu šansu odnosno polusansu napravili i zabili gol

Sent from my C5303 using Tapatalk

dell21
Kontakt:

ned jul 17, 2016 2:06 pm

Al je napoli na jugu peglo sa marsejom boze dragi :rofl1:

Ajzea
Kontakt:

ned jul 17, 2016 2:07 pm

LARS1921 je napisao/la:Ajzea nije rekao da osvajamo titulu 100% nego da dobijamo kitare 100%
Pa ista stvar, kako se to moze tvrditi? Taman da gurbeti imaju nikad goru ekipu, ne bih smio reci da cemo ih zasigurno dobiti.

Za par dana cemo izejakulirati po manjem, mladjem i manje uspjesnom klubu.

sajo10
Kontakt:

ned jul 17, 2016 2:08 pm

Hurmasica je napisao/la:Još jedan forumski stručnjak u najavi. Doduše jest da zna fuliti prezime igračima al Bože moj, ne može se i navijati za klub i znati imena igračima...
slika :mrgreen: :mrgreen: :klanjase2:

LARSSON
Kontakt:

ned jul 17, 2016 2:10 pm

Ajzea je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ajzea nije rekao da osvajamo titulu 100% nego da dobijamo kitare 100%
Pa ista stvar, kako se to moze tvrditi? Taman da gurbeti imaju nikad goru ekipu, ne bih smio reci da cemo ih zasigurno dobiti.

Za par dana cemo izejakulirati po manjem, mladjem i manje uspjesnom klubu.
Nema veze, samo kažem šta je rekao :D

Nego pretpostavljam ti stojiš pri tome da su oni odradili najbolje prelazni rok?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava