Postoje li neki argumenti za tvrdnju da smo prvi favoriti ?Dr. Kostic je napisao/la:Radio sam ja u scc. Cim je lose vrijeme ima milion dusa. Tako da danasnje vrijeme nam ide u prilog. Sto se tice derbija njima u odbrani puse sa svih strana nemaju stopera i mislim da uzimamo 100 % a i za titulu smo sigurno 1 favoriti
Vedad87 je napisao/la:Ja sam se davno registrovao (onda kad smo prešli sa gg.ba ovdje) ali ne pišem, samo čitam![]()
Htio sam danas da obnovim člansku (došli mi na mail da mi je istekla) i da uzmem godišnju, da li neko zna da li se sad može otići i uzeti?
Pozdrav za manijake. Imate odličnih postova i diskusija![]()
Hvala
Godišnje karte možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom od 10 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.Vedad87 je napisao/la:Ja sam se davno registrovao (onda kad smo prešli sa gg.ba ovdje) ali ne pišem, samo čitam![]()
Htio sam danas da obnovim člansku (došli mi na mail da mi je istekla) i da uzmem godišnju, da li neko zna da li se sad može otići i uzeti?
Hvala
HvalaHurmasica je napisao/la:Godišnje karte možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom od 10 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.Vedad87 je napisao/la:Ja sam se davno registrovao (onda kad smo prešli sa gg.ba ovdje) ali ne pišem, samo čitam![]()
Hvala
Bilo je dosta greski u ciscenju. Valjda Kostic trazi dodavanje blizem, a ne izbijanje. Nekoliko lopti su prodali u nasem 16Hurmasica je napisao/la:Ta njihova prečka (možda i stativa nisam vidio) je bila plod naše greške, Fejzić odbrani, Bevab krenuo da mu spusti loptu u ruke glavom, a lopta se odbi Fejziću od noge i dođe do njihovog igrača.
Kod nas očito hara epidemija ovog sindroma, a njaviše tome je doprinijeo jbn. fejsbuk, gdje ti svaka šuša može iznositi svoje nakaradne stavove. Pa samo neku noć za vrijeme onog u Turskoj, pola države se pretvorilo u stručnjake za vanjsku politiku.Dunning-Krugerov efekt je sklonost prema kojoj ljudi ispodprosječne inteligencije smatraju da su inteligentniji nego što to jesu u stvarnosti i istodobno podcjenjuju inteligenciju ljudi koji im stoje nasuprot.
Ma sve je to stvar vježbe i uigravanja. Biće to, kako prvenstvo bude odmicalo, sve bolje i boljeVrag je napisao/la:Bilo je dosta greski u ciscenju. Valjda Kostic trazi dodavanje blizem, a ne izbijanje. Nekoliko lopti su prodali u nasem 16Hurmasica je napisao/la:Ta njihova prečka (možda i stativa nisam vidio) je bila plod naše greške, Fejzić odbrani, Bevab krenuo da mu spusti loptu u ruke glavom, a lopta se odbi Fejziću od noge i dođe do njihovog igrača.
da nije ušla vernesova frljoka protiv olimpica na koševu, klima je bila potpuno spremna da se tjera i amar. očajne prve utakmice, 6-0 u tel avivu, adilović krampa i promašaj...Simply Blue je napisao/la:Kod nas očito hara epidemija ovog sindroma, a njaviše tome je doprinijeo jbn. fejsbuk, gdje ti svaka šuša može iznositi svoje nakaradne stavove. Pa samo neku noć za vrijeme onog u Turskoj, pola države se pretvorilo u stručnjake za vanjsku politiku.Dunning-Krugerov efekt je sklonost prema kojoj ljudi ispodprosječne inteligencije smatraju da su inteligentniji nego što to jesu u stvarnosti i istodobno podcjenjuju inteligenciju ljudi koji im stoje nasuprot.
Kad vidim komentare sinoć na stranici nakon utakmice, ljudi postavljaju ultimatume, prijete. Primjetio sam da dosta ljudi zamjera Kostiću to što je slovenac. Jer po tim ljudima mi smo najpametniji, najsnalažljiviji nema koga mi ne možemo preveslati a ustvari duplo golo.
Maloprije sam gledao početak sezone 11-12, kako smo loše ušli u sezonu, tada protiv Zvijezde zabija Ramić nakon prekida a na Koševu nas spašava Vernes a to su bile kineke muke. Sve do Borca, tada je nešto kliknulo i do prekida smo igrali predobro a znamo kako smo loše prolazili kod njih. Sve poslije toga je historija.
Ne želim ni da zamišljam kako bi bilo Kostiću da tako otvori sezonu, pa hijene bi ga raskomdale...Samo se nadam da će uprava biti strpljiva a i Miloš i da neće popustiti
Upravo tako, Bevab je nije trebao dirati jer je Fejza već krenuo na nju. Ljudi su nam samo jednu šansu odnosno polusansu napravili i zabili golHurmasica je napisao/la:Ta njihova prečka (možda i stativa nisam vidio) je bila plod naše greške, Fejzić odbrani, Bevab krenuo da mu spusti loptu u ruke glavom, a lopta se odbi Fejziću od noge i dođe do njihovog igrača.
Pa ista stvar, kako se to moze tvrditi? Taman da gurbeti imaju nikad goru ekipu, ne bih smio reci da cemo ih zasigurno dobiti.LARS1921 je napisao/la:Ajzea nije rekao da osvajamo titulu 100% nego da dobijamo kitare 100%
Hurmasica je napisao/la:Još jedan forumski stručnjak u najavi. Doduše jest da zna fuliti prezime igračima al Bože moj, ne može se i navijati za klub i znati imena igračima...
Nema veze, samo kažem šta je rekaoAjzea je napisao/la:Pa ista stvar, kako se to moze tvrditi? Taman da gurbeti imaju nikad goru ekipu, ne bih smio reci da cemo ih zasigurno dobiti.LARS1921 je napisao/la:Ajzea nije rekao da osvajamo titulu 100% nego da dobijamo kitare 100%
Za par dana cemo izejakulirati po manjem, mladjem i manje uspjesnom klubu.