Doveli Pecu, Šerbečića, i jos par mladjih, naravno tu je i Joco killer, opet ce oni mnogima pomrsiti racune ove sezone, Krupa i Metaleghe nece biti nista slabiji od Mladosti DK a znamo kako smo prosli protiv takvih i slicnih, niko nece biti lagan protivnik izuzev mozda Čelika u ovoj ligi 12..AsharaK je napisao/la:Momak je talenat samo takav, iz moje okolice. Boga mi, Radnik nije za salu.
Nisam ni otvorio link jer znam da to sad neće biti u ovo nekoliko dana tako da...
E ima ova neka opcija isključivanje korisnika, kontam da je isprobam
isfuralo davne 99'
Previse ti je optimistican post da bi povjerovali
Da,ovo je realno...I po tome ispade da su nam,od Lendrica i Stevanovica, puno vise donijeli Kokot i Djelmic. I na sportskom i na finansijskom planu. Cudno je to,ali za sad je tako i nije nerealno da tako i ostane.exbabilon je napisao/la:Za mene bi bilo super kada bi za Lendrica i Stevanovica uzeli kakve god pare, 100k eura, 200 evenutalno..tek toliko da vratimo ono sto je ulozeno u njih, ali nisu oni tako mladi tako da ce sve osim dzabaluka da odu bit odlicno. Godine prodaju igraca iz nase lige, jer iz ugla kupca taj igrac jos ima mjesta za napredak, moze jos nauciti i mogu ga evenutalno i oni unovciti...isto tako iz ugla kupca, ti igraci od 25 godina da su neke velike igracine ne bi najbolje godine proveli u nasoj ligi, a pare na njima ne mogu zaraditi..
Molim te probaj je! Nema smisla više majke mi...LARS1921 je napisao/la:E ima ova neka opcija isključivanje korisnika, kontam da je isprobam
Grbavica je napisao/la:Molim te probaj je!LARS1921 je napisao/la:E ima ova neka opcija isključivanje korisnika, kontam da je isprobam
Boga mi stesan i to poprilicno, nadam se njegovoj dobroj sezoni...Hurmasica je napisao/la:
Ma ima tu neka caka za strane državljane koji nemaju nekoga iz BiH (Uglješa, Jovan). Moraju živjeti na teritoriji jedne zemlje određeni broj godina e sad mislim da je to negdje između 3 i 5. Možda je drugačije nešto za sportiste...LARS1921 je napisao/la:Kako idu lendrini papiri? halvadzic vidim pise na TM ima i nase drzavljanstvo, a moglo bi se i za blagojevica i radinovica srediti.
Obojica su ja mislim skoro dvije i po godine ovdje, barem po TMuHurmasica je napisao/la:Ma ima tu neka caka za strane državljane koji nemaju nekoga iz BiH (Uglješa, Jovan). Moraju živjeti na teritoriji jedne zemlje određeni broj godina e sad mislim da je to negdje između 3 i 5. Možda je drugačije nešto za sportiste...LARS1921 je napisao/la:Kako idu lendrini papiri? halvadzic vidim pise na TM ima i nase drzavljanstvo, a moglo bi se i za blagojevica i radinovica srediti.