Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 02, 2016 1:54 pm

delinjo je napisao/la:ma ni jedan nas igrac vani nije prosao probu nece ni Mujaga...volio bi mada sumnjam...tamo da prodjes probu mors biti vanserijski talenat duplo bolji od ostalih jbg...pa koliko je igraca sa ovih prostora tako otislo ni jedan jedini nije uspio...ali eto da hoce Mujaga biti izuzetak da koji dinar ugrabimo :D
Ma naravno da nece ostati tamo. Ali treba da ga mi sad poguramo ovdje, jer momak je talenat, pa ne mora otici u Romu. Skrenuo je paznju na sebe, to je bitno, vidjet cemo kako ce se razvijati i kakvu ce sansu dobiti kod nas, ali vjerujem da decko moze napraviti karijeru! :DD:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 02, 2016 1:58 pm

Sa Talijanima se ne zna, oni kupuju mnogo mladih igrača i šalju ih po posudbama :)

GAMEOVER:

slika
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

pon maj 02, 2016 2:06 pm

Samo da nam ova sedmica bude uspjesna, da pobjedimo Celik i da uprava krene u obracun sa ovim zlim ljudima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sofronije
Kontakt:

pon maj 02, 2016 2:10 pm

Ako neko moze da postavi ili da posalje na pp sliku sa onim olosima iz Sportskog Drustva.
:zeljeznicar1:

sofronije
Kontakt:

pon maj 02, 2016 2:22 pm

@Hrasno1921' hvala, ova zadnja mi je trebala.
:zeljeznicar1:

Hrasno1921'

pon maj 02, 2016 2:23 pm

JACI OD REZIMA I PARTIJA !!!

slika
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Neandertalac

pon maj 02, 2016 2:24 pm

AsharaK je napisao/la:Sa Talijanima se ne zna, oni kupuju mnogo mladih igrača i šalju ih po posudbama :)

GAMEOVER:

slika
Ne smije se reci da je lopov.
Ja sada bio ispred opstine sa tablom; Koldzo lopove i murija mi rekla da je sklonim. Kazna 200 km.
Takav zakon, stiti ljude poput njega, manipulatore i demagoge. Ali naci cu sta se smije reci, sutra dan II bitke protiv onih koji nas godinama drze u mraku.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u pon maj 02, 2016 2:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli!

salle86
Kontakt:

pon maj 02, 2016 2:26 pm

Elegant je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ima li neke razlike vezano za pretkola i finansije ako budemo drugi ili treci?
nema, čak je bolje krenuti od prvog pretkola ja mislim
Za nas je bolje jer je prolaz 200.000 €, kao prosle godine sa Maltezanima dvije pobjede pa prolaz protiv Fenerca 210.000 €.

First qualifying round: €200,000
Second qualifying round: €210,000
Third qualifying round: €220,000
Play-off round elimination: €230,000
Base fee for group stage: €2,400,000
koliko sam ja skontao, sad svi kreću od prvog pretkola tako da to i nema više veze
inače, ja mislim da je samo kod nas u ovoj nakaradnoj državi i nakaradnoj ligi isto, završio kao drugi, treći ili četvrti , odnosno kao peti-deseti
svudgje u normalnim državama/ligama ima i neka nagrada za plasman (valjda to kod nas daje bh-telekom) samo kod nas je isto

u vezi mujage, iz ove perspektive gledano, vjerujem da zbog ovog sa romom njega i nije bilo na klupi/terenu u proteklom periodu
ionako nebi donio neku prevagu, a nije se željelo ugroziti taj odlazak na probu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hrasno1921'

pon maj 02, 2016 2:27 pm

Zaboravi samo napisati zipa kod Violine pozivnice za otvaranje sportske dvorane od opstine - Koldze :kafa:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Vrag

pon maj 02, 2016 2:35 pm

Zar nije violina ovaj mali bez pozivnice ?

tm8782
Kontakt:

pon maj 02, 2016 2:42 pm

Sad gledam ove slike i iskreno meni ne bi bilo jednostavno da moje slike budu ovako javno postavljene. Nek se zapitaju...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

flux
Kontakt:

pon maj 02, 2016 2:45 pm

Na današnji dan odigran prvi poslijeratni sarajevski derbi

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1646 ... 0-navijaca" target="_blank

Tako se rivalstvo dva najbolja bosanskohercegovačka kluba nastavilo nakon ratnih dešavanja. Rivalstvo koje rat nije mogao uništiti, rivalstvo koje traje od 1946. godine, rivalstvo koje će još dugo trajati.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 02, 2016 2:46 pm

Vidi se na njima da suu lopovi bem im majku
Željezničar ante portas !

Tryg
Kontakt:

pon maj 02, 2016 2:56 pm

Vidio sam ga neki dan komentarise Bekricu nesto na slikama(violina).

A ne sad za ozbiljno raja, sta je svrha SD i kakve mi koristi imamo od tog jer se ipak koristi ime F.K Zeljeznicar, rade li oni sta za dobrobit drustva, osim sto kradu?
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 02, 2016 2:57 pm

Tryg je napisao/la:Vidio sam ga neki dan komentarise Bekricu nesto na slikama(violina).

A ne sad za ozbiljno raja, sta je svrha SD i kakve mi koristi imamo od tog jer se ipak koristi ime F.K Zeljeznicar, rade li oni sta za dobrobit drustva, osim sto kradu?
Kao i mnogi drugi gledaju kako će sta ukrasti...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon maj 02, 2016 3:05 pm

diego1921 je napisao/la:Kakakv je ovaj Cuic,jel nas ostetio negdje ?
Nije gdje nam nije sudio. Klasični sudija zadatka, slično Jakupoviću. E sad što ga nama metnuše, vidjećemo.
Kad su termini Kupa odnosno između kojih kola prvenstva. To bi moglo biti ključno ukoliko u Zenici uzmemo samo bod.

Whisperer

pon maj 02, 2016 3:11 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Kakakv je ovaj Cuic,jel nas ostetio negdje ?
Nije gdje nam nije sudio. Klasični sudija zadatka, slično Jakupoviću. E sad što ga nama metnuše, vidjećemo.
Kad su termini Kupa odnosno između kojih kola prvenstva. To bi moglo biti ključno ukoliko u Zenici uzmemo samo bod.
ama sudija nesmije bit izgovor baa . ako nasi igraci budi pravii dobicee celika to je to celik mora pasti i evropaa je tu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rios
Kontakt:

pon maj 02, 2016 3:13 pm

flux je napisao/la:Na današnji dan odigran prvi poslijeratni sarajevski derbi

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1646 ... 0-navijaca" target="_blank

Tako se rivalstvo dva najbolja bosanskohercegovačka kluba nastavilo nakon ratnih dešavanja. Rivalstvo koje rat nije mogao uništiti, rivalstvo koje traje od 1946. godine, rivalstvo koje će još dugo trajati.
Bio nazocan :zeljeznicar1: Opcenito moj prvi derbi :zeljeznicar1:

Sto se tice Mujagica i Rome dobra je stvar sto ce biti tamo par dana,bice iskljucivao na njemu kakav ce utisak ostaviti.Romina Primavera je dala dosta dobrih igraca a on je ako sam dobro razumio otisao upravo tamo.Cini mi se da je tu trener otac De Rossija :) Istina je sto gore neko rece,imaju oni jako dobrog mladog napadaca Sadiqa,takodjer Sabatini ( sportski direktor Rome ) voli dovoditi mlade i talentovane igrace,ali dosad niko nije dobio neku sansu posebnu.Npr Salih Ucan je vazio za velikog talenta,veznjak,ali evo 3 sezone tavori po klupi Rome.Doduse konkurencija mu je Pjanic :mrgreen: Al elem,opet kazem lijepo je sto nasa djeca,izdanci nase skole,idu na probe i u kampove City-a ( Amir ),Malage,Rome..To je znak da se dobro radi i da je nasa skola na meti skauta sirom svijeta :palacgore:

O Celiku cu sutra nesto vise pisati,generalno bice jako teska utakmica,oni igraju rastereceno ovu sezonu,imaju fin tim i motiva im,kao i obicno,protiv nas nece faliti.Nama opet jako vazna utakmica i moramo pobjediti.Vrlo nezgodna kombinacija,ali cilj je samo jedan - pobjeda. :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: rios, dana/u pon maj 02, 2016 3:27 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 02, 2016 3:18 pm

Neandertalac je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Sa Talijanima se ne zna, oni kupuju mnogo mladih igrača i šalju ih po posudbama :)

GAMEOVER:

slika
Ne smije se reci da je lopov.
Ja sada bio ispred opstine sa tablom; Koldzo lopove i murija mi rekla da je sklonim. Kazna 200 km.
Takav zakon, stiti ljude poput njega, manipulatore i demagoge. Ali naci cu sta se smije reci, sutra dan II bitke protiv onih koji nas godinama drze u mraku.
Pa gdje ćeš sam ići? :r Dobro si i prošao sa 200 keka :D
Sljedeći put zovi i nas, pa nek nas opale po džepu ako mogu.. :karanje:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

pon maj 02, 2016 3:19 pm

Elegant je napisao/la:Nije Koldzo sam u ovome treba i druge prozivati !
jel moja tv iz zenice ocel nam larsonn brat obezbjeditt prenoss
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava