Dokaz da imamo dobre mlade igrace! Zbog toga sljedece sezone treba gurati maksimalno Zeru i Mujagu. Ove polusezone nam je imperativ bila Evropa i svaka nam je tekma bila bitna, ali sljedece sezone ovi igraci se moraju ubacivati u igru. Sto se tice napadaca dolaskom Pozdera mi imamo na spisku 4 igraca a formacijski igramo sa 1 napadacem, ako ne bude odlazaka onda ce biti tesko to izbalansirati! Zera igra veznog igraca i vjerovatno bi mogao dobiti svoje minute. Sjecamo se Amira kako je pocinjao, tako treba i sa Zerom, ali eto ostaje to na Edisu da odradi kako on misli da je najbolje!Okolele je napisao/la:Ode Mujaga
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ajdin- ... /160502039" target="_blank
Koliko sam vidio na onom rjesenju zalba se podnosi Kantonalnom ministarstvu za urbanizam i planiranje, tu je opet iz sda ministar Lukac i Konakovic premijer. Ocito moramo kod njih lobirati. Zna li neko ako oni usvoje zalbu da li je to zavrseno ili se vraca opstini?storm_raider je napisao/la:Rijesice se uskoro, pritisak javnosti je tek poceo. Moramo olos izbaciti, ne samo iz blizine Grbavice vec iz svega sto moze povezati sa nasim imenom. Potreslo me je ovo oko stadiona prilicno, utakmicu protiv Zrinjskog sam tek polovicno pratio. Nisam mogao..., a danima su me uvjeravali da je to rijeseno.
Ovaj olos iz SD je klasican tip ljudi koji zive zivot parazita i kao takvi u ovom drustvu uvijek na neki nacin dodju do nekog novca. Popricati sa njima uzivo se mora na jedan ozbiljan nacin, a sto se tice Koldze, on da je licno zelio mogao je odobriti gradjenje sta god ko rekao ili trazio. Moj Zeljo, izdrzaces ti ove ratne i post ratne profitere, izdrzao si granate, mine, topove, podvale, lazi i i sta sve ne... Ovi ni ne znaju na koga su se namjerili i da ti nisu dorasli. Zajebaniji su padali pod tvojim nogama, a ove muhe, parazite i komarce ce vlastita sramota pojesti. Moj Zeljo... oni ni ne znaju.
Pozdrav iz Dalmacije-
Treba poceti igrati sa dva napadaca..Leon_Professional je napisao/la:Dokaz da imamo dobre mlade igrace! Zbog toga sljedece sezone treba gurati maksimalno Zeru i Mujagu. Ove polusezone nam je imperativ bila Evropa i svaka nam je tekma bila bitna, ali sljedece sezone ovi igraci se moraju ubacivati u igru. Sto se tice napadaca dolaskom Pozdera mi imamo na spisku 4 igraca a formacijski igramo sa 1 napadacem, ako ne bude odlazaka onda ce biti tesko to izbalansirati! Zera igra veznog igraca i vjerovatno bi mogao dobiti svoje minute. Sjecamo se Amira kako je pocinjao, tako treba i sa Zerom, ali eto ostaje to na Edisu da odradi kako on misli da je najbolje!Okolele je napisao/la:Ode Mujaga
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ajdin- ... /160502039" target="_blank
Mogli bi nam ovi momci napuniti klupsku kasu ako se bude pravilno s njima radilo!![]()
Ma mislim da tu nece biti nikakvog transfera, pozvali ga da odradi koji trening, kao sto je isao i Zera u Espanyol, ili Amir u City i Trabzon, kod pitica onaj Handzic u Zenit itd..Virtu4L je napisao/la:Zna li neko gdje smo mi u ovom potencijelnom transferu Mujagića?
Ako se desi nigdje, kada se uzme u obzir koliko bi mogao biti za 1-2 god.Virtu4L je napisao/la:Zna li neko gdje smo mi u ovom potencijelnom transferu Mujagića?
Pa valjda ako zadovoljis na toj probi potpises neki ugovor , igras za njihov tim ?cikazubo je napisao/la:Ma mislim da tu nece biti nikakvog transfera, pozvali ga da odradi koji trening, kao sto je isao i Zera u Espanyol, ili Amir u City i Trabzon, kod pitica onaj Handzic u Zenit itd..Virtu4L je napisao/la:Zna li neko gdje smo mi u ovom potencijelnom transferu Mujagića?
Pa jeste, al to su sanse minimum, oni pozovu tako bruku igraca na kampove i treninge, i hajd ti pokazi za 7-10 dana u toj konkurenciji da si vrijedan da ostanes u nekom velikanu, vrlo tesko..krajisnik87 je napisao/la:Pa valjda ako zadovoljis na toj probi potpises neki ugovor , igras za njihov tim ?cikazubo je napisao/la:Ma mislim da tu nece biti nikakvog transfera, pozvali ga da odradi koji trening, kao sto je isao i Zera u Espanyol, ili Amir u City i Trabzon, kod pitica onaj Handzic u Zenit itd..Virtu4L je napisao/la:Zna li neko gdje smo mi u ovom potencijelnom transferu Mujagića?
nema, čak je bolje krenuti od prvog pretkola ja mislimexbabilon je napisao/la:Ima li neke razlike vezano za pretkola i finansije ako budemo drugi ili treci?
Ma oni potpisuju talente i salju ih na posudbe, ko se iskali i postane dobar igrac, ostaje u Romi, a ko ne, taj zavrsava u Krotoneu, Perugi i slicno..exbabilon je napisao/la:Ima li neke razlike vezano za pretkola i finansije ako budemo drugi ili treci?
Usput, ove sezone je za Romu par utakmica odigrao mladi napadac Sadiq, 97. godiste.. dao je i par golova ja mislim, imaju oni svojih igraca koji su tv u boji za nase talente. Nece se sigurno pojacavati igracem koji i u Zelji ne igra. Ali fino za njega sto ce otici, trenirati, imati i to u cv-u mada kako mi dovodimo napadace i kako oni igraju, mrka mu je kapa i iduce sezone.
Za nas je bolje jer je prolaz 200.000 €, kao prosle godine sa Maltezanima dvije pobjede pa prolaz protiv Fenerca 210.000 €.fedeltafrotta je napisao/la:nema, čak je bolje krenuti od prvog pretkola ja mislimexbabilon je napisao/la:Ima li neke razlike vezano za pretkola i finansije ako budemo drugi ili treci?