Morat ce ljudi iz kluba uraditi strasan marketing, jer od toga realno mnogo zavisi. Znaci i jos bolje i vise od akcije 'Kupi stolicu za evropsku Grbavicu'. Definitivno ima ljudi koji ce kupiti ovo, ali vecina njih, da budemo realni, su simpatizeri, znaci morat ce se njima prici na drugi nacin. Vjerovatno u upravi imaju vec isplanirano sve kako i sta treba uraditi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Šta mislite koliko će se ljudi odazvati akciji? Ja ne znam šta bih rekao, šta da očekujem...
Firme očekujem plus par navijača entuzijasta... 150-200 stolicaEisenbahner1921 je napisao/la:Šta mislite koliko će se ljudi odazvati akciji? Ja ne znam šta bih rekao, šta da očekujem...
Organizuj nam ligu1921.ba je napisao/la:Firme očekujem plus par navijača entuzijasta... 150-200 stolicaEisenbahner1921 je napisao/la:Šta mislite koliko će se ljudi odazvati akciji? Ja ne znam šta bih rekao, šta da očekujem...
pojasni nam o cemu je rijec, mozda bude zainteresovanih1921.ba je napisao/la:@AsharaK
da vidimo prvo ima li zainteresovanih, bar 10
Vazi, i ja sam za1921.ba je napisao/la:predvidjamo rezultate utakmica, za svaki tacan rezultat 1 bod, nas 10 u ligi, svake hefte 5-6 tekmi stavimo da pogadjamo... pobjedniku joazinho placa shishu u argeliniju
Dogovoreno haha1921.ba je napisao/la:predvidjamo rezultate utakmica, za svaki tacan rezultat 1 bod, nas 10 u ligi, svake hefte 5-6 tekmi stavimo da pogadjamo... pobjedniku joazinho placa shishu u argeliniju
Pa nigdje na svijetu ne možeš sjesti gdje hoćeš. Numerisano je i sjediš gdje ti piše. Znaš onu provalu kad su neki naši balavci bili na ekskurziji u Barseloni i bila neka lijeva utakmica i kupili oni karte i sijeli gdje im je čejf. Domalo došle dvije babe za zaštitarom i digle ih uz komentar da one tu već sijede 30 godina. Sve sam ti rekao.fanaticZeljin je napisao/la:
Nidje veze cuj oznacena mjesta, ja nisam u mogucnosti izdvojiti milju, i sad kad dodjem na utakmicu platim redovnu kartu za istok ne mogu sjesti gdje mi je cejf, malo nelogican potezcala je napisao/la:Trebali su uz ovo pustit mozda i godisnje/polugodisnje u prodaju. Rijetko ko ima milju da iskesira.
ma nasu ligu samo1921.ba je napisao/la:sad samo da li da cekamo nasu ligu, pa svako kolo predvidjamo rezultate ili da pratimo i lige petice i ligu smapiona to je do nas kako skontamo, ja cu otvoriti novu temu kada se skupimo