Tvoje misljenje; iako potpuno pogresno i neosnovano, imas pravo na njega.ChWilla je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 9:44 pmova priča te čini luzerom.fcz je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 9:40 pmRezultat ne ovisi o necijem komentaru, nego o njihovoj igri. Ako luzeru kazes da je luzer onda to automatski i tebe cini luzerom?
A sezona je jadna, prejadna. Pogotovo ako je gledamo u kontekstu prosle i kako nista iz nje nismo naucili. To sto su drugi vise kiksali me ne cini nista sretnijim niti mi imalo olaksava gledanje ovog jada na terenu. Ako padnes u skoli iz dva predmeta nece te izvaditi sto ti je jaran pao iz pet - ti si svejedno propalica.
Treba samo malo dodira s realnoscu da bi se vidjelo kako je ova ekipa, pored raskosnog nekvaliteta, u nezadrzivom padu, i fizicki i psihicki.
I sta to onda moze navijacu dati nadu u titulu? Jedan jesenji bljesak koji je trajao od Banja Luke do Radnika - dakle 6 utakmica od ukupno 32 koje smo dosad odigrali? Kad stavim to na jednu stranu vage a na drugu ostalih 26 utakmica, proslu sezonu i anemiju koju igraci cijelo proljece pokazuju dobijem rezultat od tacno 0.000% nade u bilo kakav trofej.
Oke to, ali protiv Sirokog je bila fina posjeta, dobro navijanje, podrska sa tribina, pa opet...i u Krupi isto, kad je trebalo za titulu, fantazija sto se podrske tice.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 10:12 pmkad igracu jebes pleme sa tribine svaki naredni dodir sa loptom ce mu biti los.
u strahu da ne pogrijesi on ce birati rjesenja koja su za njega sigurna a ne dobra za igru i ekipu.
o staklenim nogama da ne govorimo.
ima dosta i do nas.....
ponekad je do taktike, loseg dana, raspolozenijeg protivnika....Omar500 je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 10:14 pmOke to, ali protiv Sirokog je bila fina posjeta, dobro navijanje, podrska sa tribina, pa opet...i u Krupi isto, kad je trebalo za titulu, fantazija sto se podrske tice.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 10:12 pmkad igracu jebes pleme sa tribine svaki naredni dodir sa loptom ce mu biti los.
u strahu da ne pogrijesi on ce birati rjesenja koja su za njega sigurna a ne dobra za igru i ekipu.
o staklenim nogama da ne govorimo.
ima dosta i do nas.....
Nije to ni priblizno glavni problem.
Isjekao sam citat u dva dijela ali mi se nesto pojebalo - nije ni bitno, da odgovorim da ne bude da sam mindza.