Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

djoxxx1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 11, 2018 9:46 pm

Adzeme odstupi dok jos nije kasno...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:46 pm

Vala nije, Zakara je igrao, jedan od rijetkih.
Željezničar ante portas !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:47 pm

samo se trebamo ubrzati u svakom smislu. i u igri sa loptom i bez lopte.
max dva dodira i predaja. blagovremeno otvaranje igraca bez lopte. dupli pas. lopta u prostor.

imamo dovoljno igraca da se zakrpimo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:51 pm

Danas se kod Modica moglo vidjeti da brzo dodaje iz prve ali djaba i to kad su ostali staticni i uspore napad svojim prijemom.

Saban je " opao ". Vjerovatno jer nije dugo igrao, ali dosta slabija partija nego inace.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:53 pm

Modicu ce trebati vremena da se privikne na mesarluk ove lige. mekan je ko pamuk.

South
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:53 pm

Ja sam skontao sta je problem ovog foruma , sto ovi sto su pesimisticni , ponavljaju svoje postove svakih 10 minuta , pa se cini da su bas vecina ... trebamo sad i mi koji razmisljamo pozitivnije na svakoj stranici po jedan post :D

fcz
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:56 pm

ChWilla je napisao/la:
sri apr 11, 2018 9:44 pm
fcz je napisao/la:
sri apr 11, 2018 9:40 pm
ChWilla je napisao/la:
sri apr 11, 2018 9:09 pm
navijači koji s prvog mjesta otpisuju sezonu (i to jedno peti put ove sezone) optužuju trenera i ekipu za gubitnički mentalitet. naša sezona jadna, a mi prvi i jedini u kupu od prva 4. kakva je onda sezona od ostalih.
Rezultat ne ovisi o necijem komentaru, nego o njihovoj igri. Ako luzeru kazes da je luzer onda to automatski i tebe cini luzerom?

A sezona je jadna, prejadna. Pogotovo ako je gledamo u kontekstu prosle i kako nista iz nje nismo naucili. To sto su drugi vise kiksali me ne cini nista sretnijim niti mi imalo olaksava gledanje ovog jada na terenu. Ako padnes u skoli iz dva predmeta nece te izvaditi sto ti je jaran pao iz pet - ti si svejedno propalica.

Treba samo malo dodira s realnoscu da bi se vidjelo kako je ova ekipa, pored raskosnog nekvaliteta, u nezadrzivom padu, i fizicki i psihicki.

I sta to onda moze navijacu dati nadu u titulu? Jedan jesenji bljesak koji je trajao od Banja Luke do Radnika - dakle 6 utakmica od ukupno 32 koje smo dosad odigrali? Kad stavim to na jednu stranu vage a na drugu ostalih 26 utakmica, proslu sezonu i anemiju koju igraci cijelo proljece pokazuju dobijem rezultat od tacno 0.000% nade u bilo kakav trofej.
ova priča te čini luzerom.
Tvoje misljenje; iako potpuno pogresno i neosnovano, imas pravo na njega.

A istupanje iz lige i odustajanje niko nije spomenuo, pa ni ja. To bi tek bilo luzerski, mangupski bi bilo raditi da se isprave greske a ne ponavljati ih. Ako bi iko trebao iz bilo cega da istupi to je vecina ovih igraca koji treba da istupe iz Zelje jer su imali dovoljno vremena da pokazu jesu li mindze ili nindze.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Simply Blue
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:56 pm

Tokom sezone, svaka od ove prve četiri ekipe je u jednom trenutku bila u formi i igrala dobar fudbal...Počeo je Zrinjski, pa je štafetu preuzeo Široki, pa kone i na kraju mi...Trenutno niko je igra dobar fudbal..a sve su prilike da će ostati Status Q..osvojiće najmanje loš..Ostaje žal, što ta naša serija nije došla malo ranije,pa da nas ne prekine zimska pauza..A možda opet, sad smo odmorili Voju, Blagoje valjda bude spreman..pobjeda na derbiju bi mogla predstavljati iskru pa da opet malo poletimo..
Samo da dobar dio igrača pronađe, ne tako davno izgubljene bijele bubrege..
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

sajo10
Kontakt:

sri apr 11, 2018 9:57 pm

Ja se i dalje ne brinem, i necu se brinuti sve dok se ne bude trebalo brinuti. Al' onda...

ChWilla
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:01 pm

a što nisi i ostalo citirao? nisi ti to tako rekao. ali jesi rekao da te ne tješi što smo "manje propalice". a ja ti kažem, ako dosljedno tako gledaš - ligu ne treba ni igrati. jer eto, i kad smo je pojeli maribor je pojeo nas...
gradi željo boli te *****

Kospicar
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:02 pm

Safatala nas je kriza.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ChWilla
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:02 pm

i evo, sedmi vrlo različiti trener sa vrlo različitim igračima u krizi kod nas izgleda isto. i reaguje isto na probleme.

smije li neko dati ruku u vatru da naš mentalitet, mentalitet sredine nema baš, nikako ništa sa tim?
gradi željo boli te *****

Southboy
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:04 pm

Adzema je prvo okreno Sablic pa mu ga zabio,pa nas Veca izvuce..Pa vcrs Slavko mu ga opet zavuce na taktiku a tek onda vidjet cemo Musemica.Po meni je Husref najkvalitetniji od ove sve trojice trenera i slijep je vidio da u tri utakmice bekovi k*arina..bojim se da cemo stradati preko bekova jer ne zna se koji je losiji :zid:

A igraci ako budu onako hodali i popusili utakmicu bolje im je da ne dolaze pred jug..bice gadjani i popljuvani svim i svacim sta se nadje pred rukom :psujem:

Timscho
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:05 pm

Ekipa nam je klonula duhom. Danas svakako sa ovim "mjesovitim" sastavom nismo mogli puno ocekivati. Par rezervista koji dugo nisu igrali, par limitiranih igraca, onaj samo statira na poziciji spica...i dvojica trojica koji se istinski bore. Ali dzaba sto se oni bore kad tu nema timske igre. Niko se ne otkriva, ne pritrcava, ne komuniciraju, nesporazumi u dodavanju...haos!
Ne znam sta se desilo ali zadnje dvije utakmice nam jetimski duh nula. Tako ne mozemo nikakvu igru povezati. Sto neko rece kao da su se svi posvadjali i ne igra im se nikako. Jesu li nam igraci necim nezadovoljni ili je to rezultat pojedinacne mentalne slabosti, ko ce znati...
Adzem ima sad jako tezak zadatak. Mora ih sad hitno na neki nacin probuditi, podici moral. Ja ne znam kako, ali nadam se da on zna. Kako god bude, mi navijaci moramo nastaviti davati svom Želji podrsku sa tribina, samo tako mozemo pomoci. Psovanja, zvizduci, prozivanja ce samo pogorsati situaciju.
svojim snagama na svojoj zemlji

reks1
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:10 pm

Gledaju li Adjemovi umjetnici kako se bori za boje kluba?

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:12 pm

kad igracu jebes pleme sa tribine svaki naredni dodir sa loptom ce mu biti los.
u strahu da ne pogrijesi on ce birati rjesenja koja su za njega sigurna a ne dobra za igru i ekipu.
o staklenim nogama da ne govorimo.

ima dosta i do nas.....

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:14 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
u strahu da ne pogrijesi on ce birati rjesenja koja su za njega sigurna a ne dobra za igru i ekipu.

ima dosta i do nas.....
Oke to, ali protiv Sirokog je bila fina posjeta, dobro navijanje, podrska sa tribina, pa opet...i u Krupi isto, kad je trebalo za titulu, fantazija sto se podrske tice.
Nije to ni priblizno glavni problem.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

IvanOsim
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:17 pm

Kratki rezime utakmice:

Adzem me po ko zna koji put iznevjerio. Nazalost.

Evo opet izjavljuje da je odmarao Bogicevica, Kemo odigro odlicnu utakmicu.
Ne znam koju rjec uputiti o - 90 minuta Kajkut na terenu-.
Crnov 70 minuta, Zeric 0 minuta.
Kenan Hadzic nije igrac za Zelje.
Trener koji ne zna praviti izmjene nikako.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:18 pm

Omar500 je napisao/la:
sri apr 11, 2018 10:14 pm
za_zivot_cijeli je napisao/la:

ima dosta i do nas.....
Oke to, ali protiv Sirokog je bila fina posjeta, dobro navijanje, podrska sa tribina, pa opet...i u Krupi isto, kad je trebalo za titulu, fantazija sto se podrske tice.
Nije to ni priblizno glavni problem.
ponekad je do taktike, loseg dana, raspolozenijeg protivnika....

a slazem se da nije glavni problem niti to ikada moze i smije biti tako... a da je i to jedan zubac zubcanika u problemu, sigurno jeste. posebno na Grbavici.

fcz
Kontakt:

sri apr 11, 2018 10:20 pm

ChWilla je napisao/la:
sri apr 11, 2018 10:01 pm
a što nisi i ostalo citirao? nisi ti to tako rekao. ali jesi rekao da te ne tješi što smo "manje propalice". a ja ti kažem, ako dosljedno tako gledaš - ligu ne treba ni igrati. jer eto, i kad smo je pojeli maribor je pojeo nas...
Isjekao sam citat u dva dijela ali mi se nesto pojebalo - nije ni bitno, da odgovorim da ne bude da sam mindza.

Ne, ne mislim da smo titule 2002., 2010. i 2013. uzeli jer smo bili najmanje losi. U drugoj amarovoj eri jesmo imali mali problem velikih utakmica ali se to nadoknadjivalo ozbiljnoscu u onim malo manje velikim utakmicama.

A Zubandan ne treba spominjati ni stavljati u istu recenicu s ovim danas. Prvo zato sto je to jedna prelijepa, gotovo nestvarna filmska prica a drugo zato sto su to igraci iz jednog drugog vremena, igraci drugog mentaliteta, ljudi koji su toliko grizli teren za svog Zelju da im jednostavno nisi imao obraza zamjeriti za greske.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava