avlami97 je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 6:39 pmAko je igrač Zrinjskog igrao prije centarsuta Zajmovica onda nije ofsajd. Ako možeš usporiti i uvecati snimak treba to postaviti.LARS1921 je napisao/la:https://youtu.be/F3EZn1YAZJM?t=335
Igrač zrinjskog je zakačio loptu, eh sad kako će to boro protumačit jel ofsajd ili nije, jebes im kad imaju pravila za sve
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ja bih volio vise nego iko da Siroki dobije...cikazubo je napisao/la:Nije. Imaju manji pritisak jer ne gube trece mjesto kako god tekma zavrsila tako da ce igrati slobodnije, a opet sigurno nece pustit Zrinjskom jer se nikako ne mogu.
I Adi u sva tri naša gola značajno učestvovaoPlava Porodica je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 7:02 pmKud kliknuh play, opet me ufati..
Ali fakat sve pohvale za Vranješa, prvo se sjajno snašao te uputio odličan pas slabijom nogom za Zakarića, te odličnu asistenciju Voje i rutinsko završavanje akcije Vranješa opet mešćini slabijom nogom. A i dobar dupli pas odigraše Mehremić i Ramović.. svi golovi iz lijepih kratkih akcija.
Ofsajd se gleda samo u momentu dodavanja,da li će je neko dirati ili ne, nema veze.LARS1921 je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 6:49 pmavlami97 je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 6:39 pmAko je igrač Zrinjskog igrao prije centarsuta Zajmovica onda nije ofsajd. Ako možeš usporiti i uvecati snimak treba to postaviti.LARS1921 je napisao/la:https://youtu.be/F3EZn1YAZJM?t=335
Igrač zrinjskog je zakačio loptu, eh sad kako će to boro protumačit jel ofsajd ili nije, jebes im kad imaju pravila za sve
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Meni se čini da je dirao
E pa gledajte, mi ovdje vidimo namjeru igrača zrinjskog da doda protivničkom igraču, te se u toj situaciji ne dosuđuje ofsajdTheSvenderMan je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 7:49 pmMislim da je to pravilo larse samo ako je namjeran pas onda nema ofsajda.. ovako slucajno mislim da se ne ponistava ofsajd
Pa ja sam citao da su svi misljenja da je bolje da ne idu u Evropu nego Zeljo da osvoji kup hahahaLeon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 10:46 am**** mater ako im nije draze da mi ne osvojimo nego njihov izlazak u Evropu.
To je opste poznata stvar,da je odlukom doticnog stozerenika centar interesa i vaznosti prebacen u Mostar koji bi po toj logici trebao postati stolni hrvatski grad sa logicno hrvatskim sampionomkvalitet je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 6:59 pmNemojte zanemariti rivalstvo između Širokog i Zrinjskog. To je najveći hercegovački derbi, a i između njih postoji animozitet sličan Tuzla/Zenica - Sarajevo. Jedan Veležovac mi je pričao da je Dragan Čović, kad je došao u Predsjedništvo, mnogim poduzetnicima koji su bili sponzori Širokom rekao da sponzoriraju Zrinjski, pa je Široki ostao na sponzorima iz, uglavnom, Širokog Brijega. Sve ovo je navodno, ali valjda više jedan Mostarac zna, nego mi ovdje.
od Besirevica nema nista ubjeden sam vec dvije god.neki ga prozivaju nama je rak rana ta ljeva strana,neznam mozda pokusati u buducnosti mijenjati formaciju,igrati bez klasicnog ljevog beka...IvanOsim je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 7:55 pmMomcima treba pruziti max podrsku, kao i treneru naravno, ali glavne kritike se trebaju uputiti na Adzemov racun.
Igracima je ovo ogroman sok i nepotrebno prozivanje igraca i tovarenje na nekog je samo kontra efekat. Mehremic je odigrao sasvim solidnu utakmicu. Zajmovic ucestvovao kod oba gola. Naravno nije trebao izaci. Sinisa odigrao solidnu utakmicu, kao i Bogicevic. Ostali veoma dobro. Osim Kajkuta i Zebe. Tuga je da Bekric udje i dvije asistencije napravi, a Kajkut dva puta loptu dofati. Ali to nije samo zadnju utakmicu, usao je i kad smo gubili u Mostaru i opet lopte nije dofatio, kao ni protiv Celika kad smo 3:0 vodili itd itb. Dakle, kao sto sam rekao i poslije pripremne utakmice u Visokom gdje sam vidio da simulira trcanje, on samo uzima dragocjene minute nasim momcima.
Mi lijevog beka od Mehremica nemamo boljeg. Tacka. Mozemo ga prozivati, a mozemo objektivno sagledati, te vidjeti da momak uopste nije odigrao losu utakmicu. Ono nije bio faul. Igrao je protiv njihovog najboljeg igraca i sasvim solidno je odigrao.
Moramo se okrenuti Radniku. Radnik je trenutno u najboljoj formi. Ukljucili su se u igru za Evropu. Nisu vise toliko rastereceni, jer i oni znaju da odlaskom u Evropu ispunjavaju pola svog budzeta. Vjerovatno su im i premije obecane. Dakle, treba sto vise kroz izjave stavljati akcenat na Radnik, da igraju odlicno, da su 4 boda od eventualne Evrope. Ocekivanja ce biti velika od njihove ekipe, tako da ce to za njih biti kamen spoticanja i sigurno pritisak koji im nece dopustati toliko leprsavosti.
Zeljo. Trener ne smije izmisljati poziciju nekome na lijevom beku sad kad je Mehremic suspendovan. Imas Projica i Besirevica. Izaberi. Ja bi prije stavio Besirevica. Kemo mora igrati. Ramovica ne bih stavljao uz liniju umjesto Zakarica, moze tu uci na umorne igrace, ali od pocetka bi to bio los potez, jer on nije krilni igrac. Krila Zajmovic i Zeric/Zec. Za Kajkuta, Crnova, Zebu i Fejzica ne smije biti mjesta ni na klupi, jednostavno nam ti tridesetogodisnjaci nista ne mogu donijeti, a imamo mladice koji su bolji. Bolje imati na klupi Dacica i E. Sehica nego Kajkuta i Crnova. To je jasno ko dan. Nazalost, Hadzic isto mi ne ulijeva nadu nikakvu. Al eto on je doveden, tako da ce mu se vjerovatno pruziti sansa, al ja ono sto sam vidio, tanko. Ni posto ga stavljati na lijevog beka. Pogubit ce se.
-------------------------Kjosevski--------------------------
Sinisa-------Graovac------Kemal-----Besirevic
-----------Hajdarevic---------Vranjes-----------------
Zeric-----------------Ramovic-------------Zajmovic
--------------------------Ubipitar----------------------------
Ceman, Hadzic/Projic, Bogicevic, Blagojevic, Sabanadzovic, Zec, Dacic/E.Sehic/Jusufi.
Mislim da je sa ova dva ulaska Ramovic pokazao da je za prve postave.
Tad se promojenila i garnitura i klima kada je u pitanju sport u Sirokom, kosarka pade dramaticno a fudbal se uspio odrzati uz pomoc najjacih privrednika iz grada.reks1 je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 8:12 pmTo je opste poznata stvar,da je odlukom doticnog stozerenika centar interesa i vaznosti prebacen u Mostar koji bi po toj logici trebao postati stolni hrvatski grad sa logicno hrvatskim sampionomkvalitet je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 6:59 pmNemojte zanemariti rivalstvo između Širokog i Zrinjskog. To je najveći hercegovački derbi, a i između njih postoji animozitet sličan Tuzla/Zenica - Sarajevo. Jedan Veležovac mi je pričao da je Dragan Čović, kad je došao u Predsjedništvo, mnogim poduzetnicima koji su bili sponzori Širokom rekao da sponzoriraju Zrinjski, pa je Široki ostao na sponzorima iz, uglavnom, Širokog Brijega. Sve ovo je navodno, ali valjda više jedan Mostarac zna, nego mi ovdje.