a kako sam ja od pomenutih jedini u klubu (gavrana kao pticu na Papčevom ramenu ne brojim)fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 6:00 pmInsajderu imas separe sa gavranom, kraj price, bogijem i superom pa bujrum
Je li tačno da mu je plata 7 milja? Ako je, onda je promašaj po mom skromnom mišljenjushzna je napisao/la:Jos kad bi mi objasnili sto Projic spada u rang "promasaj", bio bih izuzetno zahvalan!
Nije. Meni je samo 8 milja
Upravo to, mi ne znamo sta se moze dogoditi npr. sutra, a nismo u situaciji da mozemo odbijati neke "nemoralne ponude",(to vazi i za omladince) bez obzira sto sad dobro stojimo finansijski, sto znaci da su svi na prodaju ako dodje takva ponuda..
Naravno da nije. Ni najplaceniji u ekipi nema toliku platu.
Projic kada je dosao imali smo u tom trenutku frtalj lijevog beka u ekipi.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 6:23 pmU svim segmentima promasaj.Nije ko Elsner za Pofalickog,ali je promasaj i ako ovaj Mehremic bude prosjecan Projke ce grickat kospice citavu polusezonu.
Nije ni Zakaric prve pola godine dok nije prosao pripreme sa ekipom, cak je i gore izgledao od Projica i bila je prica da je promasaj i kritike ko ga je doveo. Dzeko je prvih pola godine kad je dosao u Romu izgledao kao Alisa u zemlji cuda...skretnicar je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 6:55 pmProjic nije nicim pokazao da je iznad prosjeka ove lige, bas kao sto momak rece opcija za klupe i nista vise od toga, bar prema prikazanom do sada.