Joško Domorocki!alombardo je napisao/la:Dimitrije, Ribar, Švabo, Zdenko, Amar, Senad
Covjek volonterski radi, kao i svi koji su u Upravi. Njegovo vrijeme se ne moze platiti.
More komotnoazbaha je napisao/la:Naplacuju se ulaznice da gledas teren
Definitivno zabraniti unošenje baklji, staviti na sjevero-zapadu mrežu kroz koju ne mogu baklje prolaziti i mrežom ogratiti njihov prostor. Mislim da je to itekako izvodivo. Penzionera ima na svakoj tribini, I na zapadu i na istoku kao i na sjeveru...storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 10:07 amOni su po defaultu bili u zdenci na sjevero-istoku jer su tako bili sa jedne strane udaljeni od navijaca. Sa druge su imali tampon zonu prema Sjeveru. Ovako bi bili blizu Zapadu, mogli bi bacati baklje na penzionere koji sjede na Zapadu, a i ne znam kako bi se sami ulaz navijaca na taj dio regulisao. To bi bas bilo kompleksno.G.Weah je napisao/la: ↑čet jan 25, 2018 10:02 amPozdrav svima, interesuje me da li ikad bilo ikakvog razmatranja da se prostor koji se dodjeljuje gostujućim navijačima premjesti na drugu lokaciju npr sjevero-zapad? Medijski su zastupljeni gostujući navijači, a i prostor koji je sa obje strane je velik (prilikom radvajanja sa dvije strane - tampon zona). Kada se gleda utakmica preko tv ekrana, dosta je prazan prostor na tom mjestu još ako je pun stadion (primjer Zeta i Aik). Da li se ikao o tome razmatralo?