Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 07, 2017 5:06 pm

MrRiccoli je napisao/la:
uto nov 07, 2017 4:32 pm
avlami97 je napisao/la:
uto nov 07, 2017 3:45 pm
Prošle sezone je Zrinjski nakon 14 kola bio prvi sa 33 boda, a mi 22 i ko zna koji na tabeli. Ove sezone, nakon isto toliko kola Široki i Zrinjski imaju po 31 bod, a mi 29. Ne znam čemu ovoliko kukumakanje.

Ediit: I šega su mi ovi koji kukaju (pitari i mnogi drugi) što je utakmica odgođena :lol: , a niko "A" nije napisao kada su Leotar i Zvijezda 09 igrali isti ovaj KUP 7-10 dana kasnije :D Ubiše ih kompleksi. :violina:
Lijep podatak znaci da smo za 7 bodova bolji nego prosle sezone u isto vrijeme, a zrinjski gori za 2, ali nas problem jeste sto smo u gostima protiv dvije najgore ekipe osvojili 1 bod umjesto 6 sa kojim bi sad u ovaj pakleni raspored usli sa 3 boda prednosti. Kiks u Vitezu se nije smio dogoditi ni pod razno ako smo mislili napadati titulu ovako smo se zestoko unazadili
opet mi u totalu imamo više, a ne manje bodova nego što smo igrom zaslužili...niko se i ne boji ovoga što slijedi zato što mi puno zaostajemo. jer ne zaostajemo, zaostajemo dva boda. nego što, uz neke izuzetke, uglavnom i dalje blijedo igramo.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:23 pm

U ovoj ekipi fali kvalitetna konkurencija i to je jedan od razloga sto nasa igra ovisi o tome na koju je nogu ustao neki igrac i sto su pojedinci teski bolikurci.. Pored toga imamo i ove matore levate koji jedino mogu mahati rukama zbog vlastite nemoci.. Energetski i trkacki su nule i umjesto da ih se oslobodimo ljetos mi jos dovedemo neke takve.. Ado konstatuje da nismo dobro popunjeni na mnogim pozicijama a isto to se znalo i ljetos i preslo se preko toga i zbog cega se onda nadati da ce se zimus ozbiljnije prici tom problemu a svjesni smo i cinjenice da je zimi manji izbor, tako da vec slutim kakav ce se profil igraca dovoditi .. Nebitno jesmo li mi optimisti ili pesimisti, ljudi koji odlucuju ljetos nisu odradili posao da bi mi mogli uopste razgovarati o trofejima.. U klubu nisu pokazali sampionske ambicije i to je fakt.. Sami sebi izreziramo probleme i turbulencije..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

avlami97
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:26 pm

Zamišljam prolazak omladinaca u Ligi prvaka i eventualni dolazak Real Madrida, Bajerna...ili nekog drugog evropskog velikana na Grbavicu. Onda svakakva gov.na od ljudi govori kako nema razloga prolongirati utakmicu Kupa sa Širokim. Sama pomisao na taj scenariju bi cijelu BiH digao na noge. Savez bi se qurčio, k'o malo ko, a i svi istinski zaljubljenici u fudbal. jedino bi torpedisiti i njihovi uvlakači bili prikopčani na aparate :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:26 pm

liga je među najgorim u evropi, a mi ni u takvoj nismo dominantni. što će reći da ako umiješ i imaš sa čim, izbora super pojačanja ima i sad, ne mora se ni čekati pauza.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:29 pm

treba dovest dok je rep. pauza kakvih igrača do polusezone samo da prođemo široki :D
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:30 pm

Ocekivao sam Olimpic, ali ne da nam se. Dobra je stvar sto je termin pomjeren, losa sto igramo tri utakmice uzastopno sa Sirokim. Nikad nam nisu lezali. Ici na njih sa najjacim sastavom i bez eksperimentisanja. Siroki je u fascinantnoj seriji koja sigurno ima kraj. Po meni su trenutno najbolja ekipa lige, ali ako njih izbacimo, imamo ogromne sanse da uzmemo kup i to bi bila odlicna situacija, jer bi u ligi onda igrali rasterecenije i sa manje pritiska. Strasno zgusnut i tezak raspored, ali ako ovo prezivimo...

Uglavnom, zadrzati taj neki prikljucak za vrhom tabele i potuci se sa Sirokim za prolaz dalje, pa sta bude, znat cemo na cemu smo.
Protiv njih moramo biti u najjacem sastavu, inace ce nam zatvoriti Zakarica i donji smo. Sa Ramovicem na svojoj poziciji, agilnim Ubiparipom, normalnim lijevim krilom, a ne stavljanjem Zebe, te Sabanom/Hajdarom, to izgleda puno opasnije.

Nek nam je bog na pomoci :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:40 pm

Planiral se Crnov oporaviti makar do LZP i utakmica sa širokim
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

heisenberg
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:45 pm

Plava Porodica je napisao/la:
uto nov 07, 2017 5:40 pm
Planiral se Crnov oporaviti makar do LZP i utakmica sa širokim
Bice na raspolaganju za sve 3 utakmice sa Sirokim

ChWilla
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:45 pm

ozbiljno ili se šališ?

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:50 pm

Kako bi to valjalo...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

Ništa odo nani reći da halvu pravi
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:53 pm

:placeodsmijeha:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Kospicar
Kontakt:

uto nov 07, 2017 5:58 pm

Ovo je boom iskreno
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Grbavica
Kontakt:

uto nov 07, 2017 6:02 pm

Kad za pet dana izadje na zvanicnoj: "ivan crnov obnovio povredu koljena, 6 mjeseci pauze" :rofl1: :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

bistrikboy
Kontakt:

uto nov 07, 2017 6:05 pm

Grbavica je napisao/la:
uto nov 07, 2017 6:02 pm
Kad za pet dana izadje na zvanicnoj: "ivan crnov obnovio povredu koljena, 6 mjeseci pauze" :rofl1: :rofl1:
Dok se brijao...
1921-1987-2007

damirfile
Kontakt:

uto nov 07, 2017 6:07 pm

Hahah

sahmat

uto nov 07, 2017 6:09 pm

Kad nas Zakara demantuje, kad izdominira..
GAZI ŠIROKI
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

ChWilla
Kontakt:

uto nov 07, 2017 6:11 pm

pa nije do njega, do plana je igre. prošle godine zalijepljen uz aut liniju, gdje nije taj tip, i ti lični problemi. ove godine u 80% tekmi jedini koji pravi višak, "trpaš" tu stranu i zdravo, mi ne znamo šta ćemo...da bi on izdominirao, moraju se ostali trznuti.

Amidza
Kontakt:

uto nov 07, 2017 6:19 pm

:lol: Dovi nano.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

MrRiccoli
Kontakt:

uto nov 07, 2017 6:29 pm

avlami97 je napisao/la:
uto nov 07, 2017 5:01 pm
MrRiccoli je napisao/la:
uto nov 07, 2017 4:32 pm
avlami97 je napisao/la:
uto nov 07, 2017 3:45 pm
Prošle sezone je Zrinjski nakon 14 kola bio prvi sa 33 boda, a mi 22 i ko zna koji na tabeli. Ove sezone, nakon isto toliko kola Široki i Zrinjski imaju po 31 bod, a mi 29. Ne znam čemu ovoliko kukumakanje.

Ediit: I šega su mi ovi koji kukaju (pitari i mnogi drugi) što je utakmica odgođena :lol: , a niko "A" nije napisao kada su Leotar i Zvijezda 09 igrali isti ovaj KUP 7-10 dana kasnije :D Ubiše ih kompleksi. :violina:
Lijep podatak znaci da smo za 7 bodova bolji nego prosle sezone u isto vrijeme, a zrinjski gori za 2, ali nas problem jeste sto smo u gostima protiv dvije najgore ekipe osvojili 1 bod umjesto 6 sa kojim bi sad u ovaj pakleni raspored usli sa 3 boda prednosti. Kiks u Vitezu se nije smio dogoditi ni pod razno ako smo mislili napadati titulu ovako smo se zestoko unazadili
Pa u prvih 14 kola smo prošle sezone izgubili od Viteza i Širokog, koji su bili u borbi za opstanak, a bod iščupali od Čelika koji je bio u istom qurcu kao i sada. Za razliku od prošle sezone sa Vitezom smo uzeli 4 boda, Čelikom 3 i 1 bod sa Širokim. Zato govorim da je ovo sve preuranjeno. Kod nas je mentalitet takav, da nakon jednog lošeg rezultata smo nula, a nakon pobjede nam niko nije ravan. Valjda raja nema osjećaj za realnost. Ponekad gledam šta se piše tokom utakmice i meni se zgadi sve, a nakon što damo gol ili preokrenemo, opet nam niko nije ni blizu. Narod piše u afektu, nerazmišljajući o napisanom. Obično lupaju ko Maksim po diviziji i onda im treba određen period da dođu sebi. Valjda emocije, šta li? Fudbal je sport (naročito kod nas), gdje svako svakoga može pobjediti, bez obzira gdje se igra utakmica.
Ali da bi popravili kiks u vitezu morat cemo uzeti bodove negdje gdje se ne nadamo, da se razumijemo i ostali ce kiksati protiv nekog koga cemo mi dobiti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava