Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 02, 2017 4:37 pm

pile87 je napisao/la:
Budi Željo je napisao/la:Mene zanima misljenje evo ovdje nas forumaša, da imamo na sonu kojim slučajem 2 miliona eura da ih potrošimo na bilo šta, za šta bi ih vi utrošili? Ulog u omladinski, tereni(akademija), stadion, ostala infrastruktura ili u tim?
Trening kamp bez razmisljnja on može zaraditi sve ostalo što nam treba.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Krov na Istok i osposobiti poslovne prostore na istoj tribini i rentati ih.

Ostatak skrhati u temelje juga, pa dokle se stigne.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ponosannavas
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 02, 2017 4:50 pm

avlami97 je napisao/la:
čet nov 02, 2017 4:37 pm
pile87 je napisao/la:
Budi Željo je napisao/la:Mene zanima misljenje evo ovdje nas forumaša, da imamo na sonu kojim slučajem 2 miliona eura da ih potrošimo na bilo šta, za šta bi ih vi utrošili? Ulog u omladinski, tereni(akademija), stadion, ostala infrastruktura ili u tim?
Trening kamp bez razmisljnja on može zaraditi sve ostalo što nam treba.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Krov na Istok i osposobiti poslovne prostore na istoj tribini i rentati ih.

Ostatak skrhati u temelje juga, pa dokle se stigne.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Treningn kamp i dovesti talentovanu djecu iz malih sredina sto posto.

Nmeojte molim vas te priče o Bobiću. Lupate. Nek puši frajer ali garant to nije razlog. Molim vas eto.

Brkoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet nov 02, 2017 4:53 pm

Budi Željo je napisao/la:
čet nov 02, 2017 4:01 pm
Mene zanima misljenje evo ovdje nas forumaša, da imamo na sonu kojim slučajem 2 miliona eura da ih potrošimo na bilo šta, za šta bi ih vi utrošili? Ulog u omladinski, tereni(akademija), stadion, ostala infrastruktura ili u tim?
Da sam u upravi kluba i da imam na raspolaganju skoro 4 miliona KM koja se mogu odmah uloziti mimo budzeta, prvo bih ulozio u krov na istoku i poslovne prostore na toj tribini, jer to generise dobar profit u blizoj buducnosti, u totalu bih za to izdvojio cca 1 milion KM. Onda teren, za to izdvojiti par stotina hiljada KM, i uz onu pomoc Kantona, napraviti moderan teren, slican onom u Zenici. E sad ostane priblizno 2,5 miliona KM, postavlja se pitanje da li to uloziti u igracki kadar, omladinski pogon ili nesto trece. Mislim da bi prioritet trebao biti vracanje duga poreznoj, sa njima se dogovoriti i u 3 rate vratiti dug uz zakonske pogodnosti a kamate bi svakako bile otpisane. Tad bi klub disao punim plucima.

Ostane onda oko 1,7 miliona KM, 600 hiljada KM bih ulozio na pojacanja, ali stvarno da budu pojacanja, makar 2-3 koji bi prekucali ligu uz nasu talentovanu djecu i igrace poput Ramovica, Zeca, Graovca koji zele da napreduju a pokupio bih i besplatno potencijale poput Redzica kojima istice ugovor. Milion KM bih ulozio u omladinski pogon. Povecao trenerima plate, zaposlio skaute po citavoj drzavi, oslobodio placanja najtalentovanije igrace, pokupio najtalentovanije iz ostalih klubova za sicu itd. Sto hiljada sto bi ostalo bih ulozio u fan shop i za farbanje ostalih reflektora. Jug bih izgradio od transfera igraca, novca od poslovnih prostora na stadionu, navijaca, prijatelja i sponzora kluba, uz malu pomoc i kantona, grada, opcine itd. Izgradnjom svega ovoga sto sam naveo klub bi u jako kratkom vremenu mogao da razmislja o kupovini zemljista i gradnji modernog trening centra, bez da se zaduzuje feninga jednog, tad bi nam sto se kaze, samo nebo bilo granica. Trening centar Vardara je kostao 4 miliona eura..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pompey
Kontakt:

čet nov 02, 2017 5:14 pm

Pa sta ako sportista pusi. Sve dok to ne utice na igre i rezultate sto bi kome smetalo. Naravno govorim za cigare :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

sajo10
Kontakt:

čet nov 02, 2017 5:25 pm

Ma ja nemam problema da igraci puse. Samo ako igraju kao Radja Naingolan, a ne Jeremy Mathieu.

Velahalve
Kontakt:

čet nov 02, 2017 5:31 pm

heisenberg je napisao/la:
čet nov 02, 2017 4:07 pm
Leon_Professional je napisao/la:
čet nov 02, 2017 4:03 pm
Ako smo imalo pametni, odmah na zimu trebamo ganjati Markovica.
Ko zna kakav on ugovor ima u Celiku.
:palacgore: I naravno Ordagica, nista on nije dogovorio sa komsijama
Nemojte se nadati za Ordagica od te priče nema ništa, bili su kontakti i prije ali dvije strane se nisu uspjele dogovoriti a vjerujem čvrsto i da neće vise niti razgovarati

Brkoo
Kontakt:

čet nov 02, 2017 5:38 pm

Velahalve je napisao/la:
Nemojte se nadati za Ordagica od te priče nema ništa, bili su kontakti i prije ali dvije strane se nisu uspjele dogovoriti a vjerujem čvrsto i da neće vise niti razgovarati
Znas li nesto vise za Redzica iz Krupe i Markovica iz Celika, jesmo li njih kontaktirali?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet nov 02, 2017 5:44 pm

Brkoo je napisao/la:
čet nov 02, 2017 4:53 pm
Budi Željo je napisao/la:
čet nov 02, 2017 4:01 pm
Mene zanima misljenje evo ovdje nas forumaša, da imamo na sonu kojim slučajem 2 miliona eura da ih potrošimo na bilo šta, za šta bi ih vi utrošili? Ulog u omladinski, tereni(akademija), stadion, ostala infrastruktura ili u tim?
Da sam u upravi kluba i da imam na raspolaganju skoro 4 miliona KM koja se mogu odmah uloziti mimo budzeta, prvo bih ulozio u krov na istoku i poslovne prostore na toj tribini, jer to generise dobar profit u blizoj buducnosti, u totalu bih za to izdvojio cca 1 milion KM. Onda teren, za to izdvojiti par stotina hiljada KM, i uz onu pomoc Kantona, napraviti moderan teren, slican onom u Zenici. E sad ostane priblizno 2,5 miliona KM, postavlja se pitanje da li to uloziti u igracki kadar, omladinski pogon ili nesto trece. Mislim da bi prioritet trebao biti vracanje duga poreznoj, sa njima se dogovoriti i u 3 rate vratiti dug uz zakonske pogodnosti a kamate bi svakako bile otpisane. Tad bi klub disao punim plucima.

Ostane onda oko 1,7 miliona KM, 600 hiljada KM bih ulozio na pojacanja, ali stvarno da budu pojacanja, makar 2-3 koji bi prekucali ligu uz nasu talentovanu djecu i igrace poput Ramovica, Zeca, Graovca koji zele da napreduju a pokupio bih i besplatno potencijale poput Redzica kojima istice ugovor. Milion KM bih ulozio u omladinski pogon. Povecao trenerima plate, zaposlio skaute po citavoj drzavi, oslobodio placanja najtalentovanije igrace, pokupio najtalentovanije iz ostalih klubova za sicu itd. Sto hiljada sto bi ostalo bih ulozio u fan shop i za farbanje ostalih reflektora. Jug bih izgradio od transfera igraca, novca od poslovnih prostora na stadionu, navijaca, prijatelja i sponzora kluba, uz malu pomoc i kantona, grada, opcine itd. Izgradnjom svega ovoga sto sam naveo klub bi u jako kratkom vremenu mogao da razmislja o kupovini zemljista i gradnji modernog trening centra, bez da se zaduzuje feninga jednog, tad bi nam sto se kaze, samo nebo bilo granica. Trening centar Vardara je kostao 4 miliona eura..
Koliko ja skontah on je mislio na 4 miliona KM , ali da nemamo nikakvih dugova.. Pa koliko ja znam preko 2 miliona nama godišnje izađe budžet svih uposlenih sa urednim plaćanjem prema poreznoj, zdrvastveno i ta sranja.
A kad bi naknadno 4 milke dobili, taman tako bih i ja išao tim nekim redosljedom kojim si napisao, samo ove cijene što si naveo to su minimalne, to raja govori tako, a vidiš i sam po istoku da od početnih 1 200 000 na kraju izađosmo na 2 milke. Nikad se to ne zna jebiga..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

heisenberg
Kontakt:

čet nov 02, 2017 5:50 pm

Velahalve je napisao/la:
Bili su kontakti, ali je bio pod ugovorom, pa je to otezavalo pregovore. U Januaru je slobodan igrac i treba opet pokusati.

Ko pregovara sa igracima u ime kluba sad dok nemamo SD-a?

ISB87
Kontakt:

čet nov 02, 2017 5:55 pm

treba onog iz celika dovest, ima visinu. ne znam kakav je golman, ali nije star moze i napredovat i vidi se da ima zelje.
MIRZA RASCIC

ChWilla
Kontakt:

čet nov 02, 2017 5:57 pm

imam i ja visinu.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

čet nov 02, 2017 6:02 pm

Veca nema :D

Evo mogao bi se i Ara prodati.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u čet nov 02, 2017 6:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

čet nov 02, 2017 6:04 pm

mislim šalu na stranu, stvarno mi ni laički nije jasno čime vas je toliko oduševio. golman k'o golman.

Leon_Professional
Kontakt:

čet nov 02, 2017 6:06 pm

A daj ba ChWilla, evo lik je dobio i poziv u repku mladu. Sumnjam da je samo tako dobio.

sajo10
Kontakt:

čet nov 02, 2017 6:07 pm

Imamo pet golmana pod ugovorom i oni bi doveli jos jednog... ;)

ChWilla
Kontakt:

čet nov 02, 2017 6:08 pm

pošto inače u našim mladim kategorijama rade trustovi mozgova koji brižljivo analiziraju svakog igrača prije poziva...

Leon_Professional
Kontakt:

čet nov 02, 2017 6:10 pm

A inace od tih 5 golmana sve bolji od boljeg, ne znas koga prije ubacit.

Jest jbg, zato mi imamo isto reprezentativaca kao i drugoligas, do njih je. (Normalno da ima guranja, ali ne moze levat igrati siguro).

Masinovodja
Kontakt:

čet nov 02, 2017 6:10 pm

ChWilla je napisao/la:
čet nov 02, 2017 6:04 pm
mislim šalu na stranu, stvarno mi ni laički nije jasno čime vas je toliko oduševio. golman k'o golman.
Gledao sam skoro sve utakmice Celika ove sezone i mogu ti reci da je mali zvijer! Ako je Celik primio 30 golova ove sezone,on je sigurno jos toliko cistih spasio.

Tryg
Kontakt:

čet nov 02, 2017 6:11 pm

.
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u čet nov 02, 2017 6:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Tryg
Kontakt:

čet nov 02, 2017 6:12 pm

Tryg je napisao/la:
čet nov 02, 2017 6:11 pm
ChWilla je napisao/la:
čet nov 02, 2017 5:57 pm
imam i ja visinu.
Lakse je tebe preskocit :ganja:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava