Znači dupla
Poslije tekme u kupu sam kritikovao i ako sam bio zadovoljan prolazom dalje, ali za ovu prvenstvenu se ipak mora pohvaliti ekipa a i Adžem. Ne pamtim kada smo zadnji put odigrali utakmicu u onako visokom ritmu, mnogo borbe trke presinga, zalaganja, napokon na terenu počinjemo djelovati kao tim i to raduje. Ako uspijemo zadržati ovaj nivo volje i želje (a moramo) u narednom periodu uz bolje razumijevanje u igri možemo napraviti mnogo toga. Bilo je krajnje vrijeme da navijači zadovoljni napuste stadion i lijepo je čuti komentare raje na izlazu da nismo u zadnje dvije godine odigrali bolji meč. Naravno tu se ne misli na broj šansi ili zicera, već na čvrstinu koju smo pokazali na terenu. Pristupom kao u subotu mi ne moramo da se bojimo nikoga, neka i drugi počnu malo razmišljati o nama.
Nedavno sam pisao o doprinosu svih igrača na terenu i to se napokon moglo vidjeti u subotu. Svi su preuzimali odgovornost i mnogo radili za ekipu, nije bilo mahanja rukama već su jedni druge bodrili i nije bilo važno ko je pogriješio već se samo radilo na tome da se greška ispravi što prije, to je odlika tima, odlika dobre klape koja zajedno diše na terenu.
Naravno što se tiče igre može, mora i biće sigurno bolje, samo nastaviti vrijedno raditi, ima dovoljno vremena da se poprave neke stvari.
Prehlađen sam još od četvrtka a u subotu sam to još samo podebljao

jedva pišem, biće duža i kvalitetnija analiza nekom drugom prilikom..
Idemo dalje, samo hrabro Željo!