Niko, al zvucnijeg igraca mozemo dovesti samo ako je u tom stadiju da ne znamo sta od njega da ocekujemo.. Da Stila moze garantovati visok nivo igre nebismo ni raspravljali o njemu jer bi bio totalno nerealna ideja..jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 4:20 pma ko nam garantuje da bi i stila bio onaj stari kao prije 10 godina?
Bas tako. To je meni najzalosnije od svega. Ona situacija kad protiv Zete izlazi Zeba nakon lezanja 5 min, treba da udje Zeric, umjesto da ga ohrabri, da mu kaze, poderi ih ti preuzimas moje mjesto, ne mogu te zaustaviti.... on mlatara rukama, nece on da izadje, kao da su ljudi dosli da gledaju kako se valja po terenu..ChWilla je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 3:32 pmja ne mislim da je tipovima poput zebe i bekrića drago da im iko izgleda kao da može više od njih, bilo sada bilo nekad u budućnosti. možda griješim dušu, ali ne mogu se oteti tom utisku. da drukčije razmišljaju napravili bi i oni više sa svojim umijećem.
Prvo Stilu jahica i Bekric i neke pojedince ne mozemo u isti kos trpat nikako drugo moje misljenje da bi stilic bio bolji i zreliji nego prije 10 godina treće mislim da bih dodao da igra a ne da seta cetvrto financijski je potkovan ne mislim da je zbog love tu i da to ne igra veliku ulogu a i zna se da je pravo Zeljin djete sestro poboljšao bi nam igru prema naprijed i samim tim bi dosao zeba-ramovic do izražaja krila pogotovo i sam napadač jer bi od tebe i stile imali pregršt lopti upotrebljivih po meni nam to i najviše fali jer je nema ko prenijet do navale mnogi bi brze do prilika dolazili... To je samo moje neko licno misljenje i ne vjerujem bas da Ce i doci Stila al lijepo je malo mastatHadzijalagic je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 4:24 pmNiko, al zvucnijeg igraca mozemo dovesti samo ako je u tom stadiju da ne znamo sta od njega da ocekujemo.. Da Stila moze garantovati visok nivo igre nebismo ni raspravljali o njemu jer bi bio totalno nerealna ideja..jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 4:20 pma ko nam garantuje da bi i stila bio onaj stari kao prije 10 godina?
Najace im je ovo pitanje za firmu Messer sto su nama sponzori kakvi su to kompleksasi hahahLeon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 4:55 pmEno pitari na forumu sastavili pitanja i ss.ba objavio,
A jos slali mejlove na sve adrese u klub.
Sto ti je medijski partner![]()
zbog toga su pitanje i objavljenaReha1921 je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 5:01 pmNajace im je ovo pitanje za firmu Messer sto su nama sponzori kakvi su to kompleksasi hahahLeon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 4:55 pmEno pitari na forumu sastavili pitanja i ss.ba objavio,
![]()
Reha1921 je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 5:01 pmNajace im je ovo pitanje za firmu Messer sto su nama sponzori kakvi su to kompleksasi hahahLeon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 4:55 pmEno pitari na forumu sastavili pitanja i ss.ba objavio,
![]()