On je trazio minute jer je znao ko je i sta je, a Boga mi i mi svi smo znali. Te minute bi sigurno i dobio jer bi ih zasluzio, kao sto ih je i Amir dobio. Ne podrzavam taj nacin ucjene u pregovorima, ali Gojak je pokazo da je bio upravu. Mislim da ovaj mali nije taj kapacitet, ako jeste i ja grijesim, dabogda imo transfera ko Anelka i Mandzukic zajedno.Leon_Professional je napisao/la:E taj mali je trazio minute da igra, nije trazio pare.
Jesi siguran, zar ne treba sutre il kad da budu zadnji pregovori?!
tih 5 igraca da nam dodje i ja sam prezadovoljan, uf bas bi bila dobra situacija
hvala
Treba i Kjosevskom ponuditi novi ugovor sad, vjerovatno ide sljedece sezone pa da i mi zaradimo, a ne da cekamo zimu pa da onda nudimo i zavisimo od dobre volje igraca i njegovog menadzera..
Gdje piše?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 5:40 pmValjda jer je stranac pa su se predomislili.
Evo sezona pocinje 5/6.8.2017.
Bit ce vremena da se to uigra kako treba, taman do tad cemo igrati i prvo pretkolo EL i vjerovatno i drugo poceti.
22 jula pocinje sezona koliko ja znam?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 5:40 pmValjda jer je stranac pa su se predomislili.
Bit ce vremena da se to uigra kako treba, taman do tad cemo igrati i prvo pretkolo EL i vjerovatno i drugo poceti.
Do mene. Ja kontao zajedno ce poceti i prva liga Federacije i PL.rodrigo87 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 5:42 pm22 jula pocinje sezona koliko ja znam?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 5:40 pmValjda jer je stranac pa su se predomislili.
Tih pet da potpisu i ovih 9 mladicacsto nas danas obradovase mogu zaboraviti na sekunde, a ne minute na terenu. Ono je da lijepo zvuci ali itekako treba ove momke gurati u vatru inace nismo puno postigli ovim potpisima.shzna je napisao/la:Eto i Gotal i Ramovic potpisuju. Jos krilo i bek, a nadam se Petraku.
Sretno nasim omladincima, nadam se da ce bar neki dobiti priliku.
Steta sto se ne moze s Haretom dogovoriti, mislim da ce on u Njemacku.