Ne znam eto kako drugoj djeci ovo odgovara a njemu ne odgovara.
Sta se ljutis odmaJaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:57 pmNije on moj haver, i ne poznajem momka čak tako da odhebite od mene.
Kao i sto napisah neki dan...Minjore je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 12:37 pmJa sam nesto kontao da je do Jula... i izgleda a ti hajdar ne zeli potpisati ugovor![]()
Sto posto. Nego mu cale umislio da je mali lajonel messiJaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:57 pmNije on moj haver, i ne poznajem momka čak tako da odhebite od mene.
Sehic je desni bek, da. Kao i Kurtovic. Iskreno se nadam da ce barem jedan dobiti priliku sa klupe na desnom beku!Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:58 pmNe znam eto kako drugoj djeci ovo odgovara a njemu ne odgovara.
Steta sto ima djece koja odmah gledaju na novac, a prvo bi trebali gledati na minute, **** te pare.
Znaci on je iskljucen iz A tima i umjesto njeg ide ovaj Sehic.
Je li on bek kako neko rece?! Jer Kurtovic je bek a i kapiten je bio.
Bio je on čini mi se na nekoliko treninga prošle godine i koliko se ja sjećam desnog beka je igrao. S tim što on može igrati i naredne sezone za juniore, a Kurtović je izlazno godište. Tako barem napisaše.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:58 pmNe znam eto kako drugoj djeci ovo odgovara a njemu ne odgovara.
Steta sto ima djece koja odmah gledaju na novac, a prvo bi trebali gledati na minute, **** te pare.
Znaci on je iskljucen iz A tima i umjesto njeg ide ovaj Sehic.
Je li on bek kako neko rece?! Jer Kurtovic je bek a i kapiten je bio.
ne možeš biti insajder i kasniti četiri sata
Vidi se da Cenan cita forumstorm_raider je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 4:04 pmU Sarajevu je on od sinoc.
Ugovori su na 3-5 godina.
A u guzvi nekoj