Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 14, 2017 12:00 am

[quote=Brkoo post_id=217090 time=1497386222 user_id=121]
[quote=LARS1921 post_id=217081 time=1497384930 user_id=653]
[quote=Brkoo post_id=217077 time=1497384847 user_id=121]
Hocemo li dobiti nesto novca za Bekrica ili cemo ga pustiti tek tako? Obje kombinacije su win-win. Poslije toga jos samo Markovic da ode.. :DD:
[/quote]

Šuti da se ne predomisli. :D

Dajte sad malo Sinana pritisnite
[/quote]

Ja Bekrica postujem kao covjeka, po toj osnovi mi je milijardu puta drazi nego Zeba ali kao igrac Bekric ne moze vise igrati na ozbiljnom nivou pa makar to bila i nasa liga(Zeba moze jos za 15-20minuta) Nakon sto zavrsi karijeru vrata kluba su mu sirom otvorena. Mogao je napraviti mnogo bolju karijeru da je vise radio na sebi, od one sezone kad se Amar drugi put vratio i kad je tad Bekric prekucao ligu, prekucao je blaga rijec, Bekriceva karijera je krenula prema dole..
Hvala Samire i sretno!
[/quote]

Samire, ako volis Zelju idi i prihvati tu ponudu. Steta je sto nisi trijumfalno zavrsio karijeru u svom Zelji. Nisi igrao dobro i to je to. Hvala na onom prije i sretno ti dalje.

Lijepo se ovo cisti Brko po nasem spisku :D
Ugljesa, Bekric jos Markovic. Dovest igraca koji ce bit najbolji veznjak ekipe i imas top sredinu sa Jovanom, Tim igracem, Dino i dva juniora nek se bore. Mada Markovic bi i mogao ostati ali opet uzima minute ovoj djeci, ali msm da je Markovic bolji od Dine, ali zauzima.mjesto stranca i kao rezerva-stranac nije pozeljno.

Zeba je bio vodja i u zadnjim tekmama ispuhao.
Pri stavu sam od pocetka da se rijesimo mahalaca, bivsih igraca, mada Zeba moze igrati za zadnjih nekoliko minuta da iskustvom zatvori mec, uzme par faulova. A za prvu opciju dovesti Sinana, evo otvorit ce se od Bekriceve plate pa podebljaj Cenane nemoj dopustiti da ode kod kona radi slabe ponude koju si mu sad dao.

P.S. sad vidjoh u gradu Baju s trebom. Doktor nas
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri jun 14, 2017 12:05 am, ukupno mijenjano 1 put.

bianco blu
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:00 am

pestabudimpesta je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:50 pm
Samir Bekric je LEGENDA KLUBA,hvala Zajki na svemu ali nam je uzeo titulu,Samir nikad nije zaigrao za drugi klub u nasoj ligi, kad je mogao ici on je ostao i vratio nam titulu nakon 8 godina,kad je bilo najteze vratio se,sad kad je na zalasku karijere vratio se i ostavio dušu na terenu,i kad je bio loš borio se,ako mu se ide neka ide,
JEDAN JE TUCE ! 10
100 % !!!

ceze
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:03 am

chile je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:30 pm
Raja se nalozila tjerati sve starije igrace, bez obzira ko su i sta.
Ma raja se na sve živo naložila.

A sve zbog jednog jedinog boda, davno neko to tako napisa, jedan bod koji nisi osvojio i posljedica je ovo što čitamo od derbija još.
Da si ga osvojio otišlo bi se u jednu sasvim drugu krajnost.

Nemamo nikakve sredine, ali nikakve, ni u čemu. Previsoko letimo ili ne letimo nikako. Svi generalno, u ovom slučaju i mi i uprava i igrači.

Tjeraj Zebu, star, ofucan, a da se osvojio bod više bilo bi najbolji igrač lige, prevaga, igrač poteza.
Niti je beskoristan niti najbolji, već između.

Do unazad 300 dana Čenan se na temi spomenuo 50 puta, u zadnjih 30 dana 5000 puta.
Čenan nije uopće toliki problem koliko se o njemu piše. Marginalan lik totalno u cijeloj ovoj priči, a nit sam insajder nit bilo šta.

Tjerao se Dado, Dženis, Vedran, Memija, klocevi, neka idu, a sad ko god ima manje od 20 godina, dobar, ubacuj ga, naše dijete, bolje da njega gledam.
Niti su ovi klocevi, niti su ovi drugi svi novi Hadžiahmetovići, a vala ne treba ni svakog od njih gledati i trpiti tek tako.

Najbolja uprava ikad, slušaju navijače, ne daju pitarima više mjesta - dođe Amar i kaže previše se slušaju navijači, jest, jest, šta oni imaju slušati navijače.
Amar nije nikako slušao, ovi previše slušaju. Ne valja ni jedno ni drugo.

Imamo široku klupu, najbolji kadar, šta će Zrinjski, Jamaka doveli - Tjeraj Bogija, Zebu, Sinišu, Blagojevića, Uglješu, Markovića, Lendrića, Kerlu... Ostavi Vedrana i juniore ubaci.
Opet balans treba naći, nešto kao što sad rade, neke dovesti, neke pustiti, poneki junior u prvi tim.

Slavko dobar, podigao ih, igraćemo grupnu fazu kroz četiri prelazna roka - Ubleha, neka zapali kartoteku, veze nema, tjeraj ga.
Opet između, nosi dio zasluga i dio krivice.

Lendrić najbolji igrač Želje poslije rata - nafakaš, pogađaju ga lopte.
I opet između. Niti je najbolji ikad, niti je nafakaš. Ne uzimam u obzir incident već samo kvalitete.

Istina je negdje između, u sredini, nije ni crno ni bijelo, i svi se kolektivno trebamo vratiti tamo gdje nam je mjesto.

ceze
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:03 am

Ne prozivam nikoga direktno, da me se ne shvati pogrešno.

Grbavica
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:05 am

Ma yebo dusu, bubrege i ostale organe ako ne guras ekipu naprijed, a Samir je usporavo ekipu. Sa desne na lijevu, sa lijeve na desnu, pa dok potrci ode lopta. Jedine dvije tekme gdje je pokazo nesto od onoga sto je doveden su protiv Zrinjskog ovdje zadnju i tamo 0-4 lad smo uzeli. Ostalo truba.
I Zaja je zna cariniti, nekad i previse, ali je gurne kako treba na kraju ili dobije faul.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:08 am

Samir Bekric je LEGENDA KLUBA,hvala Zajki na svemu ali nam je uzeo titulu,Samir nikad nije zaigrao za drugi klub u nasoj ligi, kad je mogao ici on je ostao i vratio nam titulu nakon 8 godina,kad je bilo najteze vratio se,sad kad je na zalasku karijere vratio se i ostavio dušu na terenu,i kad je bio loš borio se,ako mu se ide neka ide,
JEDAN JE TUCE ! 10
Zajko Zeba nam je uzeo titulu? Kako? Covjek je radio svoj posao. Najlakse je kriviti nekog drugog. Mi smo imali sansu u direktnom okrsaju protiv tadasnjeg prvaka, remizirali smo i na kraju ostali bez pehara. Ne gubi se titula na jednoj utakmici.

Samir ako je ostavio dusu na terenu, necu ni da zamisljam koliko je pokretan kada je ne ostavi. Ja mu zelim sve najbolje u zivotu, ali vrijeme je za razlaz. Nije to to..

Dosta mi je duse u nosu ako ne dajes na terenu ono sto trazimo. Nismo mi humanitarno drustvo da nekom dajes novac ni za sta, bukvalno.
Samir voli Zelju, Miroslav ne voli. Nema razloga da voli.. Miroslavu sam, nakon ove sezone, daleko vise zahvalan.

Traziti profesionalce a ne emotivce. Takvi nama trebaju. Ima Zeljo onoga ko ga voli, eno ih sila na tribinama.

Upakovati ga i poslati tamo. Poslati para i jos im se preko zvanicne stranice zahvaliti. Ako treba, ugostiti ih na Grbavici te odigrati prijateljsku sa njima.

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:11 am

Zajko Zeba igrač malih utakmica, igrač koji je svojim golom Želji uzeo titulu. Na žalost neznanjem i neiskustvom ljudi u klubu dobio je kapitensku traku koju ničim nije zaslužio. Vrato je mahalu u svlačionicu i unio nemir u ekipu. Ja iskreno bih volio da nije vraćen. Nije njega džaba Amar napenalio, Brki se nije mogao mangupisati kao ovim trenutno, i pokušavati upravljati svlačionicom, pa i trenerom.
"Ša ima Murinjo ha?" su riječi koje ozbiljan nogometaš i kapiten nikada ne može uputiti svome treneru, jer se ta institucija poštuje.
Naravno dozvoljavam da ga drugi doživljavaju kao legendu, nemam problema sa tim, ovo je samo moje mišljenje. I ne samo moje, često ga čujem na tibini Grbavice..
Samo 5% i ni stolice više!!!!

SanMan
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:13 am

rodrigo87 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:58 pm
E yebo vas vise pesimizam vas! Hoce li iko napisati nesto pozitivno? Za 15 dana Evropa na Grbavici, nakon 13 godina! A vi serete otkad je zavrsila sezona. Svakom nesto smeta. Tacno treba odmoriti i od foruma vise, yebo ga i forum i pesimizam. Gasimo se, al' u kurcu! Pusite kurcinu dusmani!
Jedva čekam da vidim 2 dana prije tekme RASPRODANO / SOLD OUT
a tek atmosfera na Grbavici ( jbo lavor, usred ljeta zima )

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:17 am

SanMan je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:13 am
rodrigo87 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:58 pm
E yebo vas vise pesimizam vas! Hoce li iko napisati nesto pozitivno? Za 15 dana Evropa na Grbavici, nakon 13 godina! A vi serete otkad je zavrsila sezona. Svakom nesto smeta. Tacno treba odmoriti i od foruma vise, yebo ga i forum i pesimizam. Gasimo se, al' u kurcu! Pusite kurcinu dusmani!
Jedva čekam da vidim 2 dana prije tekme RASPRODANO / SOLD OUT
a tek atmosfera na Grbavici ( jbo lavor, usred ljeta zima )
Zeljeznicar za zivot cijeli!!!

1950
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:20 am

Malo je gadno postalo koliko smo nezahvalni.

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:23 am

Ajzea je napisao/la:
sri jun 14, 2017 12:08 am
JEDAN JE TUCE ! 10
Zajko Zeba nam je uzeo titulu? Kako? Covjek je radio svoj posao. Najlakse je kriviti nekog drugog. Mi smo imali sansu u direktnom okrsaju protiv tadasnjeg prvaka, remizirali smo i na kraju ostali bez pehara. Ne gubi se titula na jednoj utakmici.

Samir ako je ostavio dusu na terenu, necu ni da zamisljam koliko je pokretan kada je ne ostavi. Ja mu zelim sve najbolje u zivotu, ali vrijeme je za razlaz. Nije to to..

Dosta mi je duse u nosu ako ne dajes na terenu ono sto trazimo. Nismo mi humanitarno drustvo da nekom dajes novac ni za sta, bukvalno.
Samir voli Zelju, Miroslav ne voli. Nema razloga da voli.. Miroslavu sam, nakon ove sezone, daleko vise zahvalan.

Traziti profesionalce a ne emotivce. Takvi nama trebaju. Ima Zeljo onoga ko ga voli, eno ih sila na tribinama.

Upakovati ga i poslati tamo. Poslati para i jos im se preko zvanicne stranice zahvaliti. Ako treba, ugostiti ih na Grbavici te odigrati prijateljsku sa njima.
Vi ste svi zahvalni Miroslavu a Lendricu su svi mamu ***,Ivanu koji je produzio ugovor nakon pola godine,a Miroslavu kojeg smo vratili u zivot,cekao kraj ugovora i otisao,nemoj me pogresno shaviti,hvala Miroslavu ali nije sve u igri,a Tuce je igrao uvijek srcem i za to mu hvala,nikada nije igrao za drugi klub u PL a Zeba jeste,Zeba je trenutno mnogo bolji ali nije Tuce zasluzio ovakve komentare
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

kvalitet
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:24 am

@ceze Donekle se slažem s tobom. Ali ne može sportski direktor biti marginalan lik. On je taj koji dovodi igrače, koji razgovara s menadžerima i igračima, koji treba imati plan i viziju sportskog dijela. Šef stručnog štaba se tu također pita (zeleni teren je njegov), ali dotle da kaže trebaju mi igrači na toj i toj poziciji. Na sportskom direktoru je da nađe igrače koji odgovaraju ranijem planu i dovede što se može. Ništa ja ne pametujem, to je tako svugdje u svijetu. Npr. Roma dovede sportskog direktora i postave mu zadatak da, pazi sad, pravi ekipu koja će konkurirati za naslov prvaka. Znači direktno on u saradnji sa šefom struke. Na kraju krajeva, šef struke se češće mijenja od sportskog direktora, tako bi barem trebalo biti. On treba biti ta konstanta, taj koji implementira neke planove i vizije sportskog dijela kluba.

Ljudi ga s pravom kritikuju, jer ne vide plodove njegovog rada. Gdje su igrači koje je on prepoznao? Lako je dovesti Zeca za kojeg i mi forumaši znamo da je dobar. Ali on mora ići korak dalje, izvući nekog novog Višću. Neka se raspituje, ide na utakmice nižeg ranga, neka prepozna neki talenat. A ujedno neka radi ovo što kao radi - pregovaranje i dovođenje dokazanih imena, a koji su slobodni u tom trenutku.

Ovo je samo djelić kompleksnog posla koji mora obavljati sportski direktor (da ne govorim o tome da treba praviti veze s evropskim klubovima itd). Nije to nimalo lagan posao.

Ostali dio posta si pogodio. Fakat nemamo sredine, neku mjeru u svemu...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Ajzea
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:28 am

Pa koliko vidim, niko mu ne psuje ali raja se slozila da treba da ide jer nema kvalitet niti moze doprinijeti igri Zeljeznicara, a to je jedino relevantno.
Na kraju krajeva, zar je uopce bitno da li je neko nastupio za drugi klub u ligi? Meni apsolutno svejedno. Covjeku je to hljeb i naravno da ce gledati kako da ga zaradi. Ne zivi se od ljubavi. Kao da on ne bi volio da je igrao u ligi petice, a ne u Olimpicu ili Slobodi.
Ne mogu da shvatim nikako sta se sve zamjera igracima. Igracima treba zamjerati na drugim stvarima, poput onih kao sto su igre i zalaganje u kljucnim utakmicama sezone. To im nikada ne treba halaliti, a ne to sto su zaigrali za neki drugi klub jer ocigledno, tada, nisu imali gdje drugo.

Samiru sve najbolje, u svakom slucaju ali vrijeme je da se razidjemo. Ako ode, neka mu je sretno.

BlueSide
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

barbarez je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:53 pm
pile87 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:20 pm
hardwell je napisao/la:Ja ne znam kako je to Zeba bio toliko loš da ga pojedinci tjeraju iz kluba. Imate li vi oči? :geek: :geek: :geek: :roll: :roll: :roll:
Kao kapiten, vodja ekipe, kao mozak ekipe podbacio je u kljucnom trenutku. Da je bio grozan nije da je.potegao kad je najviše trebalo nije ni to.Već sad je igrač za tridesetak minuta.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Zeba je ubjedljivo najbolja 10 nase lige, svidjalo se to nekom ili ne. Apsolutno ti komentar nije na mjestu. Svi vi koji pricate protiv Zebe, i kao kapitena i kao igraca, uz duzno postovanje posebno tebi @pile, i meni je zao sto ovo moram reci, ali onda nemate pojma koliko grijesite, pa da ne kazem sta gore.
Covjek je ko kapiten pokazao maksimalnu zelju, i niko ali niko u ovom klubu ne voli Zelju vise od njega. Taj covjek je tu preko 20 godina.
To da nije potegao kad je najvise trebalo, pa realno mi smo jedna obicna karina bili tokom cijele lige za prvaka, i samo smo pobijedjivali na srecu i individualni kvalitet upravo Zebe i Mire, koji su onog sto mu pjesme pjevate, napravili prvim strijelcem. Sto znaci da je cijela ekipa bila losa i potezanje jednog ili dva igraca nije moglo do vijeka donosit rezultat.
Sam Zeba nam je izmislio par pobijeda, cak i na nacine koji nisu svojstveni njemu. Trcao je vise nego za cijelog zivota, i normalno da je gotov bio u 70 minuti.
Pa bolan pored Blagojevica, bi svaki maratonac umro nakon 20 minuta, a ne Zeba, za kojeg se trci i kojem se otvara prostor. Blagojevic je jedini igrac u historiji koji je natjerao Zebu da trci. I onda se cudimo sto je Zajko lipso. Cuj nije potegao. Lomili ga ko konja, 3 utakmice ga iznosili sa terena, a on je igrao i stisnuo zube.
Eto ja bi bas volio, da Zeba bude klupa, a da igraju ti neki Sinani i kurci i palci, za koje da ih ne pominju po forumu, kladim se 80% ljudi nikad culo nije,pa da vidimo ko je ko.
Zajko je Tito za nasu ligu, samo treba krivca za losu igru traziti na 2-3 druge adrese, a ostavite vi kapitena na miru. On ce svoje odraditi.

:palacgore: Svaka na mjestu..najbolji igrac sezone 15/16 sigurno nije zaboravio igrati preko noci samo nije imao s kim..pruzio je koliko je mogao u onakvoj ekipi
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

mavi
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:31 am

salle86 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 11:11 pm
Brkoo je napisao/la:
uto jun 13, 2017 10:14 pm
Hocemo li dobiti nesto novca za Bekrica ili cemo ga pustiti tek tako? Obje kombinacije su win-win. Poslije toga jos samo Markovic da ode.. :DD:
ne znam šta bih rekao, Marković je veći dio sezone bio jedan od onih igrača koji su u kontinuitetu pokazivali nešto...ostali su lutali sem mire, lendrića pa i vece
definitivno on nije neko ko bi trebao da ima mjesto u 11 ali kao back-up sa klupe zašto ne ?

mavi je napisao/la:
uto jun 13, 2017 10:39 pm
Za Bekrića se zna da će ići od trenutka kad je Slavko ostavljen za trenera. Da ima imalo obraza i Zeba bi za njim. Svakako je prilikom dolaska u Želju rekao da će sam otići kad vidi da više ne može. Hajde, onda, Zajko, ispuni obećanje.
ovo ne znam kako bih komentarisao fakat
najradije bih nešto opsovao
de bolan pogledaj malo prvi dio sezone gdje je nosioc igre u sredini bio bekrić, pa onda drugi dio gdje je bio zeba
razlika nebo i zemlja, sve
jeste zajko pao pred kraj, vjerujem da je i ozlijeda učinila svoje, godine takođe, ali on je za tuceta glavom i bradom ronaldinjo
i dalje može igrati na ovom nivou, s tim da mu treba neko ko osigurač (jbg tako je kako je)
ima u glavi ono što se ne uči
Zeba je prije pet godina zakovan na klupu zbog trke i nezalaganja. Trenutno, Ramovič. prosječan igarčić je za njega TV u boji. Ordagića da i ne spominjem. Ovde govorim o trci u obadva pravca, kolektivnoj igri, doprinosu ekipi.

GoodisonPark
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:32 am

Znači lopta se zakotrljala, stigli i novi igrači, na prvu bi se reklo igrači za prvih 11. Popuniti još par deficitarnih pozicija i onda samo rad, rad, rad.. Mene lično što se tiče nije mi uopšte bitno ko će igrati u prvih 11, sve što hoću i zahtjevam jeste maksimalna borbenost, zalaganje, agresivnost, izgaranje svih 90 minuta.. To je ono što nam je većinom falilo kroz sezonu.. Obzirom na kvalitet igrača koje gledamo u našem dresu mislim da su svi do jednog preplaćeni e pa ako ne znaš baš "igrati lopte" onda možeš bar biti maksimalno požrtvovan 90 minuta.

Tuce ako ide neka mu je sa srećom :palacgore:

Meni je on na svakoj utakmici koju je igrao bio u onoj polovini boljih igrača. Slavko je to kasno skontao i koristio ga tek kad je zagustilo u finišu prvenstva. Zalagao se maksimalno, bio prevaga u utakmici u Tuzli, protiv Zrinjskog jako dobar, u Krupi izmislio gol na svoje majstorstvo, jedino u derbiju nije bio na nivou ali i tu više krivim Markovića koji se kao defanzivni vezni trebao vraćati i iznositi loptu, međutim on se sakrivao negdje i Bekrića zavaljivao na neprirodnoj poziciji.

Posebno drag igrač zbog osvojenih trofeja, transfera koji je Želji donio veliki novac, vjernost klubu, njegov mentalitet i skromnost su za primjer svakom igraču i nadam se da će u Želji jednog dana nastaviti raditi u omladinskim kategorijama.

Ovi što pljuju jednog po jednog igrača, (večeras prvenstveno Samira Bekrića) ne zamjeram im ništa jer po svemu napisanom sa njihove strane vidi se da prate Želju samo u poslednjih nekoliko godina (navijači zvani - ima li neko stream) i nisu zapamtili neka prošla ljepša vremena bar što se same igre na terenu tiče.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:35 am

Ajzea je napisao/la:
Pa koliko vidim, niko mu ne psuje ali raja se slozila da treba da ide jer nema kvalitet niti moze doprinijeti igri Zeljeznicara, a to je jedino relevantno.
Na kraju krajeva, zar je uopce bitno da li je neko nastupio za drugi klub u ligi? Meni apsolutno svejedno. Covjeku je to hljeb i naravno da ce gledati kako da ga zaradi. Ne zivi se od ljubavi. Kao da on ne bi volio da je igrao u ligi petice, a ne u Olimpicu ili Slobodi.
Ne mogu da shvatim nikako sta se sve zamjera igracima. Igracima treba zamjerati na drugim stvarima, poput onih kao sto su igre i zalaganje u kljucnim utakmicama sezone. To im nikada ne treba halaliti, a ne to sto su zaigrali za neki drugi klub jer ocigledno, tada, nisu imali gdje drugo.

Samiru sve najbolje, u svakom slucaju ali vrijeme je da se razidjemo. Ako ode, neka mu je sretno.
Neku noc se zivjelo :ganja:

Salu na stranu post od a do ž sve stoji.
Samir je donio vise stete u ovom mandatu nego koristi i realno i posteno bi bilo da i napusti.

Zeba je strasan igrac u nasoj ligi, ali igrac koji je ipak na zalasku karijere i nije to taj Zeba od prije.
Rekoh da bi bilo dobro imat ga za kraj meca da udje i na majstorstvo i iskustvo zadrzi loptu, smiri situaciju i iznudi faul. Medjutim, Zeba je tu odavno, Zeba je mahalac a takve ne bi trebali imati u ekipi.
Svi koji su imali veze sa prijasnjim upravama i koji su odavde i piju kafe s sumnjivim likovima nama nisu potrebni. Zeba se na kraju kad je najpotrebniji bio izgubio, ne znam iz kojeg razloga, ali eto.
Vodeci se time, Bogi i on bi trebali otici da se rijesimo tih mahalaca, da igraju neki novi momci bez poznanstava s raznim navijacima i "prijateljima" kluba.
Zeba moze valjati, ali moze i napraviti vecu stetu.
Vjerovatno ce ostati, jer dosao je prije pola godine, mada nije to taj stari Zeba, a i vec sam napisao za sta je on dobar..

Plavi orkestar
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:48 am

Malo poštovanja prema našim igracima nebi naškodilo nikome.Prvenstveno mislim na vec spomenute Bekrica i Zebu.Nikada nisu psovali navijacima ni srednji prst pokazivali,imaju poštovanje prema navijacima i uvijek su pohvalno govorili o njima.Njihovim igrama mozemo biti zadovoljni ili ne i na tome se treba završiti a omalovazavati nekoga nije u redu,nisu to zasluzili.Ima ona stara koja kaze:Sto ti nebi volio da se tebi desi nemoj to drugom raditi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Jaozinho22

sri jun 14, 2017 12:50 am

Hajdaru ponudjen amaterski ugovor , mali odbio.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 14, 2017 12:51 am

@salle86 ce da pauzira 24 sata od foruma zbog uvrede drugom forumasu. Nije mi jasno kako dozvolite da vas preko foruma necije drugacije misljenje tako izbaci iz takta. Pogotovo kada znate da na ovom forumu nema onih koji gledaju da uniste diskusiju.

Samo jer je prvi put je ovako mala kazna. Sljedeca je na 7 dana, a nadam se da nece biti potrebe za tim. Cuvajte svoj dom!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava