[quote=LARS1921 post_id=217081 time=1497384930 user_id=653]
[quote=Brkoo post_id=217077 time=1497384847 user_id=121]
Hocemo li dobiti nesto novca za Bekrica ili cemo ga pustiti tek tako? Obje kombinacije su win-win. Poslije toga jos samo Markovic da ode..

[/quote]
Šuti da se ne predomisli.

Dajte sad malo Sinana pritisnite
[/quote]
Ja Bekrica postujem kao covjeka, po toj osnovi mi je milijardu puta drazi nego Zeba ali kao igrac Bekric ne moze vise igrati na ozbiljnom nivou pa makar to bila i nasa liga(Zeba moze jos za 15-20minuta) Nakon sto zavrsi karijeru vrata kluba su mu sirom otvorena. Mogao je napraviti mnogo bolju karijeru da je vise radio na sebi, od one sezone kad se Amar drugi put vratio i kad je tad Bekric prekucao ligu, prekucao je blaga rijec, Bekriceva karijera je krenula prema dole..
Hvala Samire i sretno!
[/quote]
Samire, ako volis Zelju idi i prihvati tu ponudu. Steta je sto nisi trijumfalno zavrsio karijeru u svom Zelji. Nisi igrao dobro i to je to. Hvala na onom prije i sretno ti dalje.
Lijepo se ovo cisti Brko po nasem spisku

Ugljesa, Bekric jos Markovic. Dovest igraca koji ce bit najbolji veznjak ekipe i imas top sredinu sa Jovanom, Tim igracem, Dino i dva juniora nek se bore. Mada Markovic bi i mogao ostati ali opet uzima minute ovoj djeci, ali msm da je Markovic bolji od Dine, ali zauzima.mjesto stranca i kao rezerva-stranac nije pozeljno.
Zeba je bio vodja i u zadnjim tekmama ispuhao.
Pri stavu sam od pocetka da se rijesimo mahalaca, bivsih igraca, mada Zeba moze igrati za zadnjih nekoliko minuta da iskustvom zatvori mec, uzme par faulova. A za prvu opciju dovesti Sinana, evo otvorit ce se od Bekriceve plate pa podebljaj Cenane nemoj dopustiti da ode kod kona radi slabe ponude koju si mu sad dao.
P.S. sad vidjoh u gradu Baju s trebom. Doktor nas