Kao kapiten, vodja ekipe, kao mozak ekipe podbacio je u kljucnom trenutku. Da je bio grozan nije da je.potegao kad je najviše trebalo nije ni to.Već sad je igrač za tridesetak minuta.hardwell je napisao/la:Ja ne znam kako je to Zeba bio toliko loš da ga pojedinci tjeraju iz kluba. Imate li vi oči?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedna desetka i jedan kapitalac u sredini ako bude prilike pod uslovom da odu Ugi i Marke.
Hmm... Guglam malo i jedino sto sam nasao je da je Zhongcheng neka hemijska industrija iz Kine.
ok to, stranac
Dzindo je svemirski brod za Kemu,nadam se da ce njih dvojica u tandemu igratimirsad94 je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:29 pmIskreno se nadam da ce se stoparski par za Evropu i sljedecu sezonu uigravati je Kemo - Gravoac i nikako drugacije. To je uz golmana najosjetljiviji dio ekipe, Kemo bi trebao dobiti ogromono iskustvo igranjem Evrope i samopuzdanje u suprotnom sve bi bilo ravno propasti, trebaju nam stoperi koji ce cinti okosnicu tima, od njihove uigranositi sve krece, Kemo ima jos godinu dana ugovora , uz pravilan razvoj aBd svim snagama mu produziti ugovor na zimu ,te tako 2-3 godine on i jos jedan da cine pravi bedem Zelje. Mnogi treneri jednostavno nisu smjeli da rizikuju snjim a vrijeme je doslo kada se mora i malo rizikvoati od ovih do sada losiji ne moze biti a ako bude i mrvicu bolji mi smo na velikom dobitku. Drugi stoper je na posudbi i to mi se ne svidja bas ( kao i neke druge stvari u zadnje virjeme), ali sta je tu je pokusati sa ovim sto imamo sa vec pomenutim dvojcem u prvoj , Bogi na klupi kao iskusan igracza nedaj boze , i kao 4 stoper Dzindo juniuor. Sve drugacije od ovoga bilo bi katastrofalno i krajnje neiteligentno od strane ljudi uklubu. Jos nesto, svi ovdje drvlje i kamenje na Ugljesu( ne kazem da nije sazlusio kritike) ali on je jos uvijek relativno mlad i svi se mozemo sloziti da ima taj neki vic u igri ali s druge strane njegova lijenost je dovola do toga da ga raje prezire. Svi smo procitali pricu o DIni besirevicu gdje ga je slavko koristio kao cunj da popuni 11 igraca na prvim trenizima, i na kraju dobar igrac od njega ispade. Hocu reci da ugljesa svakog trenutka moze da poludi i popisa nas sve svojim igrama , a vjerujem da hoce za dobroti i kluba i njega samog , 23 su mu godine ..
Zeba je ubjedljivo najbolja 10 nase lige, svidjalo se to nekom ili ne. Apsolutno ti komentar nije na mjestu. Svi vi koji pricate protiv Zebe, i kao kapitena i kao igraca, uz duzno postovanje posebno tebi @pile, i meni je zao sto ovo moram reci, ali onda nemate pojma koliko grijesite, pa da ne kazem sta gore.pile87 je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:20 pmKao kapiten, vodja ekipe, kao mozak ekipe podbacio je u kljucnom trenutku. Da je bio grozan nije da je.potegao kad je najviše trebalo nije ni to.Već sad je igrač za tridesetak minuta.hardwell je napisao/la:Ja ne znam kako je to Zeba bio toliko loš da ga pojedinci tjeraju iz kluba. Imate li vi oči?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
barbarez je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:53 pmZeba je ubjedljivo najbolja 10 nase lige, svidjalo se to nekom ili ne. Apsolutno ti komentar nije na mjestu. Svi vi koji pricate protiv Zebe, i kao kapitena i kao igraca, uz duzno postovanje posebno tebi @pile, i meni je zao sto ovo moram reci, ali onda nemate pojma koliko grijesite, pa da ne kazem sta gore.pile87 je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:20 pmKao kapiten, vodja ekipe, kao mozak ekipe podbacio je u kljucnom trenutku. Da je bio grozan nije da je.potegao kad je najviše trebalo nije ni to.Već sad je igrač za tridesetak minuta.hardwell je napisao/la:Ja ne znam kako je to Zeba bio toliko loš da ga pojedinci tjeraju iz kluba. Imate li vi oči?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Covjek je ko kapiten pokazao maksimalnu zelju, i niko ali niko u ovom klubu ne voli Zelju vise od njega. Taj covjek je tu preko 20 godina.
To da nije potegao kad je najvise trebalo, pa realno mi smo jedna obicna karina bili tokom cijele lige za prvaka, i samo smo pobijedjivali na srecu i individualni kvalitet upravo Zebe i Mire, koji su onog sto mu pjesme pjevate, napravili prvim strijelcem. Sto znaci da je cijela ekipa bila losa i potezanje jednog ili dva igraca nije moglo do vijeka donosit rezultat.
Sam Zeba nam je izmislio par pobijeda, cak i na nacine koji nisu svojstveni njemu. Trcao je vise nego za cijelog zivota, i normalno da je gotov bio u 70 minuti.
Pa bolan pored Blagojevica, bi svaki maratonac umro nakon 20 minuta, a ne Zeba, za kojeg se trci i kojem se otvara prostor. Blagojevic je jedini igrac u historiji koji je natjerao Zebu da trci. I onda se cudimo sto je Zajko lipso. Cuj nije potegao. Lomili ga ko konja, 3 utakmice ga iznosili sa terena, a on je igrao i stisnuo zube.
Eto ja bi bas volio, da Zeba bude klupa, a da igraju ti neki Sinani i kurci i palci, za koje da ih ne pominju po forumu, kladim se 80% ljudi nikad culo nije,pa da vidimo ko je ko.
Zajko je Tito za nasu ligu, samo treba krivca za losu igru traziti na 2-3 druge adrese, a ostavite vi kapitena na miru. On ce svoje odraditi.