Vala ako ništa, to bi bio najblentaviji dvojac u napadu otkako postoji ova ligaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 8:50 pmJa imam osjecaj da Lendric ostaje i da cemo pokusati ove sezone sa 2 spica (Lendric-Gotal).
Doci ce jos 3 igraca to je 100%
Igrao je Todorovic iz Slobode danas lijevog beka(inace desni bek).bianco blu je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 8:45 pmmislio sam da su najgori lijevi bekovi bili u Želji u par zadnjih godina, dok nisam vidio ovog iz mlade repke. Bože sačuvaj.
pravi atomski napad...svaku tekmu bi bila eksplozija na grbaviciSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 8:50 pmJa imam osjecaj da Lendric ostaje i da cemo pokusati ove sezone sa 2 spica (Lendric-Gotal).
Doci ce jos 3 igraca to je 100%
Mene danas najviše obradovalo to što neću morati dadu propalog talenta gledati.Morzhy je napisao/la:Može li Dado na štopera? Bez zezancije pitam fakat
Povreda CivicaPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 8:58 pmIgrao je Todorovic iz Slobode danas lijevog beka(inace desni bek).bianco blu je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 8:45 pmmislio sam da su najgori lijevi bekovi bili u Želji u par zadnjih godina, dok nisam vidio ovog iz mlade repke. Bože sačuvaj.
Realno, i na desnom je kar.ina.
Ne znam zasto nije igrao Civic, ali decko je odlican bek.
Dado bi u Osimovo vrijeme bio ekstra igrac. Ima dobar sut, duel igru, dribling, brzinu. Mislim na Osima starijeg.Morzhy je napisao/la:Može li Dado na štopera? Bez zezancije pitam fakat
Drugo je vezni red gdje se puno očekuje i sve oči uprte u njega, ja govorim za štopera, konstituciju ima svakako
Bi sigurno bolje prošao u manje odgovornom fudbalu. Čovjek 5 godina konstantno igra, a 22 mu tek, mora biti neka pozicija da mu odgovara...valjda
Odgovara mu pozicija na tribinama.Morzhy je napisao/la:Bi sigurno bolje prošao u manje odgovornom fudbalu. Čovjek 5 godina konstantno igra, a 22 mu tek, mora biti neka pozicija da mu odgovara...valjda
samo nek nasa djeca ne igraju,radje gledati nekakve polovnjake
na vrhu tribina,sto dalje od terena
istok nije u visini sjeveraalombardo je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 9:20 pmStadion je funadamentalna stvar i nikad nece uefa dozvoliti nijednom klubu da zaluta u grupe sa divljom ingrastrukturom, zato sluze famozne regionalne grupe i dirigovani zrijeb. Zahovic je to rekao kada smo sa mariborom. Zato treba dati maksimalnu podrsku ljudima da nastave ovaj projekat evropske grbavice.