Celi je receno sa trazi pomocnika,vjerovatno ce biti neko iz srbije kako sam cuo.
Da nije subic onako prepiso nase igrace na Grbavici vjerujem da 90 posto foruma ne bi ni znao ko je subic.
Mislim da nije tako, on je odskakao jos u onoj sezoni kada se prodao u Partizan, mimo onog slaloma.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 11:31 pmCeli je receno sa trazi pomocnika,vjerovatno ce biti neko iz srbije kako sam cuo.
Da nije subic onako prepiso nase igrace na Grbavici vjerujem da 90 posto foruma ne bi ni znao ko je subic.
Haj' što na Grbavici, nego što nas na haman isti način pobaca i u Banja Luci..Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 11:31 pmCeli je receno sa trazi pomocnika,vjerovatno ce biti neko iz srbije kako sam cuo.
Mladenovic,Bevab,Husic,Kramaric,Stojanovic.Sve karina do karine od svih ovih igraca sto smo im davali platu realno mogli smo kupiti Subica tim paramaLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 11:55 pmKoliko smo bekova promjenili i izdavali na njih, kvalitetnog beka smo mogli platiti stoposto i rjesiti tu stranu.
Rizik nismo spremni preuzeti, kao ni za Jasarevica. Nekad moras malo i rizikovat ako ces profitirati, al msm da momak hladno moze odigrat 70% meceva sto se zahtjevalo, pa kakvi su sve igraci igrali ne znam moze li gore.
Al hajd, valjda bude sta od tog iz Srbije.
Sinane presudi srcem majstore, valjao bi nam ko budali samar.
Sjecam se i ja ovoga, pogotovo ovo oko Portugala.exdomorocki je napisao/la:Odradio 2 treninga i drugo pol.protiv Travnika,igrao sa Amirom u vezi,nije zadovoljio.Onda ode u Slobodu i Husref ga nabije nogom,dodje u Radnik,nakon 7 dana ga i Ćelo prekrizi,al ga ostavi jos par dana da mogu igrati 11 vs.11,i pocne se dizati,i ostavi ga Ćelo.
Iz Portugala je dosao,et u par rječi o Dini Besireviću
Sta ce Storme, nece igrati kod nas za duplo manje nego negdje sto moze sad.storm_raider je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:13 amNeka igraju za pare i profesionalan odnos prema dresu neka imaju. Ta prica o ljubavi igraca mi je prevazidjena davno. Svaka cast pojedincima, kao Beslija i jos po neko. Oni neka igraju ono za sto su placeni i neka postuju taj dres, a ima ko ce da voli Zelju. Citava armija!