Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 6:02 pm

sergejevic je napisao/la:
pon jun 12, 2017 5:57 pm
joj chwila pa o tome i se i pise ovdje. Bolje planski dati sansu novom Bajicu nego dovoditi nekoga ko je vec pokazao da nije za ozbijnji fudbal. Necemo valjda opet cekati da sve pare podjelimo Pozderima, Toskasima, Jahicima da bi nesto na silu morali. Planski bi bilo napraviti kostur ekipe, dobrih 5-6 igraca i uz njih gurati nove Bajice kojima ce biti i lakse uz dobre suigrace. Tih 5-6 igraca sigurno nije mnogo skuplje od ovih 15 polovnjaka. Ovako nista nemamo. Nismo nista osvojili, nemamo kostur ekipe za narednu sezonu, nismo istrpili niti jednog igraca(zapravo jesmo Bogicevica, Kerlu, Blagojevica i ostale dobro trpili). Najgora moguca situacija.
razumijem šta pišeš ... i podržavam
ali odakle garancija da imaš novog Bajića
izbacili smo u zadnjih 50 igrača 3-4 da valja, da su napravili kakve takve karijere
ove koje smo i mi otjerali nigdje nisu drugo uspijeli
nije samo stvaranje igrača da ga gurneš da igra
on mora i imati sa kim igrati ali prije svega i željeti dobro prvo sebi pa onda klubu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:03 pm

FKZ1921 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 3:28 pm
Realno je da o igrackim kvalitetima Dade i Dzenisa imamo razlicita misljenja. I nema smisla o tome razglabati...Sta je bit?Oni su paradigma jednog pogresnog pristupa u strucnom segmentu opcenito,a posebno u transfer politici,koji je prisutan u klubu u posljednjih godinu ipo.
Vrlo je moguce da bi danas i Amira pominjali u tom kontekstu da nije otisao u januaru 2016.g jer je vec na pripremama u Medjugorju bilo jasno kakav kurs se zauzima po pitanju igrackog kadra. Neki dolasci su vec bili realizovani,neki najavljivani i njemu je postalo jasno sta je moguci scenarij. I bio je ekplicitan da ide. Po svaku cijenu.
I sreca za klub de se tad realizovao taj transfer uz solidno obestecenje i odlican procenat od naredne prodaje.
Nisi mozda pomislio da je Amir navalio da ide jer su mu tamo negdje umjesto, lupam, 12000KM godisnje ponudili minimalno deset puta vecu cifru.
Nesto mi logicnije.

@sergejevic
Potpuno iste zelje po pitanju mladih igraca imam. Jedino ne bih otjerao Zakarica i Crnova, narocito ovog drugog. On je i u ono malo utakmica bio dobar. Zakaricu pruziti priliku jer znamo da zna. Nekad ne moze sve istog momenta.

Dzeko u prvoj sezoni u Romi bio najgore pojacanje tog prelaznog roka, u drugoj sezoni dosao do titule jednog od, trenutno, najboljih na svijetu.

Svi hocemo nesto preko noci. Titulu smo htjeli preko noci tako sto smo nabrali Bekrice, Jahice, Bogicevice mislivsi da su nam oni garant za titulu. Na kraju su nas i kostali titule, iako nam je malo nedostajalo da je na hajp i uzmemo.

Veca - Sinisa, Kemo, Graovac, Subic - Besirevic, Hajdarevic, Ramovic - Crnov, Zakaric, Gotal

Meni bi ovo vise nego odlicno bilo.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon jun 12, 2017 6:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.

voltron30
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:03 pm

Stevo gospodin čo'jk. Pasuljevac dobrodošao.

godrina
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:04 pm

Jel ovo istina da reprezentacija sljedeće kvalifikacije igra na Grbavici ?? Mogli bi teren dobit :D
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:06 pm

Vala raja ako sad neki od omladinaca ne dobiju sansu, nece nikada..
Bice da opet tribina kroji sastav, ali zadnja parola je dosta rekla. Svima ce se svaki pas brojati, i svima je kofer vec spreman. Ako bude isti princip kao i do sad, nece Slavko ni august docekati ovde.
Ko zna, mozda sljedece ljeto budemo uzeli koju paru, valjda se jedan potrefi kao dobar izbor.
P.S. Sretno Graovče, budi u onoj formi kao sezonu prije odlaska u inostranstvo, i Kemi ce lakse biti da mozda on bude taj sljedeci $$$$
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Bosanski lonac
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:07 pm

godrina je napisao/la:
pon jun 12, 2017 6:04 pm
Jel ovo istina da reprezentacija sljedeće kvalifikacije igra na Grbavici ?? Mogli bi teren dobit :D
Šuška se. Još kad jug i teren legnu.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:10 pm

Pod hitno nam trebaju LB i DMF. Taj Ramovic nije toliko hitan ili bilo ko na poziciji 10 jer tu Crnov moze odigrati sasvim solidno.

Pinkii
Kontakt:

Cenan i Crnov ce se sutra obratiti medijima prije treninga.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:12 pm

Minjore je napisao/la:
Pod hitno nam trebaju LB i DMF. Taj Ramovic nije toliko hitan ili bilo ko na poziciji 10 jer tu Crnov moze odigrati sasvim solidno.
Treba ti i napadac Lendric sto je igro, igro je.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:14 pm

Trebaju i bekovi rezervni, krila rezervna, napadac za prve postave, jos jedan stoper za klupe pored Graovca..
Tu prikljuciti par omladinaca i ostalo popuniti nekako..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
Crnova ostaviti za lijevo krilo jer mu to i jeste primarna pozicija. Ne treba izmisljati.
Hitna nam je pozicija desetke jer je Bekric sada sve sem fudbalera a Zeba bar poluvrijeme prehoda ili sr sakriva.

Neophodni su nam LB, DMF, AMF, ST posto od Lendrica vise nista nema.

Minjore
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:17 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Trebaju i bekovi rezervni, krila rezervna, napadac za prve postave, jos jedan stoper za klupe pored Graovca..
Tu prikljuciti par omladinaca i ostalo popuniti nekako..
ma kakav ba stoper za klupe ? Svi trube oce omladince, ocete kur.ac moj. Dovodili bi nekog da sjedi na klupi kao 3. stoper umjesto da pogledaju u svoju avliju i vide Dzindu kao tu opciju a Bogicevica kao 4.
Bekovi rezervni ? Imas Stanica i Besirevica za klupe. Rezervna krila ti trebaju, ako taj rabbit dodje on je jedna od opcija na krilu, plus Hrvanovic mali i jos jedan koji se mora dovesti..

LARSSON
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:18 pm

Zec

slika

Minjore
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:18 pm

Ajzea je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Crnova ostaviti za lijevo krilo jer mu to i jeste primarna pozicija. Ne treba izmisljati.
Hitna nam je pozicija desetke jer je Bekric sada sve sem fudbalera a Zeba bar poluvrijeme prehoda ili sr sakriva.

Neophodni su nam LB, DMF, AMF, ST posto od Lendrica vise nista nema.
kazem u vidu da je bolje ako iskoci dobro krilo dovesti to kriloo, a ne dovesti mi nekog akrapa da igra umjesto Zebe a propustiti to krilo.. ne davati pare za svasta.

Plavi orkestar
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:19 pm

Ma bit ce ovo sve dobro.Ništa ne moze preko noci.Najvazniji su zdravi temelji a mi ih sad imamo.Svi bi mi sve nešto extra i najbolje i ovako i onako i ovaj dobar onaj nije,daj podmladak,daj kapitalca,daj pošteno,ne moze pošteno mora nepošteno,placaj poreze,ne treba placati poreze,što se antene ne skidaju,hoce li se Istok spojiti sa Sjeverom pa jedni kazu hoce drugi ne,hoce li Istok biti u visini Sjevera,dovedite Jahica pa poslije koga dovede,dovedite Zakarica pa odmah ko ga dovede debeo,daj ovo daj ono,trebalo bi vako,trebalo bi nako i sve to iz sjedeceg i lezeceg polozaja.Nije lahko ljudi moji u ovoj lopovskoj drzavi bilo šta raditi ako nisi u talu sa onim koji su na fukcijama a naši nisu u talu ni sa onim u savezu,ni sa Koldzom ni sa bilo kim drugim.I plus oni kojima nedostaje bankomat Zeljo i eto ti prepreka milion da bilo šta uradiš.I onda ti se na djale još natovare navijaci sa zeljama i zahtjevima,pa onda 20 i dvije tri primadone traze da se one podmire,zaposlenim se mora dati plata,voda platiti...Moramo biti podrška klubu i ljudima u klubu jer su pokazali djelima da vole klub,da nisu tu zbog licne koristi i da Zelji zele sve najbolje.Trener je taj koji odlucuje ko ce igrati a ko ne.On u ekipu stavlja one koji mogu dati veci doprinos ekipi i o tome ne odlucujemo niti cemo ni mi ni uprava.Omladinci kad budu stasali i igrat ce.Do tada trenirati i boriti se za svoje mjesto.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Bosnia

pon jun 12, 2017 6:19 pm

Minjore je napisao/la:
Uzmes Salkin shortlist pa filter by

- tackling 15
- marking 15
- concentration 15
- agility 15

to je za LB

za dmf ides

- marking 15
- tackling 15
- work rate 15
- positioning 15

pa spustaj ako ne nadjes nista

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:20 pm

@Minjore, za štopere si u pravu 100 % :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:22 pm

Zec-23, Graovac-23, Kemo-20, Veca-22, Zakarić-24...to bi već moglo ličiti na nešto :D
Njima dodati iskusne, a djecu ubacivati kad se mogne i to je to
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Morzhy
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:26 pm

Posvađali se Ajzea i Lendrić izgleda...

Ajzea
Kontakt:

pon jun 12, 2017 6:28 pm

Morzhy je napisao/la:
pon jun 12, 2017 6:26 pm
Posvađali se Ajzea i Lendrić izgleda...
Poceo mi vrdati, ne vodi me u Bakus poslije ramazana.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava