posudba?
Pretpostavljam da će zvanična sutra objaviti. Ne bi bio prvi put
Da.
Da posudba
@Leone kad izadje na plavo bijeli , tad je zvanicnoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:35 pmDa.
Mislim da mu ugovor istice sljedece god. pa ga mozda mognemo i kaparisati.
Ako je ovo istina onda vrlo dobar potez, ali Daniele izvoli zeleni teren i pokazi se.
P.S. Da zaganjamo koninog Hadzica, izgleda nesto se nisu dogovorili.![]()
Uz dužno poštovanje do vaše idividIJe vi niste kompletni
O kome se dira u ovom slucaju?Grbavica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:44 pmKad smo vec kod famoznog Cenana (kojeg vjerujem niko odavde pretjerano ne mirise, ali ne vrijedja ga jer je ipak uposlenik kluba) Interesantno mi je kako neko moze doci od Cenanovog najveceg rektalnog istrazivaca i dupeuvlakaca, do zestokog "kriticara" i pljuvaca. Veoma interesantna situacija.
Graovac (pod uslovom da je fakat dosao) je fina opcija na stoperu, pogotovo pored Keme, jer je brzi i malo nizi od Osmankovica.
Dobro jestorm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:47 pmIspravka. Nije upitan ostanak Kemala Osmankovica.
Ako je istina za Graovca, odlicno pojacanje.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:43 pmI Zec i Graovac bi u ponedjeljak trebali biti na prozivci.![]()
Model1964 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:49 pmDobro jestorm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:47 pmIspravka. Nije upitan ostanak Kemala Osmankovica.
vec sam se šprenio na![]()
Hrakno sam na ekran