salle86 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 12:10 am
Haklapuc je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:16 pm
salle86 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 11:01 pm
Jel i ovo konstruktivno ili PLJUVANJE?
Prizivamo stanića a odmah kod prvog igrača mu dajemo etiketu "uvaljivač polovnjaka"
Dovedi nam ti ljudino igračine kad si toliko pametan
Fuj
U vezi Zeca, bilo bi za promjenu fino dovesti mlađeg igrača koji ima kakvo takvo ime, a ne starohana ili prekodrinskog polovnjaka
Samo kažem da kad nas već moraju g.uziti menadžeri, nekako je ljepše da nas g.uzi svjetsko ime.
A te fazone, vrijeđanje i priču haj ti kad si pametan ostavi za nekog drugog, mene ne dotiču takvi komentari. Ja kad je nešto dobro prvi pohvalim, kad mi se nešto ne sviđa reagujem na to.
Neki dan sam listao svoje postove i ne vidim da sam negdje puno griješio. Čak mislim da si me ti napadao kad sam bio nezadovoljan i ljut kao ris poslije Mladosti.
To i jeste problem, što te ne dotiče.
Eto ti stručnjak znaš odmah da će te svjetsko ime guzi.ti
U startu odma negativa, u startu čovjeka koji je milion puta pokazao da voli Želju ti između redova etiketiraš kao prevaranta koji nas želi zavaliti zarad svojih interesa. I svi budale samo ti pametan.
Idi beri baje "spešl van" nisam te odma prepoznao
Ja ne znam gdje sam ja tebe nazivao "stručnjakom", spešl vanom itd. Ako ne znaš normalno komunicirati, bolje nemoj nikako.
Ne etiketiram ja Stanića kao prevaranta, nego na osnovu svega dosad imam pravo da budem skeptičan prema našoj procjeni pojačanja. Ako u tebi nema sumnje kako će igrati za Želju igrač koji nije dominirao ni u federalnoj ligi, onda ne trebamo ni razgovarati. Sve ok, ništa ja protiv momka nemam, ali ako smo ga doveli čisto da popunjava broj igrača i da nas ima dovoljno za ševe na treningu, onda ga definitivno nismo trebali ni dovoditi.
A tipovi igrača, odnosno ljudi kao što je Zec, kojima debelo manjka profesionalizma, nikad ne mogu željeti da gledam na terenu u plavom dresu. Cilj je valjda stvoriti profesionalan kolektiv, drugačije nam nema napretka.
P.S. Zajebale su nas dosad i veće legende kluba od Maria Stanića. Neke namjerno, neke nenamjerno, ali to su činjenice. Ja nisam od onih koji će samo mahati glavom i aminovati iz razloga što nam igrače dovodi veliki Mario Stanić. Željo je na prvom mjestu, pa tek onda bilo koji pojedinac. I što je najbitnije razmišljam svojom glavom, imam svoje mišljenje i vrlo često budem upravu, moje mišljenje ne može promijeniti mišljenje većine, niti mišljenje većine može promijeniti moje. Nisam od onih koji će afirmativno mahati glavom na svaki potez ljudi u klubu. Iznosim svoj stav, ako ti se ne sviđa možeš kulturno replicirati, a ne nazivati me stručnjakom, murinjom i kako sve ne. Uostalom, vrijeme će pokazati ko je bio upravu.