Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 08, 2017 11:07 am

Ovaj Panjeta preslikani Kerla, fizicki jako snazan, sve ostalo velika 0. Sa momkom se treba dosta raditi, steta bi bilo da ostane ovakav..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:10 am

Ima u ovom njegovom spisku dosta igraca koji su postali dobri igraci, ali ima ih i vise sto nisu postali. Sto govori da u nasoj sredini dosta talenata propadne iz kojekakvih glupih razloga, a koji su vecinom vezani za mentalitet i psihu.
Arezina, Turkovic, Husic, Travancic u poseban folder kad je onakav ludjak...

Za Ramovica svaka cast jer ga je vise puta napisao. :pljesak: :pljesak:
Ne znam je li SD vec kontaktirao momka i ako nije, zasto ceka?!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:11 am

inače SD čita forum i sluša želje forumaša
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:13 am

Ajzea je napisao/la:
čet jun 08, 2017 10:58 am
Vidi mu Husica, ovo ga nece oprat hahahahahahahahahahahaha

Na stranu zayebancija, Senad Husic ima igracke kvalitete. Ali isto tako ima i kockarske dugove....

Post je iz 2013. godine..
Ja bih ga, zivota mi, zaposlio kao skauta.
hahahahahahahaahhahahhahah mogao si izbrisati ovog Husića :) nebi niko skontao :)

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:18 am

AsharaK je napisao/la:
čet jun 08, 2017 11:11 am
inače SD čita forum i sluša želje forumaša
Cuj ne cita. Hvala na objasnjenju mnogo, nisam znao. :palacgore:

teatrale36
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:18 am

hardwell je napisao/la:
čet jun 08, 2017 10:52 am
Učimo djecu da igraju fudbal do seniora, a onda ih u seniorima dočekaju naši trenerski velemajstori sa antifudbalom i upropaste igrače
Jeste, stručnjaci veliki sa defanzivom na svakom koraku ko da vode Radnik i Dečić!

ponosannavas
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:21 am

Leon_Professional je napisao/la:
Ima u ovom njegovom spisku dosta igraca koji su postali dobri igraci, ali ima ih i vise sto nisu postali. Sto govori da u nasoj sredini dosta talenata propadne iz kojekakvih glupih razloga, a koji su vecinom vezani za mentalitet i psihu.posting.php?mode=quote&f=51&p=213852#

Ali vidiš da sam se fino ogradio da nisu svi ekstra talenti već da imaju nešto a onda dole naveo njih šest plus Ramovića koij bi mi bili prioritet u tom momentu. Vjerovatno su nam falili igrači na tim pozicijama. Moraš sve pročitati, a ne guraš mi ove to sam fulio :rofl:
Joj @ajzea nek si ovo postavio. Simpatično je vidjeti šta se pisalo prije četiri godine. Nisam prije nešto tražio po tako starim postovima.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:31 am

ponosannavas je napisao/la:
čet jun 08, 2017 11:21 am
Leon_Professional je napisao/la:
Ima u ovom njegovom spisku dosta igraca koji su postali dobri igraci, ali ima ih i vise sto nisu postali. Sto govori da u nasoj sredini dosta talenata propadne iz kojekakvih glupih razloga, a koji su vecinom vezani za mentalitet i psihu.posting.php?mode=quote&f=51&p=213852#

Ali vidiš da sam se fino ogradio da nisu svi ekstra talenti već da imaju nešto a onda dole naveo njih šest plus Ramovića koij bi mi bili prioritet u tom momentu. Vjerovatno su nam falili igrači na tim pozicijama. Moraš sve pročitati, a ne guraš mi ove to sam fulio :rofl:
Joj @ajzea nek si ovo postavio. Simpatično je vidjeti šta se pisalo prije četiri godine. Nisam prije nešto tražio po tako starim postovima.
Ma nije to poenta, izdvojio sam ove ludjake koji nisu dobri u glavu. Pa rekao sam da si Ramovica vise puta pohvalio, zato svaka cast. :palacgore:
Htio sam reci da je rizik veliki al nek na 2-3 mlada ti pogodis 1 onda si na konju a po ovom tvom spisku to tako i dodje otprilike.
Nisam bas upucen sada koji od ovih igraca su se tada mogli dovesti djaba?!

Ali stvarno od svih ovih igraca ovi sto su ludjaci su na pocetku mozda bili i veci talenti i bolji igraci od ovih ostalih.
Travancic je bio najjaci igrac ubjedljivo. On je budalama pravio protivnicke igrace.

Brkoo
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:39 am

Jaozinho22 je napisao/la:
čet jun 08, 2017 2:12 am
Brkoo je napisao/la:
čet jun 08, 2017 1:55 am
Navalili na Vukotica kao da je najbolji stoper na svijetu. Srdjan Babic deset puta bolji igrac od njega, momak se nije snasao u Spaniji, bolje njemu dati 100-150hiljada eura godisnju platu jer ces ga kasnije dobro unovciti nego davati Krupi toliko za Vukotica..
Uu al si ovog izvukao Brkati majstore, svaka čast. Na njega sam potpuno zaboravio...
Mada je po meni jos uvijek nerealan.
Mene njegov put malo podsjeca na Miru u smislu da je dominirao u Srbiji i onda napravio veliku gresku sa transferom u Spaniju. Tamo se nije puno naigrao. Nerealno je ocekivati da dodje kod nas i ne znam koliku bi platu trazio ali bi vrijedilo bar pokusati da se dovede, isplatio bi se za godinu dana..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LeBlue
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:48 am

Valjda bi Petrovic trebao biti u stanju naci kvalitetnog stopera u Srbiji. Tamo je dosta veca ponuda sa takvom vrstom igraca. Cak i ispodprosjecni klubovi mogu imati dobre stopere kao Vukotic npr. Ovaj Sinan Ramovic djeluje bas kao ono sto nam treba. Ovo nam treba cak i od vremena sa Mulalicem. Prije bih Ramovica, nego placati Ordagica, i da imamo novac za njega. Ista logika kao i sa Vukoticem.

Kapiten
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:50 am

150 000 € godisnja plata, jesi ozbiljan ?
Pa mi s tim parama mozemo haman prvih 11 placati godinu dana ..
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Grb1
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:52 am

Eno adilovic kupuje dionice bosmala...mozda usput i dodje potpisati 😂😂😂

ChWilla
Kontakt:

čet jun 08, 2017 11:55 am

i azmir je bio :D
gradi željo boli te *****

Grb1
Kontakt:

čet jun 08, 2017 12:05 pm

ChWilla je napisao/la:
čet jun 08, 2017 11:55 am
i azmir je bio :D

Koji si to stan zapiko 😂

ChWilla
Kontakt:

čet jun 08, 2017 12:06 pm

vidio ga na hodniku jutros, a evo ga i na slikama. ne prodaje se to pojedinačno svakako.

Haklapuc
Kontakt:

čet jun 08, 2017 12:13 pm

salle86 je napisao/la:
čet jun 08, 2017 12:10 am
Haklapuc je napisao/la:
sri jun 07, 2017 11:16 pm
salle86 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 11:01 pm

Jel i ovo konstruktivno ili PLJUVANJE?
Prizivamo stanića a odmah kod prvog igrača mu dajemo etiketu "uvaljivač polovnjaka"
Dovedi nam ti ljudino igračine kad si toliko pametan
Fuj

U vezi Zeca, bilo bi za promjenu fino dovesti mlađeg igrača koji ima kakvo takvo ime, a ne starohana ili prekodrinskog polovnjaka
Samo kažem da kad nas već moraju g.uziti menadžeri, nekako je ljepše da nas g.uzi svjetsko ime.
A te fazone, vrijeđanje i priču haj ti kad si pametan ostavi za nekog drugog, mene ne dotiču takvi komentari. Ja kad je nešto dobro prvi pohvalim, kad mi se nešto ne sviđa reagujem na to.
Neki dan sam listao svoje postove i ne vidim da sam negdje puno griješio. Čak mislim da si me ti napadao kad sam bio nezadovoljan i ljut kao ris poslije Mladosti.
To i jeste problem, što te ne dotiče.
Eto ti stručnjak znaš odmah da će te svjetsko ime guzi.ti
U startu odma negativa, u startu čovjeka koji je milion puta pokazao da voli Želju ti između redova etiketiraš kao prevaranta koji nas želi zavaliti zarad svojih interesa. I svi budale samo ti pametan.
Idi beri baje "spešl van" nisam te odma prepoznao
Ja ne znam gdje sam ja tebe nazivao "stručnjakom", spešl vanom itd. Ako ne znaš normalno komunicirati, bolje nemoj nikako.
Ne etiketiram ja Stanića kao prevaranta, nego na osnovu svega dosad imam pravo da budem skeptičan prema našoj procjeni pojačanja. Ako u tebi nema sumnje kako će igrati za Želju igrač koji nije dominirao ni u federalnoj ligi, onda ne trebamo ni razgovarati. Sve ok, ništa ja protiv momka nemam, ali ako smo ga doveli čisto da popunjava broj igrača i da nas ima dovoljno za ševe na treningu, onda ga definitivno nismo trebali ni dovoditi.
A tipovi igrača, odnosno ljudi kao što je Zec, kojima debelo manjka profesionalizma, nikad ne mogu željeti da gledam na terenu u plavom dresu. Cilj je valjda stvoriti profesionalan kolektiv, drugačije nam nema napretka.
P.S. Zajebale su nas dosad i veće legende kluba od Maria Stanića. Neke namjerno, neke nenamjerno, ali to su činjenice. Ja nisam od onih koji će samo mahati glavom i aminovati iz razloga što nam igrače dovodi veliki Mario Stanić. Željo je na prvom mjestu, pa tek onda bilo koji pojedinac. I što je najbitnije razmišljam svojom glavom, imam svoje mišljenje i vrlo često budem upravu, moje mišljenje ne može promijeniti mišljenje većine, niti mišljenje većine može promijeniti moje. Nisam od onih koji će afirmativno mahati glavom na svaki potez ljudi u klubu. Iznosim svoj stav, ako ti se ne sviđa možeš kulturno replicirati, a ne nazivati me stručnjakom, murinjom i kako sve ne. Uostalom, vrijeme će pokazati ko je bio upravu.

LeBlue
Kontakt:

čet jun 08, 2017 12:20 pm

Onde gdje mi trebamo nesto uloziti jeste da nadjemo bas pravog igraca na DM poziciji i klasu napadaca za nase uslove. Ubise nas protivnici po sredini, i to se mora rijesiti. Odlaskom Lendrica nam treba jedan pravi napadac koji garantuje golove.

heisenberg
Kontakt:

čet jun 08, 2017 12:24 pm

4 dana do pocetka priprema..
Idemo danas rijesiti jednog od navedenih:
Jasarevic, Bogdanovic, Subic, Ordagic, Besirevic, Petrak, Peco, Veselinovic, Redzic, Ramovic, Koljic, Zec, Obradovic

Cenane, znam da citas, baci se na posao

+ Vedranu obavezno ili produziti ugovor ili ga odmah prodati dok se mogu uzeti pare jer mu ugovor istice sljedece ljeto
+ Produziti sa Sinisom i Stanicem

ChWilla
Kontakt:

čet jun 08, 2017 12:38 pm

evo pročitao je i sad će :kafa:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jun 08, 2017 12:41 pm

Veca ostaje i ovu sezonu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava