Nije normalno ici ovoliko iz krajnosti u krajnost. S druge strane volio bih vidjeti tog lika koji bi u zimskom prelaznom roku, kada nema puno izbora kada su igracu u pitanju, odbio Kerlu, Zakarica, Crnova, Zebu, pa ako cemo iskreno i Stojanovica jer nismo imali ni jednog lijevog beka..ChWilla je napisao/la:kad sam ja rekao, ako ne uzmemo titulu pitaće se je li i čistačica za želje. što naravno nije realno. eto da je vedran odbranio penal, ili ivan pogodio za 1-1 u 94. minuti ništa što se tiče transfera, postavke i svega ostalog ne bi bilo drukčije...ali priča bi, i to radikalno.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 8:50 pmNe znam ko je dovodio igrace poput Pozdera, Djermanovica, Husica, Bevaba i ostalih koji su dovodjeni prije nego sto je Cenan postao skaut?? Zimus je 90% navijaca svrsavalo na dovodjenje Zakarica, Kerle i Crnova.. Ja igrom slucaja nisam jer idem nekom svojom logikom da igrac koji dugo nije bio u pravoj takmicarskoj formi tesko da moze biti pojacanje.. Ovdje se u vecini slucajeva opravdavalo dovodjenje svih njih, cak i Stojanovica za kojeg se govorilo da iskustvom moze pomoci.. Nista od ove trenutne price nebi bilo da smo uzeli taj bod koji nam je falio.. Pucali bi sad od euforije, Slavku dizali u nebesa kao i sve ostale.. Zbog tog boda sve otislo u kontru.. Malo je to pretjerano..