Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 12:04 am

Koga god smo pljuvali taj nam je bio pojacanje,koga smo dizali sad pljujemo tako da molim vas strucnjaci forumasi nastavite.
Ko god da dodje pa makar bio najveci panj mi na to ne mozemo uticati ja samo zelim da taj daje sto posto od sebe,nijedan igrac iz pl ne moze biti prevaga,samo dobar sistem trka i dobra sloga zajednistvo ekipe donosi rezultate.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:07 am

Jaozinho22 je napisao/la:
sri maj 31, 2017 12:01 am
storm_raider je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:48 pm
uto maj 30, 2017 11:45 pm

Ne vrijeđaj Čenana, ovdje ga predstavljaju kao Boga a uradio je posao koji je mogao uradit prosječni forumaš. Samo forumaš ima prednost nad Čenanom, zna engleski i pratio je fudbal zadnjih 5-10 godina za razliku od njega.
Ko ga predstavlja tako? Najmanje je Cenan bitan u ovoj svoj prici.

Uostalom ako "forumas ima prednost", sto se ne prijavis da budes SD? :)
Pa s obzirom kakvi su bili uvjeti da budeš skaut ili SD, čistog obraza si mogao prijavit ovog momka što pogađa mlade igrače.
Vi ga predstavljate tako ! Frajer veze o fudbalu nema, držao lokalnu kafanu i ajd ti roki kod nas da budeš skaut a na kraju i sportski direktor ! Yebo to što jedva i Bosanski znaš i što nisi bio u fudbalu 10 godina. Yebo i to što dolaziš u najveći klub u državi. Ponavljamo iste greške kao kosooki, Sjebali smo 50 igrača miminum kao i oni, našli neku varalicu za SD-a, kao i oni Ibraka, samo što je Ibrak bio sposoban da izmajmuniše par jakih igrača, šta da očekujemo poslije ovog !? Povratak Ode i nekog zalutalog Estonca ? Ma hajte molim vas.
Šta trebamo biti zadovoljni i klimat glavom na igrače poput Sesara i Krstanovića ?
Igrač od 34 godine da ti bude zamjena za najboljeg strijelca ! Pa bolje dovedi Adilovića,mlađi i jeftiniji. Mislite da Krstanović igra za kikiriki u Širokom !? I eto smanjit ce primanja jer mu je od malena želja bila da igra u Želji, dosta šuplje ! Nek preuzmu stvar u svoje ruke, ubace Šabana,Hajdara,još 2-3 igrača iz juniora dovedu 2 TOP ! 3 provjerena i 2 mlada igrača, i nek rastjeraju ovaj kukolj inače neka se nose u 3 piyde materine ! Nek vode najveći klub kako mu dolikuje ili nek odstupe ! Da nam je upola sportski segment kao što su ovi ljudi u upravi, valjalo bi !
Sve je to prica. Ja nisam vidio da ga iko tako predstavlja, prvi ja, tako da te molim da ne pises te insinuacije. Ne znam uopste kakve veze Cenan ima sa svim tim. Kazem ti, odes u klub, nece te niko odbiti i pokazes reference koje su bolje od njegovih, a po tvojoj prici - skoro svacije su bolje. Slavko je taj koji kroji listu igraca koje on zeli da dovede. Par usklicnika ne znaci nista. Ako Cenan dovodi nekoga na svoju ruku, neka odmah ide, ali bio bi presedan u svijetu fudbala da je to istina. Slavko ce valjda odgovarati za igrace prvi,a on je dobio podrsku.

Ako mene pitas, Sesar bi bio veliki potez nazad. Za Krstanovica i nemam neko misljenje. Jedino da bude zamjena, ako Nikolic ide.

Pitari ovoliko ne kukaju a zavrsili su ispod nas.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:08 am

50 stranica pljuvanja i kukanja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:09 am

Okolele je napisao/la:
sri maj 31, 2017 12:08 am
50 stranica pljuvanja i kukanja..
Fakat nejasno skroz.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 12:11 am

Dr. Kostic je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:58 pm
Dr. Kostic je napisao/la:Ma kakav crni Cenan vise se bavi otvaranjem neke nove kafane neki turski brend. Bolje da su postavili na njegovo mjesto Zubanovica covjek koji je u fudbalu citav zivot
Ne može Zubanovic

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ma kako god uci cemo jaci u novu sezonu to je jedino sigurno
Ne znam kakvi ćemo uci ali Zubanovic bi morao zalediti svoju agenciju i ne bi mogao biti menadzer ako bi bio sportski direktor.
S druge strane Cenan je pregovarac Niko njemu nije pustio da bira i dovodi igrače on odgovara uslove.
I nama je bitno imati tu nekog poštenog i od povjerenja da nam se bi desio Ibrakovic a kako to ide još ima njegovih igrača a kad je on otišao.
Uspješno pušimo priču o Sesaru i Krstanovicu a meni rekoše da sa njima niko nije pričao od prošlog prelaznog roka, mada meni ovaj Krstanovic ne bi bio mrzak za igrača sa klupe.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:13 am

Charlie Sheen je napisao/la:
Koga god smo pljuvali taj nam je bio pojacanje,koga smo dizali sad pljujemo tako da molim vas strucnjaci forumasi nastavite.
Ko god da dodje pa makar bio najveci panj mi na to ne mozemo uticati ja samo zelim da taj daje sto posto od sebe,nijedan igrac iz pl ne moze biti prevaga,samo dobar sistem trka i dobra sloga zajednistvo ekipe donosi rezultate.
Bgm raja je odmah Stojanovica i Lazica okarakterisala kao promasaje sto i ispade tako.
Eto oni mi onako na prvu naupadose.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:15 am

Od Stojanovica niko nije nista ni ocekivao specijalno, trebao nam je lijevi bek do ljeta da zakrpimo, donekle smo to dobili. Ne bih toliku frku oko njega konkretno pravio.
A raja bi mogla malo da prikoci sa negativom, ne znam sta vam je ljudi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Jaozinho22

sri maj 31, 2017 12:16 am

Ne mora Zuban biti sportski direktor, nek on i Mario Stanić budu posrednici za neke igrače poput Muse i Križmana.
U ligi jednostavno nema kvalitetnog špica, treba izmislit nekog. Što se tiče krila, trebalo bi vidjet s Rijekom u vezi onog Ayayia,dobar,brz,prodoran igrač a ne bi puno koštao a bio bi prevaga.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:17 am

Lijepo vrijeme najavljuju sutra. Prošetajte, ispušite se, mozak razbistrite :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 12:18 am

Jaozinho22 je napisao/la:Ne mora Zuban biti sportski direktor, nek on i Mario Stanić budu posrednici za neke igrače poput Muse i Križmana.
U ligi jednostavno nema kvalitetnog špica, treba izmislit nekog. Što se tiče krila, trebalo bi vidjet s Rijekom u vezi onog Ayayia,dobar,brz,prodoran igrač a ne bi puno koštao a bio bi prevaga.
Pa eto bili su u oba slučaja a nismo imali pretjeranog hajra od toga.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:19 am

Leon_Professional je napisao/la:
sri maj 31, 2017 12:13 am
Charlie Sheen je napisao/la:
Bgm raja je odmah Stojanovica i Lazica okarakterisala kao promasaje sto i ispade tako.
Eto oni mi onako na prvu naupadose.
Pa ne bas svi

Jaozinho22

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 12:24 am

pile87 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ne mora Zuban biti sportski direktor, nek on i Mario Stanić budu posrednici za neke igrače poput Muse i Križmana.

Pa nismo imali neke ni štete, realno Musa nije ni dobio šansu a Križman završio kao drugi strijelac kluba. U glavnom je bilo više koristi.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:27 am

Nemojte pusiti pricu raznoraznih portala. Samo to mogu reci. Pogotovo sto smo se opekli toliko puta.

Ja cu sacekati da vidim koga cemo dovesti pa cu onda suditi o Slavkinoj famoznoj listi tek. Mada i tu zavisi koliko ce mu ispuniti zelje, ali mislim da ce se ici bas do krajnjih granica..

Jaozinho22

sri maj 31, 2017 12:29 am

Nemojte pusiti pricu raznoraznih portala. Samo to mogu reci. Pogotovo sto smo se opekli toliko puta.

Ja cu sacekati da vidim koga cemo dovesti pa cu onda suditi o Slavkinoj famoznoj listi tek. Mada i tu zavisi koliko ce mu ispuniti zelje, ali mislim da ce se ici bas do krajnjih granica..
Spominjao si Sefera neku noć,šta konkretno ako ti nije frka napisati.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

vobznaazna
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:30 am

Ovi sto seru po Krstanovicu nek' se sjete Alena Mesanovica nije to tako davno bilo... I to ga A.O doveo niko nije srao pi toj odluci Amara... Problem ovih forumasa je sto previde igraju FM.... Gdje je sve lako i jednostavno i sude po igricama umisljaju da su Menadjer stratezi kojekakvi treneri da znaju sve o igracima itd...

Amidza
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:30 am

A postoje li ikakve indikacije koje su to njegove zelje? Ne mislim konkretno na imena, nego profil, renome, godine itd. igraca.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

pile87
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:31 am

pile87 je napisao/la:

Pa nismo imali neke ni štete, realno Musa nije ni dobio šansu a Križman završio kao drugi strijelac kluba. U glavnom je bilo više koristi.
Po meni je Musa uzeo bezveze minutazu nekom našem djetetu. Sad bi imali desnog beka.
A ovaj drugi nije htio trenirati igra na svježinu tri tekme i nidje ga vise na stranu da zna lopte.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:33 am

sri maj 31, 2017 12:29 am

Spominjao si Sefera neku noć,šta konkretno ako ti nije frka napisati.
Koliko znam otisao je do ljeta, do 30 juna u Kinu. Obecao je vratiti se u Zelju, ako mu ne ponude.

Ne znam @Amidza, to samo Slavko zna vjeruj mi i oni koji odobravaju transfere.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 31, 2017 12:35 am

Miri ugovor istice 30. juna? To znaci da bi on mogao odigrati prvu utakmicu Europe?

Jaozinho22

sri maj 31, 2017 12:36 am

pile87 je napisao/la:
sri maj 31, 2017 12:31 am
pile87 je napisao/la:

Po meni je Musa uzeo bezveze minutazu nekom našem djetetu. Sad bi imali desnog beka.
A ovaj drugi nije htio trenirati igra na svježinu tri tekme i nidje ga vise na stranu da zna lopte.

Šuplja pile, druže moj. Djeca nisu bila ni na vidiku, da nije došao Musa krpili bi se s nekim polovnjakom kao što je bio Stojanović lijevo.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava