Pricam bas sa delinjom I govorim mu da ocekujem da nas "pate" do 80 minute I onda sami sebi zakucaju u gol,I onda vlado daje izjavu mi smo se borili ali zeljo je sam prokockao svoju sansu za titulu (jer mora nas bar jednom spomenuti)
Ja sam nesto ubijedjen da nas najgori moguci scenario ceka.. Krenuli smo s hororom, vakat je i da ga zavrsimo..Ivicahuljev je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:05 pmPricam bas sa delinjom I govorim mu da ocekujem da nas "pate" do 80 minute I onda sami sebi zakucaju u gol,I onda vlado daje izjavu mi smo se borili ali zeljo je sam prokockao svoju sansu za titulu (jer mora nas bar jednom spomenuti)
Hickoka zaje.baoPlava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:13 pm1:0 na Grbavici 94+, 2:1 u Mostaru za Zrinjski 96+. Penal za Slobodu, svi telefone u ruke, ne pratimo nase, zabija Sloboda, glava prema terenu Radnik slavi gol, prije toga bio ofsajd 4 metra
Ma svi smo, samo se zayebavamoIvicahuljev je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:13 pmJa sam ubjedjen da je sve gotovo vec,vise bi vjere imao u pitare pa I u olimpic nego u tuzlake
Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:13 pm1:0 na Grbavici 94+, 2:1 u Mostaru za Zrinjski 96+. Penal za Slobodu, svi telefone u ruke, ne pratimo nase, zabija Sloboda, glava prema terenu Radnik slavi gol, prije toga bio ofsajd 4 metra
Nastavlja se haos. Sloboda daje novi pogodak u 97. minuti, na Grbavici delirijum.... Ori se sampionska pjesma... U tome spiker javlja da je Sarajevo u poslijednjoj sekundi meca zabilo za pobjedu.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:13 pm1:0 na Grbavici 94+, 2:1 u Mostaru za Zrinjski 96+. Penal za Slobodu, svi telefone u ruke, ne pratimo nase, zabija Sloboda, glava prema terenu Radnik slavi gol, prije toga bio ofsajd 4 metra
Odavno sam na rubu ovog cina.Hurmasica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:20 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:13 pm1:0 na Grbavici 94+, 2:1 u Mostaru za Zrinjski 96+. Penal za Slobodu, svi telefone u ruke, ne pratimo nase, zabija Sloboda, glava prema terenu Radnik slavi gol, prije toga bio ofsajd 4 metraSpoiler:
Ajzea je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:21 pmNastavlja se haos. Sloboda daje novi pogodak u 97. minuti, na Grbavici delirijum.... Ori se sampionska pjesma... U tome spiker javlja da je Sarajevo u poslijednjoj sekundi meca zabilo za pobjedu.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:13 pm1:0 na Grbavici 94+, 2:1 u Mostaru za Zrinjski 96+. Penal za Slobodu, svi telefone u ruke, ne pratimo nase, zabija Sloboda, glava prema terenu Radnik slavi gol, prije toga bio ofsajd 4 metra
A onda se na Grbavici ukaze Kerla, i oklizne se pri trkuAjzea je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:21 pmNastavlja se haos. Sloboda daje novi pogodak u 97. minuti, na Grbavici delirijum.... Ori se sampionska pjesma... U tome spiker javlja da je Sarajevo u poslijednjoj sekundi meca zabilo za pobjedu.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 11:13 pm1:0 na Grbavici 94+, 2:1 u Mostaru za Zrinjski 96+. Penal za Slobodu, svi telefone u ruke, ne pratimo nase, zabija Sloboda, glava prema terenu Radnik slavi gol, prije toga bio ofsajd 4 metra