kremenko je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 10:41 pmNe znam koliko je vas primjetilo (vidim niko ne govori ili komentarise),ali na prilogu AJB gosp. Hadziosmanovic rece da bi sa Jugom stadion trebao imati 20 000 mjesta.
Koliki oni Kop planiraju praviti? Sa 10k mjesta?
Ili ja nisam dobro razumio ili se Hadziosmanovic nije dobro izrazio.
Brate sad imamo 13.5k.
Thx @Storm!storm_raider je napisao/la:Pozdrav @AdoTM, i dobrodosao na forum!
Ti vjerovatno znas ko je Suhra, a Suhra je bila gospodja za ove11plavih'92 je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 10:45 pmNemoj tako Pilepile87 je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 5:45 pmhttp://sport.sport.ba/bh_fudbal/propast ... ica/204260
Cisto da se podsjetimo, i ne zaboravimo ko nas je sve probao slomiti, posijati nemir i napakostiti. I sve to na osnovu proricanja buducnosti, bez i jednog argumenta. A danas kad se okrenemo i pogledamo iza sebe vidimo da je Kina pedesetih godina izluzija placenika i njihov nikada dosanjani san i rado bih izdvojio par pasusa:
I baš kao Kina pedesetih godina, Željezničar je pod “totalitarnim" vodstvom jednog čovjeka koji je u svojoj glavi bio stručnjak za sve krenuo u Veliki korak naprijed koji bi se ove sezone mogao okončati katastrofom ukoliko se nešto pod hitno ne promijeni.
Misimović je kao i Mao Tse Tung, na vrijeme shvatio važnost pozitivnog imidža, pa svakom njegovom potezu predhodi intenzivna kampanja na forumima i socijalnim mrežama gdje dojučerašnji poltroni i volonteri, a danas nižerangirani uposlenici u administraciji kluba, "menadžeri za rudarstvo i gubljenje vremena", imaju zadatak da unaprijed stvore pozitivno mišljenje o svakom njegovom budućem potezu.
Istina, veliki posao urađen je na animaciji navijača, obnavljanju tribina stadiona Grbavica, međutim isprazan PR i priče o evropskoj Grbavici teško da će puniti tribine do kraja godine ukoliko Plavi nastave sa lošim igrama.
i tako poltroni i priuceni sportski novinari pojedose sva govna koja su posrali pa prijatno.
A sta da je Nole Djokovic objavio tekstove koji su vec bili nastancani uoci prosle tekme sa Zrinjskim. Nije ih objavio, priznaj
A to sto Nole Djokovic svako malo objavi tekst o ulaganjima kineskog milijardera koja su nekad respektabilan klub svukla u ravan Krupe i Brotnja, ni to ne pominjes
I sto Nole adekvatno prati novosti sa Grbavice, nista ne kazes o tome
Ali Nole nije uskogrudan, oprostice ti
Ako se ne varam Siljak je uprkos molbi Misimovica da se to tad ne objavljuje u javnosti ipak rekao da je gospodin Misimovic zasluzan za to. Covjek je toliko dobrih stvari uradio za klub zajedno sa citavom upravom, hvala im svima do neba. Sto se kaze, srce mi je ko Trebevic. Ovakav Zeljo, klub na zdravim i jakim temeljima moze samo napredovati u svakom segmentu i pred klubom je sjajna buducnost..storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 10:12 pmNekako se izgubilo da je Misimovic jos 2015 godine od svojih para, kao poklon klubu sravnio ono brdo kod pomocnog i obnovio sve. Oko 20 000 km tada je kostalo.
A eto, kazu propade dinastija.![]()
Ja ne bih, ali nikako. Ne bi ni Amar, on je pragmatik, a čini mi se da je i Slavko sličan.
fanshop je jedina zamjerska i generalno taj webshop zajedno sa njim. Mora i bice mnogo bolje, vec od maja.
Kao da sam još uvijek na utakmici. Čekam da mi se srede misli. Trese me i dalje. Čim se dozovem, napisacu. Totalno mi sve još uvijek traje. Divan osjećaj. Ne dam da me pusti.storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 10:22 pmImam osjecaj da boccaccio vec 2 dana pise nekakav tekst i da ce ga veceras objaviti.