Mislim da su sve priznali ovaj putLARS1921 je napisao/la:Usput, jovane priznaj Musi asistenciju
Miro ima 9 asistencija u ligi i 7 u kupu, to sto onaj bilde zukanovic nije priznao nije nas problem
vs metalleghe - zeba gol miro asistencija
Mislio sam sad za slobodu. za ovo ostalo treba pokušati kontaktirati administratore da se smijeni ovaj tm uhljebašLARS1921 je napisao/la:vs metalleghe - zeba gol miro asistencija
vs radnik - bekric gol miro asistencija
i zakaricu protiv krupe nisu priznali
kako mislis manje se istrošili psihički?exbabilon je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 12:26 amMa treba ostati hladan i pribran. Utakmica poput te 0:4 se otvori jednom u par godina protiv takvog protivnika. U Mostaru protiv Zrinjskog niko nije favorit, pa tako ni mi. Imamo taj dobar niz, u boljem smo zamahu, ali daleko od toga da smo neki favoriti. Oni su imali puno laksu utakmicu jucer, manje se istrosili fizicki, a sto je jos vaznije psihicki. Poslije sinocnjih scena covjek misli da nema dalje i tesko je motivirati ekipu da 3 dana kasnije opet budu na svom vrhuncu, mene samo toga malo strah. Neke premije mozda ne bi bile lose.
Kako god, idemo se potuci s njima, pa sta bude. Tri boda bi bila jack pot, bukvalno bi nas izbacila u prvi plan i od srijede bi bili prvi favoriti za titulu i sve bi imali u svojim rukama. Ipak, gledajuci dugorocno, taj Zrinjski mora doci u grotlo Grbavice, tako da ni X nije los, cak stavise. Pitari su veceras igrom pozitivno iznenadili, tako da ne bi bilo lose da ih Tuzlaci opet uzmu, neka pitara na pristojnom zaostatku.