.....ti sve, vec sam se zabrino
Ama nisam siguran da je uplata I prosla posto kada pratis one njihove uplate odvede te na nesto kao rainfaisen uplatu... Onda ispunis sve sto pitaju, kliknes za uplatu I kaze error.. Sve sam to uradio I poslije kratkog vremena dobio poziv iz kreditne kompanije kao primijecuju za njih sumnjive aktivnosti... Ja im rekoh da odobre aktivnosti da pokusavam izvrsiti uplatu.... Oni kazu OK I to bi bilo to... Gdje je zapelo I sta pojma nemam, samo hocu usrani paket moje TV da gledam zelju... Uzas servis, toliko komplikacija u zivotu nisam dozivio oko obicne uplate od $10...
Meni nece ni da odgovore.JUZNJAK je napisao/la: ↑sub apr 01, 2017 1:16 pmAma nisam siguran da je uplata I prosla posto kada pratis one njihove uplate odvede te na nesto kao rainfaisen uplatu... Onda ispunis sve sto pitaju, kliknes za uplatu I kaze error.. Sve sam to uradio I poslije kratkog vremena dobio poziv iz kreditne kompanije kao primijecuju za njih sumnjive aktivnosti... Ja im rekoh da odobre aktivnosti da pokusavam izvrsiti uplatu.... Oni kazu OK I to bi bilo to... Gdje je zapelo I sta pojma nemam, samo hocu usrani paket moje TV da gledam zelju... Uzas servis, toliko komplikacija u zivotu nisam dozivio oko obicne uplate od $10...
Sta se ims brinuti nisam jos naso prsponasa .anela
Boli tebe ja izgleda prvi put u zadnjih par godina necu gledat Zelju. Bem ti tv servis i Budu Vukobrata i svakog ko je ikad imao ista sa televiziom u Bosni
JUZNJAK je napisao/la:Ama nisam siguran da je uplata I prosla posto kada pratis one njihove uplate odvede te na nesto kao rainfaisen uplatu... Onda ispunis sve sto pitaju, kliknes za uplatu I kaze error.. Sve sam to uradio I poslije kratkog vremena dobio poziv iz kreditne kompanije kao primijecuju za njih sumnjive aktivnosti... Ja im rekoh da odobre aktivnosti da pokusavam izvrsiti uplatu.... Oni kazu OK I to bi bilo to... Gdje je zapelo I sta pojma nemam, samo hocu usrani paket moje TV da gledam zelju... Uzas servis, toliko komplikacija u zivotu nisam dozivio oko obicne uplate od $10...
Sad im piso ali izgleda tamo sve pomrlo ni haberaLARS1921 je napisao/la: ↑sub apr 01, 2017 1:22 pmhttp://www.balkansport.info/forum.php
kupite preko paypala, imate chat javite se i objasnit ce vam
Najbolje nam je ne pratiti uopste rezultate i uvece gledati snimak na BHT :Skontranogama je napisao/la: ↑sub apr 01, 2017 1:20 pmBoli tebe ja izgleda prvi put u zadnjih par godina necu gledat Zelju. Bem ti tv servis i Budu Vukobrata i svakog ko je ikad imao ista sa televiziom u Bosni
Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub apr 01, 2017 1:27 pmInače, koje ludilo danas ne vjerujem. Hajmo se malo igrati ŠBBKBB: zamislite ovu situaciju ili da se otvara novi jug, zadnje kolo prvenstva, o tituli odlučujemo mi i kone ili mi i Zrinjski, trebalo bi nam 25000 mjesta... Ili sve isto kao sto napisah iznad, a 4. kolo LE ili LP dolazi Borussia Dortmund, a mi imamo licencu... Pola države bi došlo na Grbavicu...
Znam da sam lud, odoh doći sebi. Vidimo se!