I mene to zanima koje taj lik? Zlo.Qwerty_1987 je napisao/la:Ko brate, ja fkt ne kontam ko je lik ?DANAN je napisao/la:Began pise kako Brko kaze.....
I nadam se da vam je sada jasno ko je u stvari Hrasno 1921 i ko stoji iza one stranice na FB.....
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Pa vidi se. Nakon Tuzle gdje taj najskuplji izlog nije pogledao prema golu, nakon blamaze protiv Viteza, sinoc Zrinjskog, ovdje je najveca briga sta Aco pise i da li ce se Miske uvrijediti.za_zivot_cijeli je napisao/la:ja navijam za sistem u Zelji. podrzavam ljude koji cine sve da ga izgrade. podrzavam one koji besplatno rade na tome. podrzavam one koji se trude i daju sve od sebe, pa makar nekada i ne islo kako treba. samo zlonamjenik nece priznati trud ovih ljudi koji danas vode klub.sergejevic je napisao/la:Nazalost neki zaista navijaju za Misketa i ovu upravu, a ne za Zelju. Vjerovatno njih najvise i boli taj tekst.
Sada ce se pisati o Bukiju, Aci, Violini, te Bog zna kakvim neprijateljima, a vec se zaboravlja treci poraz u nizu, drugi na Grbavici, opsta nemoc na terenu.
kao da Senad ne bi bio sretan da ima rjesenje i za tu famoznu poziciju sportskog direktora. pa takav covjek bi sa Senadovim ledja skinuo masu nezadovoljnih, a njemu zabetonirao poziciju u klubu. mislis da on to ne zeli i da mu to nije interes?
evo banalan primjer koji govori o ambicijama, znanju i spremnosti na odricanje nasih trenutnih zaposlenika. od toliko zaposlenih trenera u klubu, koji godinama rade tu, niko nema profi licencu trazenu iz konkursa za omladinski pogon!?
i onda se nadju oni, koji bi medju takvim trazili rjesenja za prvi tim!? a ovi koji ne ulazu ni marke ni minute u svoju obrazovanje ocekuju da na njima neko gradi buducnost kluba pa kad vide da to tako ne ide, na sva usta pocnu onom nasom nadaleko poznatom, 'ta ce on!?
Tacno tako.chile je napisao/la:Ja ne znam sta vi ocekujete od pottala i novinara...
Oni zive od ovakvih stvari... rokali su po menstrualnim vecina se smijsla i sladila, sad kopiramo njihove greske rokaju po nama...
Dosta opravdano jer je Zeljo dosta nisko pao...
Svi smo ocekivali kran u augustu i neku lijepu pricu i atmosferu, a doslo je do toga da istok niko ne spominje zbog desavanja na terenu.
Kao sto sam pisao milion puta na ovom forumu se mnogo paranoise, slabo ko gleda realno i objektivno na desavanja.
Ide se iz krajnosti u krajnost, kada neko napise drugacije misljenje od vecine popljuju ga i ponize... mislim da je trenutno i u klubu slicna situacija i da je to najveci nas problem.
Nerealno sagledavanje situacije a da pri tome tvrdoglavo guras svoje i ne slusas nikakve glasove, savjete, upute... sa strane.
Sent from my Plavo Sokocalo
Nekad danas ili veceras je ta sjednica , nadati se dobrom na toj sjednici , na onamo portalu kazu , novi sef simo krunic ,a Mario Stanić kao sportski direktor,hmmm nebi to bilo lose ako bar ovo istina . ljudi podrzimo Misketa i ovu upravu ne dezvolimo gamadima da ih otjeraju !Elegant je napisao/la:Danas treba da bude neka sjednica ili sta vec, neko je nesto pisao o tome ?
Meni već odavno smeta ova atmosfera "kao pred Sudnji dan", kao što sam napisao. Po nekima je ovdje Misimović mesija, a mi ćemo se raspasti ako on ode. Nećemo, vala. Dok od njega Željo ima koristi, neka ga tu; kada bude više štete, onda neka ide. Ima ta priča o stečaju i gašenju kluba, da su nas ovi spasili od toga. Ne znam pouzdano ništa puno o tome, ali i sve da jeste to sve tačno, to sigurno nisu jedini ljudi koji nas mogu spasiti. Željo je puno veći klub od toga da njegovo postojanje zavisi od jedne uprave. Sad ako odu Miske i njegova raja, ulijeću lešinari u klub, Violina će staviti svoje silne trofeje u plavi salon, Koldžo će sebi napraviti tržni centar na južnoj tribini. Neće, vala.Leon_Professional je napisao/la:A dobro, sto se tice sportskog segmenta tu oni nisu krivi. Ali koliko su podmetali do sad, kad smo stadion pravili i sve to.
Ostalo u postu se mozemo slziti. JEdva su cekali i sad nabijaju i ono sto jest i ono sto nije. Sve se gleda kroz lupu.
Ali ne mogu zamisliti da Radnik, Vitez iima bolje igrace od nasih. Nije ni sportki segment toliko ocajan koliko se to pedstvalja..
Jednostavno zaredalo se, ko zna kako ce se zavrsiti..
Ako ovi ljudi odu iz uprave, tesko se nama. Ali moraju dovesti sportskog direktora ili nesto rijesiti po tom pitanju..
I ti si u pravu.sergejevic je napisao/la:Nazalost neki zaista navijaju za Misketa i ovu upravu, a ne za Zelju. Vjerovatno njih najvise i boli taj tekst.
Sada ce se pisati o Bukiju, Aci, Violini, te Bog zna kakvim neprijateljima, a vec se zaboravlja treci poraz u nizu, drugi na Grbavici, opsta nemoc na terenu.
Roberto Baggio je napisao/la:Meni već odavno smeta ova atmosfera "kao pred Sudnji dan", kao što sam napisao. Po nekima je ovdje Misimović mesija, a mi ćemo se raspasti ako on ode. Nećemo, vala. Dok od njega Željo ima koristi, neka ga tu; kada bude više štete, onda neka ide. Ima ta priča o stečaju i gašenju kluba, da su nas ovi spasili od toga. Ne znam pouzdano ništa puno o tome, ali i sve da jeste to sve tačno, to sigurno nisu jedini ljudi koji nas mogu spasiti. Željo je puno veći klub od toga da njegovo postojanje zavisi od jedne uprave. Sad ako odu Miske i njegova raja, ulijeću lešinari u klub, Violina će staviti svoje silne trofeje u plavi salon, Koldžo će sebi napraviti tržni centar na južnoj tribini. Neće, vala.Leon_Professional je napisao/la:A dobro, sto se tice sportskog segmenta tu oni nisu krivi. Ali koliko su podmetali do sad, kad smo stadion pravili i sve to.
Ostalo u postu se mozemo slziti. JEdva su cekali i sad nabijaju i ono sto jest i ono sto nije. Sve se gleda kroz lupu.
Ali ne mogu zamisliti da Radnik, Vitez iima bolje igrace od nasih. Nije ni sportki segment toliko ocajan koliko se to pedstvalja..
Jednostavno zaredalo se, ko zna kako ce se zavrsiti..
Ako ovi ljudi odu iz uprave, tesko se nama. Ali moraju dovesti sportskog direktora ili nesto rijesiti po tom pitanju..
Preslušao sam vrlo pažljivo ono dugo Misimovićevo obraćanje. Ima tu puno odličnih stvari o kojima je govorio. Ali nikako mi se nije svidio njegov ton. Onaj tip arogancije u poslijeratnom Želji može imati samo Amar, samo on ima prave argumente iza svojih leđa da bi se tako ponašao.
Opet, svaka čast za stadion, za vraćanje dugova, za zakonsko poslovanje. Bavite se time i dalje, to vam ide dobro. Borite se sa Violinama, Koldžama, neosnovanim medijskim napadima i dalje, uz vas smo. Ali manite se ćorava posla i ne bavite se stvarima koje ne znate. Izvinite se navijačima i skroz se sklonite odatle. Zbog toga su se samo doveli u takvu situaciju da ti famozni neprijatelji kluba sada imaju još više argumenata, jer je svima jasno da "sportski dio" srlja iz greške u grešku. Tu treba pravi, radikalni rez.
I znam, fudbal je to, nema pravih garancija ni za šta, nije matematika. Ali nije, vala, ni kvantna fizika. Zna se koji su preduslovi za uspjeh, a mi ih mnoge nismo ispunili.
Isti sam utisak imao. Morao sam na poluvremenu izaci pa nisam citavu tekmu odgledao, ali sudeci prema ovom sazetku nije to toliko lose izgledalo.zubanovic89 je napisao/la:Gledam ovaj izvjestaj sa 1921, totalno izjednacena utakmica po svim parametrima, mi cak imali i zrelije sanse u prvom poluvremenu 3 puta. 8 suteva smo imali. Neshvatljivo mi je da smo se predali poslije gola, sad mi je jos vise krivo.
Jagodinu, Cukaricki, jos neke manje ekipe i jednu u Kini. 2013 osvojio srpski kup sa jagodinomzubanovic89 je napisao/la:Ne znam koliko je ispravna odluka to da Simu stavimo za trenera. Mozda grijesim dusu, al on mene veze za onaj ruzni period kad se nije znalo ko pije ko placa u klubu, ne sjecam se da smo igrali nesto posebno sa njim, mada opet kazem bilo je lose vrijeme nije imao igrace. Ne znam koga je vodio poslije nas?
on je imao dobru ekipu u svoje vrijeme, stilica, dialibu, vugdalica, sehica, memisevica, pelaka...zubanovic89 je napisao/la:Ne znam koliko je ispravna odluka to da Simu stavimo za trenera. Mozda grijesim dusu, al on mene veze za onaj ruzni period kad se nije znalo ko pije ko placa u klubu, ne sjecam se da smo igrali nesto posebno sa njim, mada opet kazem bilo je lose vrijeme nije imao igrace. Ne znam koga je vodio poslije nas?
Vodio Jagodinu i dok ju je on vodio i dok je Palma davao lovu bili su hit u Srbiji, mislim da su osvojili kup igrali Evropu, bili favoriti protiv svih ekipa na domaćem terenu izuzev Partizana koji je tada harao ligom. Kad je nestalo love u klubu otišao na daleki istok i tako sam ga prestao pratiti. Dok je bio u Jagodini važio za jednog od tri najbolja stručnjaka lige.zubanovic89 je napisao/la:Ne znam koliko je ispravna odluka to da Simu stavimo za trenera. Mozda grijesim dusu, al on mene veze za onaj ruzni period kad se nije znalo ko pije ko placa u klubu, ne sjecam se da smo igrali nesto posebno sa njim, mada opet kazem bilo je lose vrijeme nije imao igrace. Ne znam koga je vodio poslije nas?
i ako ima istine da postave Mario Stanića kao sportski direktor, nebi lose bilojovanmaksimovic je napisao/la:on je imao dobru ekipu u svoje vrijeme, stilica, dialibu, vugdalica, sehica, memisevica, pelaka...zubanovic89 je napisao/la:Ne znam koliko je ispravna odluka to da Simu stavimo za trenera. Mozda grijesim dusu, al on mene veze za onaj ruzni period kad se nije znalo ko pije ko placa u klubu, ne sjecam se da smo igrali nesto posebno sa njim, mada opet kazem bilo je lose vrijeme nije imao igrace. Ne znam koga je vodio poslije nas?
istina da se veze za period gdje nismo mogli pobjediti u gostima nikako, ali on kao opcija sada ne bi bio uopste los... naprotiv skupio je dovoljno negativnog iskustva u nasoj ligi, da se zna postaviti, sazrio je kao trener i sigurno da bi se bolje snasao nego u prvom mandatu...
Kaže se vedeteRoberto Baggio je napisao/la:Jah, eto samo zbog toga.za_zivot_cijeli je napisao/la:nije Amar pravio rezultat zato sto umije, nego zato sto se znao nositi sa vendetama koje mu, sto zbog zahvalnosti, sto zbog straha nisu smjele raditi iza ledja.