Ma u Plavu Seharu odmah.nikson je napisao/la:Trebao si me makar citirat da bude da sam i ja jednu pametnu napisaostorm_raider je napisao/la:Ovdje gospoda ne prolazi...![]()

Ma u Plavu Seharu odmah.nikson je napisao/la:Trebao si me makar citirat da bude da sam i ja jednu pametnu napisaostorm_raider je napisao/la:Ovdje gospoda ne prolazi...![]()
Da li je vise slucajnost primat onakve golove cccOkolele je napisao/la:Ti si dobar,ja pobjego sa svadbe i dosao na Grbavicu da gledam kurcobolju..godrina je napisao/la:Jebbeno jutro pravo.
Ja sam sinoc bio na svadbi i ko debil gledo link nekih pola sata, svako malo ulazio citao komentare ma sjebo se ba. Kako onakav gol da primimo, imal u zadnje 3 godine da je iko ikad primio onakav gol ?? Zalosno sta nam se dogadja, sta se prica, prokleti nas mentalitet. Ali volim ja Zelju jos jace nece mene ovo poljuljat ali bi volio na jedan razgovor sa nasim macanima sa terena.
I opet Klocevski kriv za gol jbt..
Sve osim slucajnosti, ono ko.vjeruje ili je budala ili je s njima.godrina je napisao/la:Da li je vise slucajnost primat onakve golove cccOkolele je napisao/la:Ti si dobar,ja pobjego sa svadbe i dosao na Grbavicu da gledam kurcobolju..godrina je napisao/la:Jebbeno jutro pravo.
Ja sam sinoc bio na svadbi i ko debil gledo link nekih pola sata, svako malo ulazio citao komentare ma sjebo se ba. Kako onakav gol da primimo, imal u zadnje 3 godine da je iko ikad primio onakav gol ?? Zalosno sta nam se dogadja, sta se prica, prokleti nas mentalitet. Ali volim ja Zelju jos jace nece mene ovo poljuljat ali bi volio na jedan razgovor sa nasim macanima sa terena.
I opet Klocevski kriv za gol jbt..
Vedran je mozda dobar golman samo nije dobar u glavu... Isto kao i Dzenis!Ajzea je napisao/la:Vedran je strasan golman. Sinoc je pustio gol..
Ne znam zasto mu vec nisu urucili otkaz.
Ova nasa djeca najbolje odrade prve utakmice za klub, kasnije umjesto da napreduju oni sve gori i gori..Funk je napisao/la:Vedran je mozda dobar golman samo nije dobar u glavu... Isto kao i Dzenis!Ajzea je napisao/la:Vedran je strasan golman. Sinoc je pustio gol..
Ne znam zasto mu vec nisu urucili otkaz.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ako smo spiskali 3 miliona onda mi nemamo vise paraZeljocity je napisao/la:3 vezana poraza su iznenadjenje za sve nas nakon tekme sa Širokim.
Na jednom drugom forumu procitah slijedece: 1) izbor golmana za tekmu nije bio Kostićev 2) uprava nekim navijacima placa valjda da drzi sve pod kontrolom i smiri situaciju mada znam da se ranije to radilo po dtugim carsijama Visoko konkretno gdje se grupatih najvatrenijih navijaca koristila da povuce raje sa sobom na tekmu i popravi atmosferu na utakmicama ovo je dakle period 97/98... 3) kazu da smo spiskali 3 miliona KM ako je tacno i ovo je neki maximum onda se stvari oko dovodjenja igraca moraju promjenit
Mene samo interesuje sad kad ce poceti raditi na istocnoj tribini zar vec nisu trebali pocet sa gradnjom??
Boca, Secerovic, Toskas...direktno, sta je ostalo bilo od sugestija sa strane nikolica i misimovica to ne znam.Okolele je napisao/la:Koje je sve igrace Kostić doveo..?