Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 14, 2016 11:51 pm

Okolele je napisao/la:Potom je trener Plavih pojasnio i zašto Uglješa Radinović ne igra u prvom timu.

“Uglješa Radinović svojim pristupom na treninzima jednostavno ne pokazuje određenu želju da se nametne i da hoće da igra. Dokle bude tako, igrat će igrači koji hoće da igraju i da ispoštuju neke stvari”, pojasnio je Kostić.

Ko koga zajebava,kad god je igrao davao je maksimum..
Ako se on ne trudi onda se niko ne trudi...danas svaki napad koji smo imali Secer je usporio.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Southside
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Samo mi nije jasno sto Uglješa ne igra..
Zato sto se javno pobunio protiv Kostica dok drugi to rade `iza ledja`.
Relacija; trener/ igraci nije dobra nikako. Meni jos niti jedan igrac o njima, Kosticu i Lesniku nije pohvalno govorio.
Al` psuju im od, do.

A pricao sam i trenerskim dvojcem, Kostic mi djeluje ok, mislim onako na prvu, a ni on nema rijeci hvale za igrace.

Definitivno, kuha se opasno.
Pa u cemu je problem da mu psuju? metode treninga ili? sve mi se nekako cini da su Kostic i Lesnik previse pro za ove nase jalijase. Kod nas je jedini profi M. Stevanovic, ovo ostalo jaci rekreativci. Sa Lendricem na celu. Pitam se ima li neko od njih uopste zelju da se bavi ozbiljno fudbalom u blizoj buducnosti. Negdje sam i nacuo da je Radinovic prije dolaska u Zelju razmisljao da okaci kopacke o klin.

Ja mislim da je najveci problem sto ih uprava zakida na platama, vec 2 ili 3 put im isplacuju pola plate. To je strasno. Imas bonuse i premije pa zakidaj (ako su uopste kod nas regulisane).

P.s. Italijan je skolovan sportista, odgovoran. pored toga sto je odlicno pojacanje.
Zadnja izmjena: Southside, dana/u ned avg 14, 2016 11:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Špekac1921
Kontakt:

Nemam riječi.Šutim, isto da me je neko popišao.
Hvala vam igračine na tome.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Grbavica
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la: Kada je poslao Bekrica, Pozdera, Beganovica i Bevaba krenuo i Ugljesa i njega vrati...kasnije posalje Ugljesu na zagrijavanje i nakon mozda 30sek ga vrati na klupi. Ovo je ponizavanje.
Osim je na jednoj utakmici Nikica ostavio na na klupi, i tada su
navijaci poceli skandirati: Hocemo Nikolu...?
- Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trckaram 70 minuta. Prokuho. Publika vice Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minita prije kraja, i ja se pocnem skidati. A on ce: Ne, ne, neces na teren. Ja kazem: sefe sto necu, a on veli: Ti ces gore. sto cu gore, pitam. Osim kaze: Pa vidis da te traze. I ja se obucem i medju navijace.
Kad sam onda poceo da psujem.

Puna podrška Kostiću.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

rodrigo87
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:55 pm

Ako otjeramo Kostica, ja cu bas biti razocaran.

black64
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:56 pm

Southside je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Samo mi nije jasno sto Uglješa ne igra..
Zato sto se javno pobunio protiv Kostica dok drugi to rade `iza ledja`.
Relacija; trener/ igraci nije dobra nikako. Meni jos niti jedan igrac o njima, Kosticu i Lesniku nije pohvalno govorio.
Al` psuju im od, do.

A pricao sam i trenerskim dvojcem, Kostic mi djeluje ok, mislim onako na prvu, a ni on nema rijeci hvale za igrace.

Definitivno, kuha se opasno.
Pa u cemu je problem da mu psuju? metode treninga ili? sve mi se nekako cini da su Kostic i Lesnik previse pro za ove nase jalijase. Kod nas je jedini profi M. Stevanovic, ovo ostalo jaci rekreativci. Sa Lendricem na celu. Pitam se ima li neko od njih uopste zelju da se bavi ozbiljno fudbalom u blizoj buducnosti. Negdje sam i nacuo da je Radinovic prije dolaska u Zelju razmisljao da okaci kopacke o klin.

Ja mislim da je najveci problem sto ih uprava zakida na platama, vec 2 ili 3 put im isplacuju pola plate. To je strasno. Imas bonuse i premije pa zakidaj (ako su uopste kod nas regulisane).

P.s. Italijan je skolovan sportista, odgovoran. pored toga sto je odlicno pojacanje.
opet ti kazem imas los info
i da, premije i bonusi su regulisani

neroazzuro
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:57 pm

Cuj, mrze ga radi odnosa prema njima... Koga boli q koga oni vole ili mrze? Igras za platu i za dres i jezik za zube! Ako im se ne svidja nek idu. Nadam se da je sad nekim jasno zasto uvijek u Evrooi izgledamo kao amateri, zato sto je samo ovdje vazan licni stav igraca prema treneru i sl.
Mislis da ja svog sefa volim???

addyno1
Kontakt:

neroazzuro je napisao/la:Ne znam vala. Jest lakse zamijenit trenera nego igrace ali sto neko rece, mahalskog mentaliteta se moramo rijesit prije iki kasnije. Zato, imenovali smo Kostica i sad puna podrska istom. Ni Amar nima nije tepao pa su ga morali slusat s vremenom.
najveca trenerska velicina se ogleda u drzanju svlacionice pod kontrolom, zatim znanje da motivise ekipu pred utakmicu i onda taktika. nisam jos za smjenu kostica, sacekao bih pauzu kad igra reprezentacija ( do tada ce se odigrati jos dva kola) i onda u pauzi podvuci crtu i sto se tice trenera i pojedinih igraca.

manwhosoldtheworld
Kontakt:

Tavas1921 je napisao/la:
manwhosoldtheworld je napisao/la:Kosticev poraz. Nije trener za zelje. Neki igraci rade sta zele kao naprimjer Sinisa koji je sebi dopustio poslije derbija da prijeti a neke Kostic sabotira. Zasto mali Kerim nije igrao na svojoj poziciji nego ga je morao setati od desnog krila na lijevo krilo pa ces malo izaci a Sinisa protiv slobode odigrao nula. I opet ce sinisa protiv zrinskog na desnog beka a momak nije kapacitet za velikih utakmica. Al njega Kostic tapse po ramenima a zavaljuje pojedine igrace. Ugljesa odlicni momak odigrao derbi. Gdje je poslije derbija. Nema ga a zasluzio je minutazu. I nakon izmjene memija beganovic je sve krenula naopako. Tu se prelomila utakmica tako da memija nije nista kriv moze uzdignute glave hodati. Jedini koji to ne moze je Kostic. ODA VRATI SE
Da ti odgovorim ipak na tvoju repliku meni, iako ti je post izbrisan.
Ja Memiji ne zelim nista lose, samo cu 10 puta biti sretniji uspjehu jednog profesionalca Miroslava Stevanovica. Memiji zelim sve najbolje, ali to je samo primjer ili dokaz zasto nasi igraci tesko i slabo djeluju protiv evropskih igraca. Lijep pozdrav i dobrodosao na forum.
Hvala na na dobrodoslici mada forum pratim jos dok je bio ja drugo stranici. Ispao sam pregrub halali al to je u afektu nakon sto covjek procita sve i svasta.

1921.ba
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:58 pm

al kakvi sve kreteni na sjeveru, skupilo ih se par na sjevero zapadu i psuju u tandemu kosticu umjesto da podrzavaju zelju, bravo navijaci
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Necu vise nikad pisati na forumu..
hehe i ja cu se javiti za 7 dana ;)

cikazubo
Kontakt:

Joj sta bi im Amar uradio, jos bi reflektori dole radili, a na bankomat jedno mjesec i po nebi otisli..

FaraonTM
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:59 pm

Grbavica je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la: Kada je poslao Bekrica, Pozdera, Beganovica i Bevaba krenuo i Ugljesa i njega vrati...kasnije posalje Ugljesu na zagrijavanje i nakon mozda 30sek ga vrati na klupi. Ovo je ponizavanje.
Osim je na jednoj utakmici Nikica ostavio na na klupi, i tada su
navijaci poceli skandirati: Hocemo Nikolu...?
- Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trckaram 70 minuta. Prokuho. Publika vice Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minita prije kraja, i ja se pocnem skidati. A on ce: Ne, ne, neces na teren. Ja kazem: sefe sto necu, a on veli: Ti ces gore. sto cu gore, pitam. Osim kaze: Pa vidis da te traze. I ja se obucem i medju navijace.
Kad sam onda poceo da psujem.

Puna podrška Kostiću.
E to je to, to je ono na šta naša mahala nije navikla. Navikli oni zatvarati klubove, pušiti, piti, guziti, dudlati ono tursko-arapsko smeće pa kad im neko ukaže na profesionalnost kukaju na njega, ruše ga i tako dalje. E stao bi ja tome u kraj, ne bi meni nijedan prismrdio ekipi makar igrali juniori i makar me to posla koštalo.

Ne kažem ja nekad u nekad izaći i na tu nargilu i na pivu (pa i dobro zalomiti što se kaže) pa eto i zapaliti tu jebenu cigaru ako već moraš al' da je to nešto konstantno to je zaista njihova sramota.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Okolele
Kontakt:

Odoh spavati **** ovo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Neandertalac

Smjena Kostica jedino razumno rjesenje u ovom trenutku.
Dalje, igracima naplatiti izgubljene bodove, pa ti setaj, bojkotuk, cugaj, ne moras ni trenirati. Koliko para toliko muzike.

Potezi koje bi ja povukao.
Imamo odlicnu ekipu individualno, fizicki solidno spremljenu ali u ovom sistemu i sa ovakvom atmosferom nista napraviti necemo.
Željeznicar za život cijeli!

hardwell
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:00 am

Mislio sam da je do Kostića, sad imam potpuno drugo mišljenje
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:01 am

Ma neka mu se Stevo Nikolic nametnuo koji ne moze disati nakon pola sata utakmice.. Ne kazem da igraci ne seru ali i Kostic sere.. I izmjene Husic-Bevab i Memija-Djenis u momentima kada u sredini treba svjezine i kreacije su najblaze receno kriminalne.. Stevo se nije vidio a on uvodi pozdera 5 minuta do kraja a vadi veznog.. Docekasmo kraj utakmice bez i jednog veznog igraca na terenu.. Izvinite ali ja posle svega toga ne mogu naci niti jednu rijec hvale za Kostica.. Vidi se da relacija Kostic-igraci ne funkcionise.. Ta situacija se mora srediti sad dok jos ima vremena za popravne.. Ako budemo cekali polusezonu sa ovakvom igrom i zalaganjem cemo je docekati sa deset bodova zaostatka a onda cemo se vrtiti u krug sa promjenama kao i do sada..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

Ima li para u klubu, plate ? Da li je to problem ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

Svi u kafanu ! Konobar, pisi na igrace !

roger_bannister4
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:03 am

Ovdje se očigledno 'bude' neki forumaši i pišu svašta protiv uprave, trenera i igrača. Oprezno čitajte drugari, ima ovdje dosta šarenila.
1921

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava