Samo @PlavaPorodica šaljite pp, ja sam obećao da neću širiti dalje.Jaozinho22 je napisao/la:Brat je uvijek imao prave informacije.shzna je napisao/la:@PlavaPorodica
Hvala na PP. Jao šta nas čeka.![]()
Samo @PlavaPorodica šaljite pp, ja sam obećao da neću širiti dalje.Jaozinho22 je napisao/la:Brat je uvijek imao prave informacije.shzna je napisao/la:@PlavaPorodica
Koliko su ga oni gore puta naguzili cudo bi i bilo da ih i simpatizira.Para vrti gdje burgija ne moze pa ce tako biti i sa njim.Ode tamo gdje ponude više.Model1964 je napisao/la:Husref je ko i depilirani, prikriveni simpatizer najveceg BH klubaPlavi orkestar je napisao/la:Musemija mi je jednom rekao da ima dva sina a jedan navija za Zelju.Mozda da ta trecina prevlada.On zbog zdravstvenih problema vec odavno nije za klupe.Za neki poso iz hladovine da.A to sve govori da su pite u pravu
![]()
Dobro došao Husrefe![]()
Ja sam bas suprotno od toga cuo. Da je njemu bek prva pozicija za igranje.revolt je napisao/la:Memija je svakom treneru do sada naglasio da ne želi da igra na beku i da pravi karijeru na beku, iako su mu prvenstveno igrači, pa i trener savjetovali da pozicija krila nije za njega još od Mulalica, ali on to želi. Otac mu je to spominjao više puta.salle86 je napisao/la:Ne znam, meni nekako sinisa igra konstantno, nista spektakularno ali vazda znaš sta može pružiti. Zato i igra za razliku od kerima koji može biti najbolji na terenu ali i najgori, da te zavali maksimalno.dimitrijevic je napisao/la:I ja bih volio da Sinisa slabije igra i da Memija uletimedjutim Sinisa igra odlicno,srcano i odgovorno, a sinoc je asistirao majstorski za gol.I u Zenici je uz Miru bio najbolji.Ako cemo realno od kako je dosao igra dobar fudbal i u njega se mozes pouzdat uvijek.Jednostavno bolji je od Memije. Dalo bi se diskutovati da li je dobro sto smo ga doveli i Memiju na klupu stavili,a bio je iduci za transfer.To je jedna u moru blesavih stvari nestrucne transfer politike Željezničara.
Grad živi za ŽeljuAjzea je napisao/la:Slavko Mrvica u suštini Petrović
Necu nista recishzna je napisao/la:Samo @PlavaPorodica šaljite pp, ja sam obećao da neću širiti dalje.Jaozinho22 je napisao/la:Brat je uvijek imao prave informacije.shzna je napisao/la:@PlavaPorodica
mozemo se zezati malo brtegavran je napisao/la:Jednu dobijete i odmah se otmete kontroli
Ja ba, yebala ih šuplja. Bolje da se svađamo, prepiremo, psujemo jedni drugima i pljujemo po svemu i svačemu.dell21 je napisao/la:Sad ide desetak stranica suplje price.
Svakako,zato smo tufk1921 je napisao/la:mozemo se zezati malo brtegavran je napisao/la:Jednu dobijete i odmah se otmete kontroli
Dovedi i kamiondjijuBHDragons je napisao/la:Dobrodošao Husrefu u pravu raju!
ĆeraćemosemijošAsharaK je napisao/la:Ovaj Larson samo komentarise kad je sarkazam i trolanje. Odlazi Larsone ubleho!
Posalji ga u BânoviceLARS1921 je napisao/la:ĆeraćemosemijošAsharaK je napisao/la:Ovaj Larson samo komentarise kad je sarkazam i trolanje. Odlazi Larsone ubleho!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=825E862-qvo[/video]