Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 11, 2016 12:22 pm

--------- Radinovic ------
Blagojevic - Secerovic/Markovic (svejedno)

Ovako nesto? Meni je teska smijurija sto imamo dva, za nasu ligu, vise nego klasna igraca igraca u veznom redu koji bi sami cinili najbolji tandem lige u vezi, a niti jedan od njih nije psihicki stabilan. Da se hoce vise dva dobra sastaviti...

neroazzuro
Kontakt:

ned sep 11, 2016 12:34 pm

Sad gledam ovaj sazetak i cini mi se da je Aco izbio onu loptu regularno. Po meni vise nije nego sto jeste penal.
I Memija umjesto Sinise i to je to.

Dr. Adzem
Kontakt:

ned sep 11, 2016 12:37 pm

Bitna su tri boda al mi od početka prvenstva ništa ni čim jbg igra se briše bodovi pisu treba nema još rada baš. Imamo problem sa realizacijom dvije prilike koje stvorimo za čitavu utakmicu moramo zabit. Više sam očekivao od Želje ove godine nadam se boljem. Sa Željom tugujem Želji se radujem Željo je dio života mog! :titula:
Cuva Bog Zelju svog!

nikson
Kontakt:

ned sep 11, 2016 12:38 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
nikson je napisao/la:Nisam ja nezadovoljan lendricevom igrom kao igrom....samo odnosom poslije utakmice...
Ne znam je l' nesta drugo radio osim sutanja flasa. Sto se tice tih flasa, meni je drago da ih je posutao sve, mozda je samo ljut na sebe. Pruzio je ruku sefu, pokazao postovanje, a flase, *ebo flase..
Bitna su tri boda, sad raditi dalje, iz utakmice u utakmicu uz maximalan pristup bice sve bolje i bolje.. Pozzz

A kako objasniti prilikom izmjene??
Zuri nam se ganjamo pobjedu, on hoda, jedva izlazi....
Dok je prilazio jugu nesto psuje, kad je dao dres onom malcu, Veca ga vraca ispred juga...smijesno, ne vjerujem u tu bolju verziju!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

manwhosoldtheworld
Kontakt:

ned sep 11, 2016 12:46 pm

nikson je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:
nikson je napisao/la:Nisam ja nezadovoljan lendricevom igrom kao igrom....samo odnosom poslije utakmice...
Ne znam je l' nesta drugo radio osim sutanja flasa. Sto se tice tih flasa, meni je drago da ih je posutao sve, mozda je samo ljut na sebe. Pruzio je ruku sefu, pokazao postovanje, a flase, *ebo flase..
Bitna su tri boda, sad raditi dalje, iz utakmice u utakmicu uz maximalan pristup bice sve bolje i bolje.. Pozzz

A kako objasniti prilikom izmjene??
Zuri nam se ganjamo pobjedu, on hoda, jedva izlazi....
Dok je prilazio jugu nesto psuje, kad je dao dres onom malcu, Veca ga vraca ispred juga...smijesno, ne vjerujem u tu bolju verziju!
A ti bas ides sa namjerom da ga popljujes. Ohladi malo.

shzna
Kontakt:

ned sep 11, 2016 12:46 pm

1921.ba je napisao/la:u sljedeca tri kola sa 7 bodova bi bili na dobrom putu za evropu i dobroj atmosferi pred derbi a sa 9 bi vec se vratili potpuno u zivot
9 bodova pred derbi i idemo gore ganjati potvrdu prošlosezonske pobjede. Kakav bi to bio preokret u sezoni. :klanjase2:

Ali, daleko smo od toga još..
1987

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 12:49 pm

oćel bit neki team building?

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 12:58 pm

jel se ovo kod nas održava press teleta :lol:

shzna
Kontakt:

ned sep 11, 2016 1:02 pm

Hajde Zoraneeeee
1987

Okolele
Kontakt:

ned sep 11, 2016 1:03 pm

Mirza je tu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mali plavisa
Kontakt:

ned sep 11, 2016 1:04 pm

STANIC :pljesak: :pljesak: Dodje Lendrin red na tapet! :djavo:

Brkoo
Kontakt:

ned sep 11, 2016 1:07 pm

Nadam se da ce se povuci iz reprezentacije i postediti nas vise seljakluka i svega ostalog sto je propagirao. **** te lik umislio da je iznad reprezentacije, sa treninga odlazi kad hoce, nije putovao u Rusiju, vjerovatno nece ni u Svedsku, uzima 20 suteva i to vecina nerezonski, izgubi more lopti, psuje treneru, udara saigrace itd. Da ono radi u klubu sljedeci dan bi bilo hvala, dovidjenja, prijatno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

dimitrijevic

ned sep 11, 2016 1:08 pm

I ja bih volio da Sinisa slabije igra i da Memija uleti :mrgreen: medjutim Sinisa igra odlicno,srcano i odgovorno, a sinoc je asistirao majstorski za gol.I u Zenici je uz Miru bio najbolji.Ako cemo realno od kako je dosao igra dobar fudbal i u njega se mozes pouzdat uvijek.Jednostavno bolji je od Memije. Dalo bi se diskutovati da li je dobro sto smo ga doveli i Memiju na klupu stavili,a bio je iduci za transfer.To je jedna u moru blesavih stvari nestrucne transfer politike Željezničara.
Mirza Rascic !

Simply Blue
Kontakt:

ned sep 11, 2016 1:11 pm

Pored gola, kakav je bio Sandi na krilu, da li je uspio probiti po krilu. Jesu li on i Stana surađivali.
Po pregledu i Markovic nije loe riješenje, svidja mi se kako djeluje pod pritiskom, mozda nije brz ali ima dobra rješenja.

Što se tiče ovog gestikulranja i dizanja ruku u zrak, kada neko pogriješi ili ne doda loptu nekom, to je izgleda neki trend koji se uzeo maha još od Viteza, za takve stvari meni bi se ostajalo poslije utakmice na treningu.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 11, 2016 1:19 pm

dimitrijevic je napisao/la:I ja bih volio da Sinisa slabije igra i da Memija uleti :mrgreen: medjutim Sinisa igra odlicno,srcano i odgovorno, a sinoc je asistirao majstorski za gol.I u Zenici je uz Miru bio najbolji.Ako cemo realno od kako je dosao igra dobar fudbal i u njega se mozes pouzdat uvijek.Jednostavno bolji je od Memije. Dalo bi se diskutovati da li je dobro sto smo ga doveli i Memiju na klupu stavili,a bio je iduci za transfer.To je jedna u moru blesavih stvari nestrucne transfer politike Željezničara.
Da. I meni je Siniša trenutno dosta bolji igrač od Memije i ne vidim kako u ovaj može izbaciti iz prve. Sinoć odlično drugo poluvrijeme Siniše krunisano sjajnom asistencijom :palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hadzijalagic
Kontakt:

ned sep 11, 2016 1:20 pm

Simply Blue je napisao/la:Pored gola, kakav je bio Sandi na krilu, da li je uspio probiti po krilu. Jesu li on i Stana surađivali.
Po pregledu i Markovic nije loe riješenje, svidja mi se kako djeluje pod pritiskom, mozda nije brz ali ima dobra rješenja.

Što se tiče ovog gestikulranja i dizanja ruku u zrak, kada neko pogriješi ili ne doda loptu nekom, to je izgleda neki trend koji se uzeo maha još od Viteza, za takve stvari meni bi se ostajalo poslije utakmice na treningu.
Po meni nije taj tip krila koje probija kao, recimo, Miroslav.. Vise voli ulaziti u sredinu.. Ja nisam sinoc vidio da je i jednom probio po strani, neka me neko ispravi ako grijesim.. Stana je par puta probio samo sto Stana nema upotrebljiv centarsut, pogotovo lijevom nogom..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

manwhosoldtheworld
Kontakt:

ned sep 11, 2016 1:23 pm

dimitrijevic je napisao/la:I ja bih volio da Sinisa slabije igra i da Memija uleti :mrgreen: medjutim Sinisa igra odlicno,srcano i odgovorno, a sinoc je asistirao majstorski za gol.I u Zenici je uz Miru bio najbolji.Ako cemo realno od kako je dosao igra dobar fudbal i u njega se mozes pouzdat uvijek.Jednostavno bolji je od Memije. Dalo bi se diskutovati da li je dobro sto smo ga doveli i Memiju na klupu stavili,a bio je iduci za transfer.To je jedna u moru blesavih stvari nestrucne transfer politike Željezničara.
2 utakmica kako Slavko nije zadovoljan Sinisnom igrom. Mada mislim da je komotno Memija mogao da igra al vjerovatno ga nije stavio jer nije isao sa njima na mini pripreme. Memija ima vise prostora za napredovati treba mu se dati prilika i sa u21 je odlicno odigrao. Sinisu bi stavljao u ekipu samo iz razloga sto je do sad odigrao vise utakmica ima neki kontinuitet.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned sep 11, 2016 1:34 pm

Gdje je nestala tema 'Tracnicama nase povijesti' ?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 11, 2016 1:52 pm

Omar500 je napisao/la:Gdje je nestala tema 'Tracnicama nase povijesti' ?
Biće garažirana još nekoliko dana. Ubrzo će opet biti na svom mjestu :palacgore: :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Vrag

ned sep 11, 2016 1:55 pm

Brkoo je napisao/la:Nadam se da ce se povuci iz reprezentacije i postediti nas vise seljakluka i svega ostalog sto je propagirao. **** te lik umislio da je iznad reprezentacije, sa treninga odlazi kad hoce, nije putovao u Rusiju, vjerovatno nece ni u Svedsku, uzima 20 suteva i to vecina nerezonski, izgubi more lopti, psuje treneru, udara saigrace itd. Da ono radi u klubu sljedeci dan bi bilo hvala, dovidjenja, prijatno..
Nije nasa tema, ali zivotati mojne dalje.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava