Isto tako, baš burazu komentarišem, ne znam kolika je Mići plata ali momku svaka *ebena čast koliko se trudi, ima ga i naprijed i nazad u 80 i nekoj, Blagoje također ali glas ipak ide Mići.Neymar 11 je napisao/la:Po meni mico i blagoje su bili najbolji jedino njih dvojica su igrala dobro jasam stavio micu msm odabro jer se jedini trudio do kraja da nesto se promjeni
nadam se da sad nece modovi ovaj post delet, nije bitno kolka mu je god plata al mu treba ponudit produzenje ugovora , i povecat platu zasluzio je .. izvnjivam se moderatorima na postu, moj izbor je micoŽvaka je napisao/la:Isto tako, baš burazu komentarišem, ne znam kolika je Mići plata ali momku svaka *ebena čast koliko se trudi, ima ga i naprijed i nazad u 80 i nekoj, Blagoje također ali glas ipak ide Mići.Neymar 11 je napisao/la:Po meni mico i blagoje su bili najbolji jedino njih dvojica su igrala dobro jasam stavio micu msm odabro jer se jedini trudio do kraja da nesto se promjeni
I da ne produži (pamkoh se sa mjesta) momku se obsolutno ništa ne smije zamjeriti jer bukvalno gine i kad se većina preda.