ako sam ja glasao za darka, a i ti... gdje mu je drugi glasavlami97 je napisao/la:Stevo nam je donio pobjedu, ali ja svoj glas dajem generalu sredine terena Markoviću
Vjerovatno sam prvo napisao post i u međuvremenu zaboravio poslati glas. Sada sam to učinio i prođejovanmaksimovic je napisao/la:ako sam ja glasao za darka, a i ti... gdje mu je drugi glasavlami97 je napisao/la:Stevo nam je donio pobjedu, ali ja svoj glas dajem generalu sredine terena Markoviću
Također, glas ide Markovićuavlami97 je napisao/la:Vjerovatno sam prvo napisao post i u međuvremenu zaboravio poslati glas. Sada sam to učinio i prođejovanmaksimovic je napisao/la:ako sam ja glasao za darka, a i ti... gdje mu je drugi glasavlami97 je napisao/la:Stevo nam je donio pobjedu, ali ja svoj glas dajem generalu sredine terena Markoviću
I od mene glas. Konacno zadovoljan njegovom partijom..IvanOsim je napisao/la:Moj glas ide nasem kapitenu Kosoricu, koji je odigrak utakmicu bez greske u odbrani, bio opasan i u napadu, te predvodio i komandovao cijelim nasim timom, bas kapitenski. Bravo kapitenu.
danas marković jer je po meni bar toliko unaprijedio igru na sredini. čovjek radi sve što treba i sve radi dobro.GoodisonPark je napisao/la:Križman Sandi, nevjerovatno koliko je taj igrač ofanzivno unaprijedio našu igru. Ne bira pozicije i šanse a zabija haman sve što mu se ponudi
Apsolutno, oba igrača jako jako zahvalni, Marković ustabilio zadnju liniju a učestvuje često i u igri prema naprijed dok Sandi uvijek zatvara svog igrača a nerijetko ulazi i u sredinu i tu svojim potezima pravi višak, činjenica da su već zabili 4 gola ide u prilog ovim konstatacijama.ChWilla je napisao/la:danas marković jer je po meni bar toliko unaprijedio igru na sredini. čovjek radi sve što treba i sve radi dobro.GoodisonPark je napisao/la:Križman Sandi, nevjerovatno koliko je taj igrač ofanzivno unaprijedio našu igru. Ne bira pozicije i šanse a zabija haman sve što mu se ponudi