Ma opusti se, malo diskutujemo, vodimo rasprave, bla bla bla.. Kad dođe vrijeme da peckamo jedni druge iz ovog ili onog razloga, peckat ćemo. Za šta drugo forum sluzi?

irfo je napisao/la:Sretno svim nasim klubovima u nastavku lige![]()
:velez:
![]()
Pa dobro, većina ekipa još uvijek ima dva treninga dnevno. Tako da igračima zapravo i jesu teške noge, i tek za koji dan će se krenuti sa jednim treningom dnevno. Ali u pravu si. Ko već sada nema prvu postavu u glavi, u problemu je. Ali većina trenera je to imala u glavi i kada su kompletirali pripreme, uz sitnije korekcije.Republika je napisao/la:Liga počinje za 13 dana sve priče o teškim nogama, uigravanju padaju u vodu. Svi treneri imaju u glavama početne sastave plus minus dva igrača. Ako to nemaju u ovom trenutku u ozbiljnom su problemu
Kakvi ste vi po tom pitanju?Pappy je napisao/la:Pa dobro, većina ekipa još uvijek ima dva treninga dnevno. Tako da igračima zapravo i jesu teške noge, i tek za koji dan će se krenuti sa jednim treningom dnevno. Ali u pravu si. Ko već sada nema prvu postavu u glavi, u problemu je. Ali većina trenera je to imala u glavi i kada su kompletirali pripreme, uz sitnije korekcije.Republika je napisao/la:Liga počinje za 13 dana sve priče o teškim nogama, uigravanju padaju u vodu. Svi treneri imaju u glavama početne sastave plus minus dva igrača. Ako to nemaju u ovom trenutku u ozbiljnom su problemu
Odlični. Za cijele pripreme jedan gol iz penala, danas peticu strpali.Eisenbahner1921 je napisao/la:Kakvi ste vi po tom pitanju?Pappy je napisao/la:Pa dobro, većina ekipa još uvijek ima dva treninga dnevno. Tako da igračima zapravo i jesu teške noge, i tek za koji dan će se krenuti sa jednim treningom dnevno. Ali u pravu si. Ko već sada nema prvu postavu u glavi, u problemu je. Ali većina trenera je to imala u glavi i kada su kompletirali pripreme, uz sitnije korekcije.Republika je napisao/la:Liga počinje za 13 dana sve priče o teškim nogama, uigravanju padaju u vodu. Svi treneri imaju u glavama početne sastave plus minus dva igrača. Ako to nemaju u ovom trenutku u ozbiljnom su problemu
Ispali smo mi ljetos, tako da nam poraz od Olimpica neće teško pasti.Republika je napisao/la:Poraz od Olimpica u 19. kolu otvara vam vrata Prve lige PC
Ma Slavija nikad pripreme nije znala odraditi. Ljetos nas je nagrdio austrijski petoligaš, pa smo vidjeli kasnije da je ekipe bila vrlo dobro pripremljena, samo što je u odnosu na Gutu koji je anafalbeta, došao na klupu pravi trener i sa onako skromnom ekipom izvukao maksimum i doveo nas gdje jesmo. Upravo to je ono što nas koji pratimo Slaviju i najviše brine. Kakav je trener Dovedan, i koliko može u zvaničnoj utakmici sa ovom ekipom. Da je Darko ostao ja garantujem da bismo uzeli devet bodova iz prva tri kola i sa pjesmom završili sezonu.Republika je napisao/la:Iskreno mislim da trebate ostati ali vama je prva utakmica vise nego bitna a utakmive na pripremama ne ulijevaju povjerenje
E **** te život i Željko i koncert, pa jebemu mater u dvoranu pa pjevajte.leet je napisao/la:http://www.republika.ba/kultura_showbiz ... u-16-jula/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjajno, nema šta
Zato što ima možda i najbolju drenažu, i najbolje sisteme za navodnjavanje. Pričao mi je lik koji održava to da je dovoljno dva dana sunca i četiri puta zaljevanje u ta dva dana (ujutru i naveče) i trava naraste 7cm.cikazubo je napisao/la:Ja ne znam kako onaj teren na Kosevu izdrzi svake godine koncert i bezbroj utakmica i opet se dovede u solidno stanje nakon nekog vremena..
leet je napisao/la:http://www.republika.ba/kultura_showbiz ... u-16-jula/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjajno, nema šta