Bez Boljevica i Al Jabera mi smo druga (puno slabija) ekipa. Sudije su siljile itekako, ali nista ne opravdava 4 gola. Ne moze nijedan sudija navuci 4 gola.
Jako losa utakmica s nase strane, ali nije smak svijeta.
E poserem ja sve kojima je jedna utakmica u kojoj je sviran najofirniji penal koji sam u životu vidio uspjela pokvariti pozitivan dojam iz 6 prethodnih tekmi.fcz je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 2:33 pmPa niko i nije rekao da cemo "nesto". Danas su zestoko obrukali klub i zar to treba ignorisati?
Nebitno sto je to samo jedna utakmica; ovaj uzasni rezultat i ponasanje na terenu su uspjeli izbrisati pozitivan dojam iz prethodnih 6 utakmica i zato nikog ne treba cuditi ako ih u ponedjeljak na tribinama doceka 2000 ljudi.
Ma ja. To je to. Oni nesto analiziraju, prave. 7 kola se nisu oglasili kad smo sve trpali. 90 posto sto analizira nece doci u ponedjeljak na tekmu.
Ne, nego ga je popravila. Sto je problem reci da su pokazali slabosti za koje smo se ponadali da ih nemaju?ublehas je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 3:17 pmE poserem ja sve kojima je jedna utakmica u kojoj je sviran najofirniji penal koji sam u životu vidio uspjela pokvariti pozitivan dojam iz 6 prethodnih tekmi.fcz je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 2:33 pmPa niko i nije rekao da cemo "nesto". Danas su zestoko obrukali klub i zar to treba ignorisati?
Nebitno sto je to samo jedna utakmica; ovaj uzasni rezultat i ponasanje na terenu su uspjeli izbrisati pozitivan dojam iz prethodnih 6 utakmica i zato nikog ne treba cuditi ako ih u ponedjeljak na tribinama doceka 2000 ljudi.
Odgovorno tvrdim da to nisu navijači kluba, nego neki kao navijači rezultata.
Koje su to slabosti pokazali? Jesu li ovih 6 utakmica prije bile sreća, a ovo danas pravo lice ili možda obrnuto? Sigurno da ovo danas nije bilo dobro, bez obzira na sudiju, ali pričati kako izbrisali dojam iz ovih 6 utakmica je u najmanju ruku smiješno.fcz je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 3:31 pmNe, nego ga je popravila. Sto je problem reci da su pokazali slabosti za koje smo se ponadali da ih nemaju?ublehas je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 3:17 pmE poserem ja sve kojima je jedna utakmica u kojoj je sviran najofirniji penal koji sam u životu vidio uspjela pokvariti pozitivan dojam iz 6 prethodnih tekmi.fcz je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 2:33 pm
Pa niko i nije rekao da cemo "nesto". Danas su zestoko obrukali klub i zar to treba ignorisati?
Odgovorno tvrdim da to nisu navijači kluba, nego neki kao navijači rezultata.
Ja sam aBd protiv GOSK-a na svojoj stolici ali ne mogu kriviti nikoga ko je nakon ove blamaze popizdio i odlucio da preskoci ponedjeljak. Na kraju krajeva covjek se sekira samo za ono sto voli, zar ne?
Teško je pripremit ekipu za krađu, pogotovo ako im je rečeno a sigurno je došlo do njih da će nas sudija zaklat. Odmah u startu ti je nervoza i čekaš kad će izmislit neki faul. Po meni je najbolje rješenje bilo izvest totalno kombinovan sastav...PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 3:17 pmMa mi smo na ulazu na autoput skinuli gace. Od samog starta nekakva nervoza, glave nikome nisu bile na mjestu. Ova utakmica se morala bolje psiholoski pripremiti. Svima je jasno bilo kakvo ce sudjenje biti i mi opet pogresno pristupili svemu tome. Ova 2 gola su skrenula paznju na los odnos na terenu, pa se sad o sudijama prica (tu ne treba trositi rijeci, bas po zadatku odradjeno). Podrska momcima svakako, ni prvi ni zadnji put da se izgubi. Protiv goska moramo napunit stadion pokazat podrsku. Lose ovo danas ali idemo dalje.
Psihicki odgovor na pritisak od strane sudije i protivnika. Sigurno smo duplo kvalitetniji od ovih papaka a danas to nije izgledalo tako. Ne mozes se samo ugasiti ako vidis da te jebu, valjda ti treba proraditi inat i da nadjes jos jacu volju da se boris.EasyRiise je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 3:36 pmKoje su to slabosti pokazali? Jesu li ovih 6 utakmica prije bile sreća, a ovo danas pravo lice ili možda obrnuto? Sigurno da ovo danas nije bilo dobro, bez obzira na sudiju, ali pričati kako izbrisali dojam iz ovih 6 utakmica je u najmanju ruku smiješno.fcz je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 3:31 pmNe, nego ga je popravila. Sto je problem reci da su pokazali slabosti za koje smo se ponadali da ih nemaju?
Ja sam aBd protiv GOSK-a na svojoj stolici ali ne mogu kriviti nikoga ko je nakon ove blamaze popizdio i odlucio da preskoci ponedjeljak. Na kraju krajeva covjek se sekira samo za ono sto voli, zar ne?
6 hiljada će biti zbog termina i vremenafcz je napisao/la: ↑sri dec 04, 2024 2:33 pmPa niko i nije rekao da cemo "nesto". Danas su zestoko obrukali klub i zar to treba ignorisati?