Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SamoIstina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 04, 2024 3:00 pm

Bez Boljevica i Al Jabera mi smo druga (puno slabija) ekipa. Sudije su siljile itekako, ali nista ne opravdava 4 gola. Ne moze nijedan sudija navuci 4 gola.

Jako losa utakmica s nase strane, ali nije smak svijeta.

Refa1921
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:06 pm

Previše grešaka u jednoj utakmici. Sami sebe smo pobijedili. Primiš go prvi kakav primiš, drugi bude eurogol (onakav više u karijeri neće dati), kasnije treći i četvrti pogriješi odbrana. Sve nam se sastalo.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:09 pm

Katastrofa igra, al morali smo nekad i loše odigrati. Dobit GOŠK-a i onda ide kartotekarina životom.

Valter
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:10 pm

Pokušati ovo što prije ostaviti iza nas. Pred nama je jako bitna utakmica protiv Goška, termin odigravanja loš, a još i ovaj "dobar" rezultat vjerovatno će uticati na posjetu. Kako god učiniti sve da odigramo dobro i pozitivno narednu utakmicu, a vremena za analize i dogradnju će biti na pretek.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Riki1921
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:11 pm

Jel zna neko kad se igra protiv Goška?

ublehas
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:14 pm

Riki1921 je napisao/la:
sri dec 04, 2024 3:11 pm
Jel zna neko kad se igra protiv Goška?
Ponedeljak 18:00

ublehas
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:17 pm

fcz je napisao/la:
sri dec 04, 2024 2:33 pm
TheBlue je napisao/la:
sri dec 04, 2024 2:29 pm
Polahko ljudi, svakom se desi los dan...
Sta vam je ba, ok, losi smo i sta cemo sad...

Sabura
Pa niko i nije rekao da cemo "nesto". Danas su zestoko obrukali klub i zar to treba ignorisati?

Nebitno sto je to samo jedna utakmica; ovaj uzasni rezultat i ponasanje na terenu su uspjeli izbrisati pozitivan dojam iz prethodnih 6 utakmica i zato nikog ne treba cuditi ako ih u ponedjeljak na tribinama doceka 2000 ljudi.
E poserem ja sve kojima je jedna utakmica u kojoj je sviran najofirniji penal koji sam u životu vidio uspjela pokvariti pozitivan dojam iz 6 prethodnih tekmi.
Odgovorno tvrdim da to nisu navijači kluba, nego neki kao navijači rezultata.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

Ma mi smo na ulazu na autoput skinuli gace. Od samog starta nekakva nervoza, glave nikome nisu bile na mjestu. Ova utakmica se morala bolje psiholoski pripremiti. Svima je jasno bilo kakvo ce sudjenje biti i mi opet pogresno pristupili svemu tome. Ova 2 gola su skrenula paznju na los odnos na terenu, pa se sad o sudijama prica (tu ne treba trositi rijeci, bas po zadatku odradjeno). Podrska momcima svakako, ni prvi ni zadnji put da se izgubi. Protiv goska moramo napunit stadion pokazat podrsku. Lose ovo danas ali idemo dalje.

igla
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:20 pm

Nismo ovo mogli dobiti danas.
Kod nas VAR postoji da izmisli stvari koje trebaju za onog kome treba izmisliti. Kakvo poštenje i VAR, ovdje se mora nešto uraditi radikalno, jer je ovo ludost igrati i pratiti.

Koga ćeš kao investitora naći, pa nek pogleda bilo koju utakmicu u našoj ligi sve će mu jasno biti.

SamoNapad
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:26 pm

Covjek u 3 minuti svira faul Radovca nad Ovcinom , niko ziv ne zna sta je bilo. Penal svira niko ne zna sto...Karjasevic zuti nije ni faul. Mogli smo mi i bod uzeti ali to rijetko ko moze pod ovakvim pritiskom bez obzira na kvalitet . Ljudi ce otjerati navijace ko one u BL , o cemu fudbalskom da pricamo. Necasno je uopste ucestvovati u vicino-beusovoj ligi. Samo nek ne pucaa , i treba se sagnuti dobro ipak.

igla
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:28 pm

Kakav bolan fudbal imam analizirati nakon onog penala? Daj ba, ne budite smiješni. Real danas ne ni bod uzeo. Martinović glavić po zadatku.

Mulalic Edis
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:30 pm

igla je napisao/la:
sri dec 04, 2024 3:28 pm
Kakav bolan fudbal imam analizirati nakon onog penala? Daj ba, ne budite smiješni. Real danas ne ni bod uzeo. Martinović glavić po zadatku.
Ma ja. To je to. Oni nesto analiziraju, prave. 7 kola se nisu oglasili kad smo sve trpali. 90 posto sto analizira nece doci u ponedjeljak na tekmu.
Grande Miske 💪

fcz
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:31 pm

ublehas je napisao/la:
fcz je napisao/la:
TheBlue je napisao/la:

Sabura
Pa niko i nije rekao da cemo "nesto". Danas su zestoko obrukali klub i zar to treba ignorisati?

Nebitno sto je to samo jedna utakmica; ovaj uzasni rezultat i ponasanje na terenu su uspjeli izbrisati pozitivan dojam iz prethodnih 6 utakmica i zato nikog ne treba cuditi ako ih u ponedjeljak na tribinama doceka 2000 ljudi.
E poserem ja sve kojima je jedna utakmica u kojoj je sviran najofirniji penal koji sam u životu vidio uspjela pokvariti pozitivan dojam iz 6 prethodnih tekmi.
Ne, nego ga je popravila. :r Sto je problem reci da su pokazali slabosti za koje smo se ponadali da ih nemaju?

Ja sam aBd protiv GOSK-a na svojoj stolici ali ne mogu kriviti nikoga ko je nakon ove blamaze popizdio i odlucio da preskoci ponedjeljak. Na kraju krajeva covjek se sekira samo za ono sto voli, zar ne? ;)
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

EasyRiise
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:36 pm

fcz je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
fcz je napisao/la:

Ne, nego ga je popravila. :r Sto je problem reci da su pokazali slabosti za koje smo se ponadali da ih nemaju?

Ja sam aBd protiv GOSK-a na svojoj stolici ali ne mogu kriviti nikoga ko je nakon ove blamaze popizdio i odlucio da preskoci ponedjeljak. Na kraju krajeva covjek se sekira samo za ono sto voli, zar ne? ;)
Koje su to slabosti pokazali? Jesu li ovih 6 utakmica prije bile sreća, a ovo danas pravo lice ili možda obrnuto? Sigurno da ovo danas nije bilo dobro, bez obzira na sudiju, ali pričati kako izbrisali dojam iz ovih 6 utakmica je u najmanju ruku smiješno.

milanribar
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:53 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
Ma mi smo na ulazu na autoput skinuli gace. Od samog starta nekakva nervoza, glave nikome nisu bile na mjestu. Ova utakmica se morala bolje psiholoski pripremiti. Svima je jasno bilo kakvo ce sudjenje biti i mi opet pogresno pristupili svemu tome. Ova 2 gola su skrenula paznju na los odnos na terenu, pa se sad o sudijama prica (tu ne treba trositi rijeci, bas po zadatku odradjeno). Podrska momcima svakako, ni prvi ni zadnji put da se izgubi. Protiv goska moramo napunit stadion pokazat podrsku. Lose ovo danas ali idemo dalje.
Teško je pripremit ekipu za krađu, pogotovo ako im je rečeno a sigurno je došlo do njih da će nas sudija zaklat. Odmah u startu ti je nervoza i čekaš kad će izmislit neki faul. Po meni je najbolje rješenje bilo izvest totalno kombinovan sastav...

fcz
Kontakt:

sri dec 04, 2024 3:59 pm

EasyRiise je napisao/la:
sri dec 04, 2024 3:36 pm
fcz je napisao/la:
ublehas je napisao/la:

Koje su to slabosti pokazali? Jesu li ovih 6 utakmica prije bile sreća, a ovo danas pravo lice ili možda obrnuto? Sigurno da ovo danas nije bilo dobro, bez obzira na sudiju, ali pričati kako izbrisali dojam iz ovih 6 utakmica je u najmanju ruku smiješno.
Psihicki odgovor na pritisak od strane sudije i protivnika. Sigurno smo duplo kvalitetniji od ovih papaka a danas to nije izgledalo tako. Ne mozes se samo ugasiti ako vidis da te jebu, valjda ti treba proraditi inat i da nadjes jos jacu volju da se boris.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Ludvig Leple
Kontakt:

sri dec 04, 2024 4:09 pm

Spustite loptu pojedinci, izgubili smo i idemo dalje.

Nemojte hajcati raju bezveze, znalo se nakon prvog faula na utakmici šta nam slijedi.

Ne kažem da smo trebali primiti 4 komada, ali onaj koji nije igrao i ne zna kako sudija i njegove odluke utiču na psihu igrača.

Ja iskreno više krivim Muftića za penal (nije mu smio dati povod da svira) i za onaj neizlazak da pokupi loptu.
Isto tako ne sviđa mi se indolentnost kod Cvetanovskog koji je isklučivi krivac za onaj gol sa 30m, prvo loptu krcem izbija jedva i onda ne ulazi u blok, tj., k'o pčka najveća se sklanja.

Utakmica koja se morala desiti, idemo dalje.

DR.HOUSE
Kontakt:

sri dec 04, 2024 4:17 pm

Po pomoćniku mi dosli da ovi sto imaju dva zuta ne dobiju treci ispunili cilj i sve super hahahha
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

salle86
Kontakt:

sri dec 04, 2024 4:20 pm

fcz je napisao/la:
TheBlue je napisao/la:

Sabura

6 hiljada će biti zbog termina i vremena
Ako će nekome 1 meč izbrisati prethodnih 6, yebem ja takvog onda
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

sri dec 04, 2024 4:49 pm

Robi je napisao/la:
sri dec 04, 2024 1:23 pm
Hoće li sad Klix i ostali mediji pisati o ovom cirkusu
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /241204078

Ovo je izgubilo svaki smisao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.

Prijava