Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 16, 2025 8:43 pm

Bravo momci! Kapa do poda. Teren je bio tezak haos.
Sosic bas osvjezenje. Mnogima se ne svidja njegovo ponasanje, ali grize i zabija.

Sto se penala tice prvi je definitivno izmisljen. Po meni je drugi bio. Markovic je priglup igrac i cesto ovo radi u nasem 16ercu.
MIRZA RASCIC

Valter
Kontakt:

ned mar 16, 2025 9:16 pm

Jako bitna pobjeda koja nam ipak daje neki trenutni mir. Ništa mi opet nismo posebno odigrali, vidi se da ova ekipa ima poljuljano samopouzdanje, zato nam je ova pobjeda baš trebala. Nadat se da će ovo pozitivno uticati na potrebno samopouzdanje. Denis se raduje pauzi, ja poučen reprezentativnim pauzama baš i ne jer uvijek nekako poslije njih izgledamo lošije. Ostaje nam da u doigravanju sačuvamo 4. mjesto i da se nadamo da će to biti dovoljno za Europu. A u Kupu će biti jako bitno da ostvarimo početne pobjede u doigravanju kako bi mogli igrati rasterečenije te utakmice.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

salle86
Kontakt:

ned mar 16, 2025 9:31 pm

Dobra stvar kod ovog rasporeda je Sloga kući. Ipak su oni sad za sad možda i jedini konkurent, ako ga imamo, za to 4.mjesto.
Druga stvar, kup polufinale revanš je prije ligaške u Mostaru koju "svakako nemamo imperativ".
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Gyasi13
Kontakt:

ned mar 16, 2025 9:56 pm

Jel neko zna o cemu govore kad kazu "samo mi znamo kroz sta prolazimo", vidim i Denis i Boljevic to izjavljuju, ima li to veze sa platama, povredama ili nesto trece..

salle86
Kontakt:

ned mar 16, 2025 10:27 pm

Bila je priča da fali love.
Ali lično mislim da je problem igrački kadar koji je osakaćen po raznim osnovama...jbg
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned mar 16, 2025 10:29 pm

Gyasi13 je napisao/la:
Jel neko zna o cemu govore kad kazu "samo mi znamo kroz sta prolazimo", vidim i Denis i Boljevic to izjavljuju, ima li to veze sa platama, povredama ili nesto trece..
Radinovic, povrede itd
Željezničar ante portas !

SamoNapad
Kontakt:

ned mar 16, 2025 10:48 pm

Ako su ovo penali onda svaki put kad udjes u 16 metara samo se zabiti u igraca i eto penala.Covjece u prvoj situaciji loptu ne kontrolise igrac Radnika vec ide na Radovca i on njega udara. Ono sto me raduje da ce Odinaka se podici sigurno, a Sosic je vec bolje pojacanje od Hirosa.

fcz
Kontakt:

ned mar 16, 2025 10:52 pm

AsharaK je napisao/la:
ned mar 16, 2025 10:29 pm
Gyasi13 je napisao/la:
Radinovic, povrede itd
Upravo tako. Dodaj na to i konstanto sranje s kartonima, u nekim momentima odvratno tendenciozno sudjenje, na sve te nevolje s kadrom si imao strahovito tezak raspored (svinjski, jufke i bojac u tri sedmice + dva uvijek teska gostovanja), cinjenicu da nam tri igraca "vise u zraku"...

Bas djeluje kao da im se milion stvari sastavilo i da je psiha ekipe poljuljana ali evo veceras su pokazali karakter i muda dva puta vrativsi prednost i to oba puta prakticno odmah nakon sto su pokradeni. Nadam se da ovo moze biti prekretnica. :palacgore:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

BC1921
Kontakt:

ned mar 16, 2025 10:58 pm

salle86 je napisao/la:
ned mar 16, 2025 10:27 pm
Bila je priča da fali love.
Ali lično mislim da je problem igrački kadar koji je osakaćen po raznim osnovama...jbg

Nije lova, sve je ok sto se tice toga. Zakuhalo se malo oko licence, bilo je pritisaka vanjskih na neke utakmice, povrede, lose sudjenje, kartoni...
Krivina Jug

Sky1
Kontakt:

ned mar 16, 2025 11:16 pm

Sta nam je sa @dzezvar nema ga nigdje, izgleda te pravo razočaralo ono sa Brazilcima kada su ih odmah potpisali. Ima li kakvih insajderskih.

Sky1
Kontakt:

ned mar 16, 2025 11:19 pm

Ono danas je prava lakrdija od sudjenja. Nijedan naš gol nije bio za provjere, a uključivali su VAR. nijedan penal nije ispravno dosudjen ali hvala Bogu pobijedismo. Jako bitna pobjeda na teškom gostovanju, prije svega zbog Evrope ali Bgm i zbog dežurnih kritičara, koji su već bili počeli lajati po Denisu.

ISB87
Kontakt:

ned mar 16, 2025 11:29 pm

Bitna pobjeda, svaka je do kraja. Nije da neko laje po Denisu, jednostavno ovo je forum a mi smo navijaci.
Smije se valjda iznijeti misljenje?
Ne tjera ga niko, ima nekih svojih bubica. Nervozan je pa prenese na ekipu. Nekada zna, po nasem, kasniti sa izmjenama.
Ali mlad je i perspektivan. Nadam se da ce ostati tu, ali nama trebaju bolji uslovi rada. Jednostavno prezivljavamo, a mislim da to nije dovoljno za ovaj klub i ove navijace.

Jos jednom veliko bravo za danas, veoma vazna tri boda.
MIRZA RASCIC

ublehas
Kontakt:

ned mar 16, 2025 11:36 pm

Da su ovakve penale svirali protiv Pitara, gorili bi portali...toliko o objektivnosti nasih medija...Da ne govorimo da je i Pitarima juce sviran diskutabilan penal...

salle86
Kontakt:

ned mar 16, 2025 11:59 pm

Još gore što odgledah ovaj skraćeni sažetak.
Odavno 2 smješnija penala ne vidjeh, što je najgore oba na jednoj utakmici gdje onda baš moraš biti MUDONJA da nakon 2 poklonjena gola opet POBJEDIŠ.
GOLEMO !
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

exbabilon
Kontakt:

pon mar 17, 2025 12:09 am

Pobjeda za mir u kuci. Nismo na nekom posebnom nivou, pauza ce nam dobro doci. Moze ovo i mora bolje ako se mislimo potuci u kupu i bez srkleta zadrzati 4.mjesto.

Peljto smradu.

milanribar
Kontakt:

pon mar 17, 2025 12:21 am

Ovdje ima dosta ljudi kojima je vrhunac praćenja Želje pregledat pregled utakmice i golove.
Apsolutno se ne prate dešavanja u klubu, pa čak ni to koji su igrači povrijeđeni, koji nemaju dozvolu da igraju il kartone. Zato kad se treba kritikovati tu su svi slobodni da napišu.

Svaka čast ekipi, ni teren ni dva smiješna penala nisu smetali da dobiju ovo. Iako Radnik ima baš dobrih igrača, neke smo i tražili da dovedemo čak.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon mar 17, 2025 9:36 am

Pogledao sam opet snimak utakmice u oba penala. Iskreno drugi penal je po meni cist, dok prvi nije ni blizu penala.

Druga stvar. Odinaka sve bolji i bolji iako je imao par gresaka. Za Boljevica necu nista lose vise reci. Covjek nam je donio toliko radosti ove sezone da i 10 losih utakmica ne moze mi pokvariti njegov ucinak za Zelju. Sosic u odnosu na Hirosa je veliki napredak.

I za kraj podrska za Stefana. Takva situacija nije laka i treba ga podrzati u svakom pogledu.
100/94/37/34 - i to je to!

Norsborg
Kontakt:

pon mar 17, 2025 9:53 am

Po meni ni prvi ni drugi penal nisu bili. Kod drugog, nas nesudjeni igrac Sivac pocinje padati prije kontakta.
Ali pogledajte pokusaj crtanja linija kod gola Sosica. Linija je kod prednje noge odbrambenog igraca umjesto kod zadnje pa ispada da je gotovo milimetatski ofsajd. Malo je falilo da nam se ponove linije iz Sirokog.

BHDragons
Kontakt:

pon mar 17, 2025 11:09 am

Norsborg je napisao/la:
pon mar 17, 2025 9:53 am
Po meni ni prvi ni drugi penal nisu bili. Kod drugog, nas nesudjeni igrac Sivac pocinje padati prije kontakta.
Ali pogledajte pokusaj crtanja linija kod gola Sosica. Linija je kod prednje noge odbrambenog igraca umjesto kod zadnje pa ispada da je gotovo milimetatski ofsajd. Malo je falilo da nam se ponove linije iz Sirokog.
Ono je tragikomično, ali ne priča se o tome jer nije utjecalo na rezultat. Jučer nismo smjeli pobijediti.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Dzezvar
Kontakt:

pon mar 17, 2025 11:48 am

Sky1 je napisao/la:
ned mar 16, 2025 11:16 pm
Sta nam je sa @dzezvar nema ga nigdje, izgleda te pravo razočaralo ono sa Brazilcima kada su ih odmah potpisali. Ima li kakvih insajderskih.
Mirno spavaj nano sve je zakljucano....od razocarenja nocima ne spavam...vidim vrhunski igraci ubjajaju na treninzima...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 43 gosta.

Prijava