Ma i ovi u klubu su se kurvali malo,pa su se ogradjivali od Mirze Trbonje...znaci da ni nase maslo nije za ramazana.
Info kaze da je ovo istina.
A pita li se iko ko bi dosao umjesto Colpe? Ako ce neko koga ovi predlazu, a hoce sigurno, bolje Colpa da ostane.alombardo je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 3:45 pmSmjena colpe je interes svih koji vole loptu u KSBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 11:25 pmOkej, ali ljudi dragi mi skrecemo glavu od problema. Mi moramo sutra glasati za da ako uopste mozemo. Ova goveda moraju ici ili zelite jos Borca? Zelite li jos kradja poput ove zadnje protiv Zrinjskog. Nije ni vazno, bitno je skinuti Colpu i ostale. Svaki glas je bitan!!!
Nije uopšte sporan Čolpa, smijeniti ga treba, ali gurati pitara na to mjesto, znajući ekipu koja je okupljena oko te osobe, to je poseban kriminal. Kao što kažeš, ako su oni opcija, bolje onda da ostane Čolpa.
Ne mirišem Magodu, pisao sam o tome, ali ako je izbor on ili Čolpa, mislim da je jasno na kojoj strani trebamo biti.cikoradovic je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 5:27 pmNije uopšte sporan Čolpa, smijeniti ga treba, ali gurati pitara na to mjesto, znajući ekipu koja je okupljena oko te osobe, to je poseban kriminal. Kao što kažeš, ako su oni opcija, bolje onda da ostane Čolpa.
Kada su nama uzimali prvenstva na kvarno i svirali Zrinjskom penale u zadnjim sekundama, pitari su se keslali. Kada su uzimali titule bez završnice onda su slavili Vicu. I sada kada se njima to događaja sto se nama dešavalo sa Zrinjskim, mi bi trebali biti uz njih. Nama je svejedno ili Colpa ili neki drugi krimogeni pitari uostalom i Colpu su oni izglasali. Za nas nema prave strane a sa pitarima ništa ne treba zajedno raditi. Uostalom nije ovo borba za ozdravljenje fudbala nego za uticaj u savezu jer su pitari skontali da ga nemaju dovoljno. Neka jebu mater svoju i oni i savez.
Ma na istom smo fonu...ali me sve ovo pomalo zbunjuje sto se nas tice....ocigledno da se jos uvijek ne zna ko pije a ko placa.pile87 je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 7:31 pmKada su nama uzimali prvenstva na kvarno i svirali Zrinjskom penale u zadnjim sekundama, pitari su se keslali. Kada su uzimali titule bez završnice onda su slavili Vicu. I sada kada se njima to događaja sto se nama dešavalo sa Zrinjskim, mi bi trebali biti uz njih. Nama je svejedno ili Colpa ili neki drugi krimogeni pitari uostalom i Colpu su oni izglasali. Za nas nema prave strane a sa pitarima ništa ne treba zajedno raditi. Uostalom nije ovo borba za ozdravljenje fudbala nego za uticaj u savezu jer su pitari skontali da ga nemaju dovoljno. Neka jebu mater svoju i oni i savez.
A ko je nama kriv što ništa ne radimo? Pitari nisu, Čolpa nije. Isto kakve pi*ketine godinama. Ovdje se dovodi u pitanje Trbonja koji je jedan od rijetkih koji je gore zastupao Željine interese, uz sve svoje mane. Nas, ni klub, a koliko vidim ni navijače, ne zanima Savez, od kantona do države. To meni govori o tome koliko ne shvatamo kako fudbal u ovom jadu od zemlje funkcioniše.pile87 je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 7:31 pmKada su nama uzimali prvenstva na kvarno i svirali Zrinjskom penale u zadnjim sekundama, pitari su se keslali. Kada su uzimali titule bez završnice onda su slavili Vicu. I sada kada se njima to događaja sto se nama dešavalo sa Zrinjskim, mi bi trebali biti uz njih. Nama je svejedno ili Colpa ili neki drugi krimogeni pitari uostalom i Colpu su oni izglasali. Za nas nema prave strane a sa pitarima ništa ne treba zajedno raditi. Uostalom nije ovo borba za ozdravljenje fudbala nego za uticaj u savezu jer su pitari skontali da ga nemaju dovoljno. Neka jebu mater svoju i oni i savez.
Je... vas Colpa, pa bolje bivsi radovan karadzic iz FK sarajva nego ColpaEvoMe je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 4:11 pmA pita li se iko ko bi dosao umjesto Colpe? Ako ce neko koga ovi predlazu, a hoce sigurno, bolje Colpa da ostane.alombardo je napisao/la: ↑sri nov 13, 2024 3:45 pmSmjena colpe je interes svih koji vole loptu u KSBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 11:25 pmOkej, ali ljudi dragi mi skrecemo glavu od problema. Mi moramo sutra glasati za da ako uopste mozemo. Ova goveda moraju ici ili zelite jos Borca? Zelite li jos kradja poput ove zadnje protiv Zrinjskog. Nije ni vazno, bitno je skinuti Colpu i ostale. Svaki glas je bitan!!!
Kako neće biti. Sve te generacije se vide samo pred utakmicu jer nemaju logičan termin kad mogu svi doći. Ćurić je uništio ono malo što je ostalo iza Alihodžića (vidljivo po rezultatima). Njemu je bitan samo broj članarina i ništa više. Sljedeće što je očekivati je da počne vrbovat djecu sa posebnim potrebama i to uz obećanje da će igrati i biti u prvih 11, naravno dok ne nađe dvanaestog pa moraju slagat onda onog prvog. Talenti nas odavno zaobilaze. Zona sumraka.