Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

https://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vi ... =45&t=1076

Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 13, 2024 4:00 pm

Ma i ovi u klubu su se kurvali malo,pa su se ogradjivali od Mirze Trbonje...znaci da ni nase maslo nije za ramazana.
slika
Info kaze da je ovo istina.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

EvoMe
Kontakt:

sri nov 13, 2024 4:11 pm

alombardo je napisao/la:
sri nov 13, 2024 3:45 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
uto nov 12, 2024 11:25 pm
Okej, ali ljudi dragi mi skrecemo glavu od problema. Mi moramo sutra glasati za da ako uopste mozemo. Ova goveda moraju ici ili zelite jos Borca? Zelite li jos kradja poput ove zadnje protiv Zrinjskog. Nije ni vazno, bitno je skinuti Colpu i ostale. Svaki glas je bitan!!!
Smjena colpe je interes svih koji vole loptu u KS
A pita li se iko ko bi dosao umjesto Colpe? Ako ce neko koga ovi predlazu, a hoce sigurno, bolje Colpa da ostane.

igla
Kontakt:

sri nov 13, 2024 4:58 pm

Ma naravno podrška samo nekom ko će se boriti za interese oba kluba i boljitak fudbala u globalu. Ako su kandidati Ibraković i slični, neka Čolpe onda.

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 13, 2024 5:11 pm

Magoda ispred supaka je trebao biti kandidat a nas Dzindo

igla
Kontakt:

sri nov 13, 2024 5:20 pm

Magoda je jedini od političara B komponente da priča o domaćem fudbalu i da se zainteresovao za isti.

cikoradovic
Kontakt:

sri nov 13, 2024 5:27 pm

EvoMe je napisao/la:
A pita li se iko ko bi dosao umjesto Colpe? Ako ce neko koga ovi predlazu, a hoce sigurno, bolje Colpa da ostane.
Nije uopšte sporan Čolpa, smijeniti ga treba, ali gurati pitara na to mjesto, znajući ekipu koja je okupljena oko te osobe, to je poseban kriminal. Kao što kažeš, ako su oni opcija, bolje onda da ostane Čolpa.

kvalitet
Kontakt:

sri nov 13, 2024 5:33 pm

cikoradovic je napisao/la:
sri nov 13, 2024 5:27 pm
EvoMe je napisao/la:
Nije uopšte sporan Čolpa, smijeniti ga treba, ali gurati pitara na to mjesto, znajući ekipu koja je okupljena oko te osobe, to je poseban kriminal. Kao što kažeš, ako su oni opcija, bolje onda da ostane Čolpa.
Ne mirišem Magodu, pisao sam o tome, ali ako je izbor on ili Čolpa, mislim da je jasno na kojoj strani trebamo biti.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

alombardo
Kontakt:

sri nov 13, 2024 5:45 pm

igla je napisao/la:
sri nov 13, 2024 5:20 pm
Magoda je jedini od političara B komponente da priča o domaćem fudbalu i da se zainteresovao za isti.
Tako je, vecinu boli ***** da se ugase oba sarajsaka klua, i zato ga treba podrzati

fcz
Kontakt:

sri nov 13, 2024 5:57 pm

Ne moras nekoga voljeti da bi se u datom momentu, silom prilika, nasao s njim na istoj strani.

I grdje su se koalicije u ratovima pravile.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 13, 2024 6:57 pm

Eno objavili demantij i kazu da se suspenzija ne odnosi na klub nego na Trbonju....
Kao sto rekoh ni nase maslo nije za ramazana.

zlocestibradonja
Kontakt:

sri nov 13, 2024 7:13 pm

Dzezvar je napisao/la:
Eno objavili demantij i kazu da se suspenzija ne odnosi na klub nego na Trbonju....
Ne zna se vise ko muti ovdje, opet nam se ponavlja famozna uplatnica i podmetanja sa svih strana. Boze sacuvaj

pile87
Kontakt:

sri nov 13, 2024 7:31 pm

Dzezvar je napisao/la:
Kada su nama uzimali prvenstva na kvarno i svirali Zrinjskom penale u zadnjim sekundama, pitari su se keslali. Kada su uzimali titule bez završnice onda su slavili Vicu. I sada kada se njima to događaja sto se nama dešavalo sa Zrinjskim, mi bi trebali biti uz njih. Nama je svejedno ili Colpa ili neki drugi krimogeni pitari uostalom i Colpu su oni izglasali. Za nas nema prave strane a sa pitarima ništa ne treba zajedno raditi. Uostalom nije ovo borba za ozdravljenje fudbala nego za uticaj u savezu jer su pitari skontali da ga nemaju dovoljno. Neka jebu mater svoju i oni i savez.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Dzezvar
Kontakt:

sri nov 13, 2024 7:42 pm

pile87 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Kada su nama uzimali prvenstva na kvarno i svirali Zrinjskom penale u zadnjim sekundama, pitari su se keslali. Kada su uzimali titule bez završnice onda su slavili Vicu. I sada kada se njima to događaja sto se nama dešavalo sa Zrinjskim, mi bi trebali biti uz njih. Nama je svejedno ili Colpa ili neki drugi krimogeni pitari uostalom i Colpu su oni izglasali. Za nas nema prave strane a sa pitarima ništa ne treba zajedno raditi. Uostalom nije ovo borba za ozdravljenje fudbala nego za uticaj u savezu jer su pitari skontali da ga nemaju dovoljno. Neka jebu mater svoju i oni i savez.
Ma na istom smo fonu...ali me sve ovo pomalo zbunjuje sto se nas tice....ocigledno da se jos uvijek ne zna ko pije a ko placa.

pile87
Kontakt:

sri nov 13, 2024 7:53 pm

Mi nemamo ni plan ni strategiju za ovo, imamo takoreći precih stvari. I meni bi najdraže bilo kada bi se držali po strani u cijeloj ovoj priči.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

kvalitet
Kontakt:

sri nov 13, 2024 7:58 pm

pile87 je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
A ko je nama kriv što ništa ne radimo? Pitari nisu, Čolpa nije. Isto kakve pi*ketine godinama. Ovdje se dovodi u pitanje Trbonja koji je jedan od rijetkih koji je gore zastupao Željine interese, uz sve svoje mane. Nas, ni klub, a koliko vidim ni navijače, ne zanima Savez, od kantona do države. To meni govori o tome koliko ne shvatamo kako fudbal u ovom jadu od zemlje funkcioniše.

Ne mogu ih odavno očima smisliti, ali anamo oni su više zaslužili od nas da imaju predstavnika gore, a mi možemo samo boga moliti da bude neko normalan ko će i nas malo zaštititi. Zato ne bih imao ništa protiv Magode, do sad je bio korektan za razliku od brojnih drugih čija se imena provlače.

Menstrualni mjesecima rade na ovome. Raspitajte se malo ko su Bordo prijatelji, ne mislim na udruženje kao takvo, nego na ljude koji su im bliski. Mediji, inspekcija, advokati, političari… svi su sinhronizovano djelovali u proteklim mjesecima. A mi smo samo k’o telad pratili situaciju sa strane i gledali kome da se priklonimo. Kao da smo Hrid, a ne Željo.

Mjesecima pišem kako nam je od strateškog značaja sjesti s menstrualnim, dogovoriti se, dogovoriti imena ljudi koje ćemo delegirati, podijeliti se. Sad smo došli u situaciju da se moramo svrstavati i naredni mandat opet gledati hoće li se neko smilovati i zaštititi nas. Koalicija iz nužde, zovi kako hoćeš, ali to je bilo jedino rješenje.

Užasno, užasno smo odradili sve ovo. O unutarklupskim, internim stvarima sad nije ni vrijeme ni mjesto da se piše i govori javno, ali bit će i za to vremena. Džezvar zna o čemu piše i sve što piše je na mjestu i tačno.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SanMan
Kontakt:

sri nov 13, 2024 9:27 pm

EvoMe je napisao/la:
alombardo je napisao/la:
sri nov 13, 2024 3:45 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
uto nov 12, 2024 11:25 pm
Okej, ali ljudi dragi mi skrecemo glavu od problema. Mi moramo sutra glasati za da ako uopste mozemo. Ova goveda moraju ici ili zelite jos Borca? Zelite li jos kradja poput ove zadnje protiv Zrinjskog. Nije ni vazno, bitno je skinuti Colpu i ostale. Svaki glas je bitan!!!
Smjena colpe je interes svih koji vole loptu u KS
Je... vas Colpa, pa bolje bivsi radovan karadzic iz FK sarajva nego Colpa
Za Colpu moze biti samo ko je u talovima iz licnih interesa - nek mi uplati milju i ja sam za Colpu

Ferroviere_1921
Kontakt:

sri nov 13, 2024 9:45 pm

BHDragons
Kontakt:

sri nov 13, 2024 10:33 pm

slika
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

SamoNapad
Kontakt:

sri nov 13, 2024 11:19 pm

Znaci ljudi su sad predstavili da je Željo doveo Vicu na celo saveza. I to ljudi koji su slagali se sa izborom ovih ljudi na celo saveza FSKS i hajrovali 2 pehara gratis.
Plus predsjednik koji usko suradjuje sa navedenim , sa kojim je pokusao na ulizivacki nacin da mu se dodvori dovodjenjem Vicinih ljudi u akademiju. Pa kad uliziivanje nije donijelo rezultate onda ide ova prica. Sad su oni kao spasitelji necega pri tome smo mi klub koji je direktno ostecen u trci za dva pehara Kup polufinale i liga koja je prekinuta iste godine. Nakon te godine mi smo dozivjeli kolaps kojem su direktno kumovali Vico i pitari. Tipicni false flag situacija, a pljeskali su Gigovicu kad je na derbiju svirao faule u napadu. Pitari ce biti kopija Zrinjskog sto se tice lobija, sve nista se ne pitaju a bit ce svega na utakmicama samo ne u mjeri sa kojom to radi Borac.
Protiv koga se oni bore protiv Vice ili Željeznicara?
Za regularnost ili za sebe samo?
Sta bi bilo da su uzeli pehar prosle godine malar kup? Tad bi bilo sve regularno?

Qooler
Kontakt:

čet nov 14, 2024 2:22 am

igla je napisao/la:
uto nov 12, 2024 11:34 am
Šta je s našim omladinskim pogonom?
U15 - peto mjesto
U17 - šesto mjesto
U19 - dvanaesto mjesto

Jel realno da nam je omladinski toliko u kurcu?
Kako neće biti. Sve te generacije se vide samo pred utakmicu jer nemaju logičan termin kad mogu svi doći. Ćurić je uništio ono malo što je ostalo iza Alihodžića (vidljivo po rezultatima). Njemu je bitan samo broj članarina i ništa više. Sljedeće što je očekivati je da počne vrbovat djecu sa posebnim potrebama i to uz obećanje da će igrati i biti u prvih 11, naravno dok ne nađe dvanaestog pa moraju slagat onda onog prvog. Talenti nas odavno zaobilaze. Zona sumraka.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 80 gostiju.

Prijava