1/1SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri sep 11, 2024 10:20 pmEh ova je utakmica pokazala razliku izmedju nas i Zrinjskog, mi prihvatili seljacku igru a oni po svom lagano.
1/1SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri sep 11, 2024 10:20 pmEh ova je utakmica pokazala razliku izmedju nas i Zrinjskog, mi prihvatili seljacku igru a oni po svom lagano.
Jok treba samo kukatfanaticZeljin je napisao/la: ↑sri sep 11, 2024 12:44 pmE jeste vama pojedinim dosadno , neke djecije fore provodite . I ovaj forum otisao u p m
A zašto Badžaku molim te. Velika vjerovatnoća da upravo Badžakovi poltroni ,kako ih ti nazivaš, napuste klub Misliš da Sten i Tuna mogu ispratiti finansijske izdatke Želje za ovu sezonu.
A zastio mislis da bi Badzak mogao?Zvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 12:41 amA zašto Badžaku molim te. Velika vjerovatnoća da upravo Badžakovi poltroni ,kako ih ti nazivaš, napuste klub Misliš da Sten i Tuna mogu ispratiti finansijske izdatke Želje za ovu sezonu.
Moramo paziti šta želimo, možda nam se želje i ispune a onda opet pozovite broj.
Stani ba malo,bez veze ti to etiketiranje....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 7:08 amAhahah sad i Badzak ne valja hahaha ma idite u *****.
Ne valja nam niko, pa i zasluzili smo da budemo gdje jesmo.
Umjesto da budemo svi zajedno i da krenemo jako mi pravimo neke nasi i njihovi. Fuj
Ko je taj Mamicev covjek, ko ga dovodi, koji su interesi tih ljudi (nesto sam skeptican da im je interes dobrobit kluba).
Zvaka72 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 12:41 amA zašto Badžaku molim te. Velika vjerovatnoća da upravo Badžakovi poltroni ,kako ih ti nazivaš, napuste klub Misliš da Sten i Tuna mogu ispratiti finansijske izdatke Želje za ovu sezonu.
Moramo paziti šta želimo, možda nam se želje i ispune a onda opet pozovite broj.
Nije "poklopljena", znamo koliko i ostali navijači a kad bude sjednica sumnjam da će bit neko ko prihvata odlazak Tunovića ako ga i bude. Dosad je pokazao da je ispravan čovjek koji donosi konkretne rezultate a pazi da klub ne ode u dodatne dugove...cipiripi je napisao/la: ↑čet sep 12, 2024 10:08 amKo je taj Mamicev covjek, ko ga dovodi, koji su interesi tih ljudi (nesto sam skeptican da im je interes dobrobit kluba).
Sada su clanovi Skupstine na djelu, oni mogu prihvatiti ili odbiti ostavku Tunovica, a isto tako mogu odjebat tog Mamicevog covjeka, da li je i Skupstina "poklopljena"?
Prelistah ti par desetina postova, i vidim da ti je haman pa svaka informacija bila laž i glupost, od sinoć sam kaharli zbog ovoga vezanog za skupštinu, ali sada kada sam pregledao sve ove postove, isti mi daju nadu da je ovo daleko od istine.