Naprava upolje
logicno
Ko je Alispahić?fcz je napisao/la: ↑čet okt 03, 2024 11:05 pmNa stranu sto je mali debil ali kulasin je jos jedan od primjera kako je neokupani tuljan ostetio Zelju.
Gurao na desno krilo Veselog zivotom, kad ovaj nije mogao onda gurao ljevonogog Gasala pa cini mi se cak i Alispahica koji je jebeni centralni veznjak.
Mehmed zvani suhi listteatrale36 je napisao/la: ↑pet okt 04, 2024 7:25 amKo je Alispahić?fcz je napisao/la: ↑čet okt 03, 2024 11:05 pmNa stranu sto je mali debil ali kulasin je jos jedan od primjera kako je neokupani tuljan ostetio Zelju.
Gurao na desno krilo Veselog zivotom, kad ovaj nije mogao onda gurao ljevonogog Gasala pa cini mi se cak i Alispahica koji je jebeni centralni veznjak.
Tesko da od toga bude nesto. Nemamo mi kolektivno svi muda za to. Ni mi, niti bilo koji drugi klub..
Za ovo ne trebaju muda jer ce ih svaki normalan covjek podrzati.
To je to drug. Bravo!!!jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet okt 04, 2024 5:44 pmjedina ispravna odluka! nasi ljudi prerano vec zakljucuju sta ce savez odluciti pa onda prije konacne odluke pocinju da vrijedjaju ili psuju ljude. koliko god volim zelju, ljudska tragedija u ovom slucaju je bitnija i tim ljudima treba pomoci finansijski i logisticki koliko je god moguce. niko ne moze zamjeniti one sto su preminuli i to je najveca tragedija. neka fudbal priceka bolja vremena.
Ne sirite dezinormacije.....
https://sports.port.ba/fudbal/wwin-liga ... oda/483379Dzezvar je napisao/la: ↑pet okt 04, 2024 6:07 pmNe sirite dezinormacije.....
Odgođene su četiri utakmice WWin lige Bosne i Hercegovine, potvrđeno je iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.
Odgođeni su sljedeći susreti:
HŠK Posušje - NK Široki Brijeg
HŠK Zrinjski - FK Igman
NK GOŠK - FK Sloboda
FK Sarajevo - FK Velež.
Ove četiri utakmice su odgođene koje se igraju u entitetu Federacije Bosne i Hercegovine.
Međutim, dvije utakmice koje se igraju u entitetu Republika Srpska će se igrati, a to su:
FK Borac - FK Željezničar
FK Radnik - FK Sloga.
Sve ovo potvrdio je i Nogometni savez Bosne i Hercegovine putem zvanične stranice.