Šta je s našim omladinskim pogonom?
U15 - peto mjesto
U17 - šesto mjesto
U19 - dvanaesto mjesto
Jel realno da nam je omladinski toliko u kurcu?
Jeste, puno je manjih klubova u kojima djeca biraju da treniraju sad prije nego kod nas jer ne nudimo ništa više, plus pitari nude uslove najtalentovanijim omladincima koje mi ne možemo ni blizu ponuditi. Sve manje roditelja dovodi djecu u Želju jer im je lakše gurnut ga negdje vani iz manjeg kluba ako ga kakav menadžer ugleda. Malo ih je koji razmišljaju da smo najveći klub i da je čast da ovdje dovedu djecu. Neka bilo...
Ljudi gledaju najbolji interes svog djeteta. Reputacija omladinskog pogona ravna nam je nuli. Koliko je to omladinaca dobilo priliku da uopšte zaigra za prvi tim? Sada možete reći da je tako zato što nisu dovoljno dobri i 100% se slažem, a zar nam to nije dovoljan alarm da nešto ne funkcioniše? Jer mislim da nije moguće da od velikog broja djece koji prođe kroz omladinski pogon baš niko nema potencijal da napreduje dalje od ove naše lige. Mislim da je vrijeme da omladinski pogon prestane biti mjesto da se uhljebi kakav bivši igrač i "legenda" kluba, već da se zaposle kompetentni ljudi koji će omladinski pogon pretvoriti u temelj uspješnog Želje.milanribar je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 11:45 amJeste, puno je manjih klubova u kojima djeca biraju da treniraju sad prije nego kod nas jer ne nudimo ništa više, plus pitari nude uslove najtalentovanijim omladincima koje mi ne možemo ni blizu ponuditi. Sve manje roditelja dovodi djecu u Želju jer im je lakše gurnut ga negdje vani iz manjeg kluba ako ga kakav menadžer ugleda. Malo ih je koji razmišljaju da smo najveći klub i da je čast da ovdje dovedu djecu. Neka bilo...
Nekad smo Radnik iz Hadžića dobijali sa 12 razlike sad od njih gubimo u juniorima npr.
ne valja nam "spona" izmedju prvog tima i OP-a,logicnoEasyRiise je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 1:22 pmLjudi gledaju najbolji interes svog djeteta. Reputacija omladinskog pogona ravna nam je nuli. Koliko je to omladinaca dobilo priliku da uopšte zaigra za prvi tim? Sada možete reći da je tako zato što nisu dovoljno dobri i 100% se slažem, a zar nam to nije dovoljan alarm da nešto ne funkcioniše? Jer mislim da nije moguće da od velikog broja djece koji prođe kroz omladinski pogon baš niko nema potencijal da napreduje dalje od ove naše lige. Mislim da je vrijeme da omladinski pogon prestane biti mjesto da se uhljebi kakav bivši igrač i "legenda" kluba, već da se zaposle kompetentni ljudi koji će omladinski pogon pretvoriti u temelj uspješnog Želje.milanribar je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 11:45 amJeste, puno je manjih klubova u kojima djeca biraju da treniraju sad prije nego kod nas jer ne nudimo ništa više, plus pitari nude uslove najtalentovanijim omladincima koje mi ne možemo ni blizu ponuditi. Sve manje roditelja dovodi djecu u Želju jer im je lakše gurnut ga negdje vani iz manjeg kluba ako ga kakav menadžer ugleda. Malo ih je koji razmišljaju da smo najveći klub i da je čast da ovdje dovedu djecu. Neka bilo...
Nekad smo Radnik iz Hadžića dobijali sa 12 razlike sad od njih gubimo u juniorima npr.
Druze nisi bas u pravu....milanribar je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 11:45 amJeste, puno je manjih klubova u kojima djeca biraju da treniraju sad prije nego kod nas jer ne nudimo ništa više, plus pitari nude uslove najtalentovanijim omladincima koje mi ne možemo ni blizu ponuditi. Sve manje roditelja dovodi djecu u Želju jer im je lakše gurnut ga negdje vani iz manjeg kluba ako ga kakav menadžer ugleda. Malo ih je koji razmišljaju da smo najveći klub i da je čast da ovdje dovedu djecu. Neka bilo...
Kvantitet je nebitanDzezvar je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 4:20 pmDruze nisi bas u pravu....milanribar je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 11:45 amJeste, puno je manjih klubova u kojima djeca biraju da treniraju sad prije nego kod nas jer ne nudimo ništa više, plus pitari nude uslove najtalentovanijim omladincima koje mi ne možemo ni blizu ponuditi. Sve manje roditelja dovodi djecu u Želju jer im je lakše gurnut ga negdje vani iz manjeg kluba ako ga kakav menadžer ugleda. Malo ih je koji razmišljaju da smo najveći klub i da je čast da ovdje dovedu djecu. Neka bilo...
Pouzdano znam da nikada vise djece nismo imali i svakim danom ih je sve vise....
Koliko.sam.razumio i govori se o kvantitetu,tj kako roditelji upisuju djecu u druge skole...kvalitet je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 4:26 pmKvantitet je nebitanDzezvar je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 4:20 pmDruze nisi bas u pravu....milanribar je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 11:45 am
Jeste, puno je manjih klubova u kojima djeca biraju da treniraju sad prije nego kod nas jer ne nudimo ništa više, plus pitari nude uslove najtalentovanijim omladincima koje mi ne možemo ni blizu ponuditi. Sve manje roditelja dovodi djecu u Želju jer im je lakše gurnut ga negdje vani iz manjeg kluba ako ga kakav menadžer ugleda. Malo ih je koji razmišljaju da smo najveći klub i da je čast da ovdje dovedu djecu. Neka bilo...
Pouzdano znam da nikada vise djece nismo imali i svakim danom ih je sve vise....
Jeste na zalost. Unistili su omladinski pogon, trebat ce puno vremena da se sve to ponovo poslozi. Curic nista nije novo donio niti je sta bolje unapredio
Ma mislio sam na talentovanu djecu, normalno uvijek ćemo imat puno djece u školi fudbala i ti je ok radi članarina ali nama je bitno da dobijemo igrače a ne rekreativce. Pitari su napravili bolan potez zatvarajući školi fudbala ali su dobili na kvalitetu...
Bolje da pričamo o (ne)kvaliteti onih koji zapravo rade u omladinskoj školi, džaba nam 1000 talentovanih kada nema ko da radi sa njima.milanribar je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 4:57 pmMa mislio sam na talentovanu djecu, normalno uvijek ćemo imat puno djece u školi fudbala i ti je ok radi članarina ali nama je bitno da dobijemo igrače a ne rekreativce. Pitari su napravili bolan potez zatvarajući školi fudbala ali su dobili na kvalitetu...
To u redu.A znas i sam da gdje lezi problem u omladinskom pogonu.Dovedeni su treneri na koje su obdje svrsavali a njihove rezultate vidimo.Trener koji se jedini borio u svojoj kategoriju za titulu je prebacen da vodi djecu u federalnoj ligi.Znas i sam ko je to napravio...i nadam se da taj lik nece poslije skupstine vise prismrditi omladinskom pogonu.milanribar je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 4:57 pmMa mislio sam na talentovanu djecu, normalno uvijek ćemo imat puno djece u školi fudbala i ti je ok radi članarina ali nama je bitno da dobijemo igrače a ne rekreativce. Pitari su napravili bolan potez zatvarajući školi fudbala ali su dobili na kvalitetu...
Kako saznaje portal Klix.ba, razlog zašto se iz Željezničara nisu mogli očitovati je suspenzija njihovog delegata Mirze Trbonje zbog ukazivanja na nepravilnosti rada Saveza.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 7:52 pmA kakvo je ovo sra.nje i prica da mi nismo dali svoj potpis danas?? Cccc
Ma strasnooo....zlocestibradonja je napisao/la: ↑uto nov 12, 2024 8:02 pmKakva je ovo sada srpsko cetnicka ujdurma??? Ako je nas delegat suspendovan, po kom osnovu nam se uskracuje pravo glasa??? Jbt ima li drugi jebeni delegat
Covjek pokusao narusiti ugled Zeljeznicara, pa obrisao post, kakva ljiga