Moderator/ica: storm_raider
Ne igra Mekić, na to sam mislio.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 3:07 pmBiber Rustemovic ce zapoceti ili?Eric Cantona je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 2:24 pmSutra bi protok lopte mogao biti puno brži od dosadašnjih utakmica. Naročito u srednjem dijelu terena.
Ma skontao sam, ali zaboravio na Cosica u sredini.Eric Cantona je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 7:15 pmNe igra Mekić, na to sam mislio.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 3:07 pmBiber Rustemovic ce zapoceti ili?Eric Cantona je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 2:24 pmSutra bi protok lopte mogao biti puno brži od dosadašnjih utakmica. Naročito u srednjem dijelu terena.
1.86MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 9:16 pmBekriću, gledaš li Hadžikića, golmana kojeg ste ti i Mulalić odbili?
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Isto visok kao i nasa dva golmana s tim sto je atletski daleko ispred obojice pa dobro sakrije deficit visine.TheBlue je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 9:56 pm1.86MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 9:16 pmBekriću, gledaš li Hadžikića, golmana kojeg ste ti i Mulalić odbili?
Po meni nista vise ne treba gledati...
Nemojte mi sad Barteza spominjati![]()
Koliko vidim lik je stranac. Ne ulazi u U21, da bi to nadomjestili mora bas puno biti bolji i siguran u prvih 11....cikazubo je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 10:26 pmIsto visok kao i nasa dva golmana s tim sto je atletski daleko ispred obojice pa dobro sakrije deficit visine.TheBlue je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 9:56 pm1.86MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 9:16 pmBekriću, gledaš li Hadžikića, golmana kojeg ste ti i Mulalić odbili?
Po meni nista vise ne treba gledati...
Nemojte mi sad Barteza spominjati![]()
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAAA najjaca lobanja na forumuMulalic Edis je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 10:48 pmNeki idealan scenarij za sutra,
6 tisuca, tvrdo 0 : 0
Topovski i bengice citavu tekmu da se trese
Valter@ na aparatima, "spasioci" nam napravise 30 ljami kazne, pise citav oktobar kme kme kme
Kme kme
Pa pricao je na onim pitanjima clanova u nekom videu, rekao je da je tesko privuci investitora zbog nedostatka zakonske regulative. Rekao je da je diglisic bio najozbiljniji kandidat ali zbog nedostatka te zakonske regulative nije doslo do dogovoraubaceni element je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 6:53 pmZvanicni izvjestaj skusptine (koji su dobili clnsovi iste) je da nemaju pojma, cekali su ga i nije se javio. Sta je htio pojma nemam, ali sta god da je to nije nam rekao.Lopta je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 6:07 pmJa koliko znam oglasio se kovacevic povodom toga. U kratkim crtama covjek je htio da se pita o funkcionisanju kluba a s obzirom da nema zakon u sportu na nivou federacije nije se mogao napraviti ugovor koji ce zastiti obje strane i to je razlog odustajanja. A Diglisic je koliko ja znam donirao odredjenu cifru novca kad je odustao od pregovora. Jednostavno covjek je htio da bude ono sto je Ismir Mirvic u Sarajevu a zbog imovine i zakona nije mogao biti zakonski regulisan njegov ulazak u klub na nacin koji odgovara objema stranama.ubaceni element je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 5:50 pm
Ko je reko? Nema se sta reci kad ne znaju, covjek je odustao, tj prestao se javljati bez ikakvog objansjenja.
Nevezano za ovo, svaki put kad vidim da je Toni Jovic zabio hoce mi nesto biti.
A edis negdje na sjeveru suze pusta,ratnik nas.Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 10:48 pmNeki idealan scenarij za sutra,
Valter@ na aparatima, "spasioci" nam napravise 30 ljami kazne, pise citav oktobar kme kme kme
Kme kme
Pored svih udara sa strane, mislim da nam je najmanje potrebno da se međusobno naguravamo čiji je veći. Jer opet na kraju SAMO ŽELJO ISPAŠTA.Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 10:48 pmNeki idealan scenarij za sutra,
Kme kme
U šumarku...dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:43 amZapitajmo se gdje je najvažnije da budemo veceras u 18h.
Na žalost naš Željo je ovako na aparatima, a ja što mogu to je da do daljeg ne učestvujem u akcijama.Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 10:48 pmNeki idealan scenarij za sutra,
Kme kme