realno smo qarina,Ovisnici1921 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:08 pmMislim da svjedocimo pravljenju nekog novog Zelje, sa onom nasom prepoznatljivom crtom napadackog fudbala. Momci mi izgledaju obecavajuce, borbeni, agresivni i zeljni dokazivanja. Poprilicno sam siguran da cemo biti senzacija u prvenstvu ove godine. Nadam se da me osjecaj ne vara..
Ide li Jaber ili se još uvijek čeka finalna ponuda?cikoradovic je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 11:51 amOdobreni su bek, krilo i napadač. Bek je potpisao, krilo će isto danas, napadač nisam siguran da će danas, ali u koji dan će i on.
djaba krecis,PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 11:57 amNisu mi jasni negativni komentari ali eto. Iskeno jedva cekam pocetak sezone da momci zacepe usta pojedincima.
Jamala bi odmah prebacili u juniore jer je premlad i neuhranjen, a Williamsa u TOSK na kaljenje, Rodri bi grijao klupu jer je spor i krut...gavran je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:19 pmdjaba krecis,PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 11:57 amNisu mi jasni negativni komentari ali eto. Iskeno jedva cekam pocetak sezone da momci zacepe usta pojedincima.
nama da prvih 11 spanije dodje nasli bi mane svima,al svima bez izuzetka
pa zamisli da nam igra onaj čupavi kukurelja, prvo nek se ošiša pa onda neka se nametnagavran je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:19 pmdjaba krecis,PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 11:57 amNisu mi jasni negativni komentari ali eto. Iskeno jedva cekam pocetak sezone da momci zacepe usta pojedincima.
yebali bi mu oca cupavogcvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:30 pmpa zamisli da nam igra onaj čupavi kukurelja, prvo nek se ošiša pa onda neka se nametnagavran je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:19 pmdjaba krecis,PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 11:57 amNisu mi jasni negativni komentari ali eto. Iskeno jedva cekam pocetak sezone da momci zacepe usta pojedincima.
nama da prvih 11 spanije dodje nasli bi mane svima,al svima bez izuzetka![]()
logicno,Hare79 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:27 pmJamala bi odmah prebacili u juniore jer je premlad i neuhranjen, a Williamsa u TOSK na kaljenje, Rodri bi grijao klupu jer je spor i krut...gavran je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:19 pmdjaba krecis,PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 11:57 amNisu mi jasni negativni komentari ali eto. Iskeno jedva cekam pocetak sezone da momci zacepe usta pojedincima.
Ma karina si ti sam od sebe...gavran je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:16 pmrealno smo qarina,Ovisnici1921 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:08 pmMislim da svjedocimo pravljenju nekog novog Zelje, sa onom nasom prepoznatljivom crtom napadackog fudbala. Momci mi izgledaju obecavajuce, borbeni, agresivni i zeljni dokazivanja. Poprilicno sam siguran da cemo biti senzacija u prvenstvu ove godine. Nadam se da me osjecaj ne vara..
Nadam se da me osjecaj vara..
sram te biloDzezvar je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:34 pmMa karina si ti sam od sebe...gavran je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:16 pmrealno smo qarina,Ovisnici1921 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 12:08 pmMislim da svjedocimo pravljenju nekog novog Zelje, sa onom nasom prepoznatljivom crtom napadackog fudbala. Momci mi izgledaju obecavajuce, borbeni, agresivni i zeljni dokazivanja. Poprilicno sam siguran da cemo biti senzacija u prvenstvu ove godine. Nadam se da me osjecaj ne vara..
Nadam se da me osjecaj vara..![]()
cikoradovic je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 11:51 amOdobreni su bek, krilo i napadač. Bek je potpisao, krilo će isto danas, napadač nisam siguran da će danas, ali u koji dan će i on.
Amidzaaaaa volim te najvise na svijetu....
sto yes yes,prosle godine jednom,ove malo rjedjeBC1921 je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 1:45 pmcikoradovic je napisao/la: ↑sri jul 17, 2024 11:51 amOdobreni su bek, krilo i napadač. Bek je potpisao, krilo će isto danas, napadač nisam siguran da će danas, ali u koji dan će i on.
Crnogorac? Redovnije Gavran zabija od njega, al hajd sacekacemo da vidimo....
zato mu nisu dali da igra,cucao u izlogu
Bekriceva metoda, stedi igraca i pusti ga da cuci u izlogu